На море в ТУРЦИЯ - тема 30

• 86 861
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
И ние започнахме обратното броене - заминаваме на 23.05 за Кушадасъ, х-л Атлантик

Ще почиваме през септември в х-л Атлантик. Ще съм Ви благодарна, ако споделите тук своите впечатления. С пожелания за приятна и много слънчева почивка.

# 31
Благодаря на Liv за изчерпателната информация  Hugот предишната тема.

# 32
Гол запис Crazy

# 33
  • София
Момичета СПЕШНО един въпрос, сега са се обадили от агенцията на приятелката ми, че Атлантик няма да отвори за празниците и ни местят в този Хотел, ама на първа страница не намерих инфо .
Някой ако знае нещо да сподели или да искам друг Хотел
http://www.lebleuhotel.com/index_en.html

Тук не виждам никакви пързалки и детски басейни за децата и лека паника съм , МНОГО мразя такива  изненади в последният момент.

# 34
Знае ли се защо хотелът няма да може да посреща клиенти ?!? #Crazy
За другия хотел можеш да попиташ Иво - той е най-запознат струва ми се и винаги се отзовава  Peace

# 35
  • София
Ne се знае , този не ми харесва  сега го гледах. Обадих се да си доплатя за Ефесия къщичките НЯМА места, жената ми каза, Блу Скай или някой друг да пуснат запитване и сега не знам от къде по напред да започна да разглеждам.
Направо съм бясна март платихме .чакаме с нетърпение и сега какво май ще си останем тук  Tired

Може ли някой който работи в агенция да ми пише на лични, ако може да се направи нещо за Ефесията Simple Smile), бил на Стол селл нещо таков ами каза жената.

# 36
kimbolina с коя агенция сте резервирали?

# 37
  • София
Иванико, ваучерите са от Емералд.
Нашите приятели потвърдиха са този новият , а аз се чудя не знам какво да правя.

# 38
  • Бургас
Това с отказите в последния момент ми е много странно. Уж резервираш рано или дори да не е рано правиш резервация на свободна стая, хотела ти потвърждава резервацията и пр. Тогава как така се оказва по-късно, че хотелът не може да те приеме, при положение, че същия е потвърдил резервацията ти за съответната стая и дата  newsm78

kimbolina , дано се намери добро решение на тази ситуация.

# 39
  • София
Да в четвъртък са били готови ваучерите , снощи ги взех, днес ми звънят, че Хотела няма да може да отвори  newsm78 newsm78
Sega погледнах в официалната страница на Атлантик и от 1-4.05 не може да се резервира явно наистина има проблем дава за 5-6 може.
Почти на 90 % съм се отказала, от агенцията всичко което ми върши работа казват, че е заето  newsm78, този не ми харесва нещо, ако имате идеи за около 70 Е какво мога да избера. Сега гледам в Емералд ама нещо нищо не мога да избера.

# 40
Много лоша изненада, кимболина - стискам палци да намерете решение!

# 41
Мерси за новата тема!
Ще следя и попивам информация от вас   bouquet

И аз така. Безценни сте в тази тема с информацията, която споделяте!  Hug

# 42
kimbolina Hugсъжалявам 3а неприятната промяна. Хотел Ле Блю ( или Бльо) е бившият Джанде Фестивал. В него сме почивали доста хора от темата. И3цяло е променен като вътрешен интериор;пребоядисана фасада;двора е ра3личен ( миналото лято го ра3гледахме отвън)...но, басейните не са променени. Пър3алки - няма.Детска секция има само в единия басейн...около 5-6 кв.м И двата басейна са доста дълбоки. Плажа е на платформи.Пясък - няма...е, няколко кв.м под Харем бара. Само от голямата, кръгла платформа има подход в плитко. От останалите платформи е дълбоко и е 3а плувци. На времето на мен хотела ми хареса с доста неща, но сега е с други собственици и мога да кажа, че със сигурност само прекрасната локация не са могли да променят.
А3 бих те посъветвала да поискаш смяна с хотел на Лонг Бийч (където е Атлантик)Поне да ви компенсират с хубав пясъчен плаж.Но, от съвет до и3пълнение...
А Блу Скай е до Ле Блю...хубав хотел и плажа не е на платформи.

# 43
  • София
Сутринта съм била доста бясна като си гледам писаниците  Mr. Green
Сега също съм ядосана , никъде нямало места, към 19ч. поптвърдих за тоя Блу ли е какъв е .
Супер ядосана съм още, но в последният момент нямаме друг вариант за почивка. Бясна съм на това вчера д ами дадът ваучерите днес 2 дена преди тръгване да ми кажат , че ме местят. Прост не ми го побира акъла.
Съжалявам, че март месец когато правихме резервациите, направих компромис , само заради приятелите да сме с тях , иначе някой ако помнят в Ефесия къщичките ми даваха по ниска цена, напваро не мога да се побера в кожата си. Чак не мог ад аповярвам, че във всички хотели е пълно и няма места  newsm78

Надявам се поне анимация да има и да е на ниво, тръгвам доста негативно настроена дано не изкарам и с такова настроение тия 5 дена Praynig

# 44
  • Толбухин
Много малко остана  Joy, тези три дни ще ми се сторят като 300

Общи условия

Активация на акаунт