На море в ТУРЦИЯ - тема 30

• 87 051
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Враца
Момичета,бихте ли помогнали в избора на хотел .Прочетох много мнения , гледах оферти ,не откривам хотела,който тьрся. В Турция сме били в Eftalia splash resort ,много ни харесва,но няма стаи за август. Опитвам да организирам почивка за 1500-2000лв за 3 ма възрастни ,месец Hug август,за 7 дена поне. Единствено изискване е да има аквапарк /5-6 пьрзалки/.  Приемам всякакви предложения.  Grinning Hug

# 631
  • София
И аз съм доволна от Ориент  Peace
Искам да попитам каква е разликата между TURAN PRINCE RESIDENCE и TURAN PRINCE WORLD в Сиде,
на една територията ли са, могат ли да се ползват съореженията на гостите и от двата хотела,
ако са близо, какви са ви отзивите относно плаж, пясък, стаи, храна и детски атракции?
[/quote
Само преди седмица се завърнахме с някои от пишещите тук от инфотура на Тез Тур. Гледахме и двата хотела. Не ,не са на една територлия двата хотела  и са доста отдалечени /поне 20 км/ един от друг. Единия се намира в Гюндогду,другия в Казълъач/района е Сиде/.Сега като Резиденс е вече под шапката на Сентидо,яхтата която вървеше между двата хотела вече не се ползва. Затова в Сентидо Тюран Принс е имало доста промени по територията,особено в часттта на аквапарка.Направени са няколко нови пързалки както за възрастни така и за деца.Парковата част на хотела/която се води 4 */ е след реновация,плажа му е доста по-добър от колкото на Тюран Принс Уорд/пясък и подхода в морето е пясък/. Но пък последния /Уорд/е уникален с огромната си територия,много добрия си аквапарк,зоокъта и разбира се с многото зеленина в комплекса. За храната мисля че и двата са на добро ниво,но лично аз не мога да дам подробна информация защото се случва все така, че не сме се хранили никога в един от двата. В групата за Анталия/ФБ/ има големи корифеи именно за тези хотели.Питайте там.  thumbsup

потърсих грутата, но е затворена и нищо не мога да прочета  Confused

# 632
  • София
Привет и от х-л Атлантик, Кушадасъ. Тук времето е разкошно, идеално е за плаж. Водата и в морето, и басейните става за къпане. Единственото нещо, което ми е в повече са многото хора в хотела - голяма гъчканица е...дойде ли време за хранене...настава някакъв кошмар....вече ходим в края на работното време на ресторанта. Храната е малко еднообразна и еднотипна, не може да сравни с храната в Сентинус.... Ако имате въпроси- ще отговоря с удоволствие, но интернета е ужасен...само сутрин го има...и то само във фоайето... Hug 

# 633
браво хрис, ти ни успокои
щом времето и водата са разкошни, другото ще го преглътнем
приятна почивка ви желая

# 634
Дудинка ние сме в Turan Prince World от 20 юни,ще мога да дам някакви отзиви,но предполагам че ще ви е късно тогава. И аз много се чудих между двата хотела,но се спряхме на този, вече нямаме търпение,децата всеки ден питат кога ще тръгваме Laughing.
На всички пожелавам много слънчеви почивки и незабравими изживявания.

# 635
Ето, че и нашият ред дойде! В петък, напук на апокалиптичните прогнози на Емо Чолаков, тръгваме без въобще да ни пука! Пожелавам на всички "колеги" безаварийно пътуване и незабравими емоции през следващите дни!  grinning039
А на тези, които в момента са в Турция - подгрявайте водата, че идваме!  car003

# 636
  • гр. София
Ехаа, Хриси, приятна почивка ви пожелавам Simple Smile Утре и ние тръгваме към Атлантик.Искам само да питам дали дават хавлии за плажа, че нещо ми убягна това инфо?

# 637
Здравейте, дойде и нашия ред за почивка. Ние заминаваме в петък за ONYRIA CLAROS BEACH & SPA RESORT 5 *, ще дам отзиви след това. А може ли някой да ми каже как стои въпроса с хавлиите, да си взимаме ли от тук?
Приятна почивка на всички заминаващи     grinning039

# 638
Ето още едни почиващи на турското моренце.На 13.06 заминаваме за Айвалък в хотел Буюк Берк - ол инклузив.Ще пътуваме тайфа с коли,защото сме и с малки деца и с рейс ми е просто немислимо.
Ако има някой с по-пресни впечатления ще се радвам  да ги сподели.

# 639
Здравейте, дойде и нашия ред за почивка. Ние заминаваме в петък за ONYRIA CLAROS BEACH & SPA RESORT 5 *, ще дам отзиви след това. А може ли някой да ми каже как стои въпроса с хавлиите, да си взимаме ли от тук?
Приятна почивка на всички заминаващи     grinning039

Когато бяхме там преди 4 г. ни дадоха кърпи след като си получихме стаята.Аз честно казано нося една , само когато детето е с мен, за подсушаване Wink Иначе до сега, на всякъде където сме били, си дават кърпи.
Желая ви приятна почивка и с нетърпение ще чакам отзиви за Онурия, любопитно ми е, дали все още е толкова добър, колкото когато бяхме ние Simple Smile

# 640
Привет и от х-л Атлантик, Кушадасъ. Тук времето е разкошно, идеално е за плаж. Водата и в морето, и басейните става за къпане. Единственото нещо, което ми е в повече са многото хора в хотела - голяма гъчканица е...Ако имате въпроси- ще отговоря с удоволствие, но интернета е ужасен...само сутрин го има...и то само във фоайето... Hug 
Благородно завиждам  Hug Ние сме след вас, та по този повод имам няколко въпросчета..
1.Какви са преобладаващите гости на хотела?/миналата година се чуваше само руска реч!/
2.Построен ли е новият басейн, къде е ,какъв е, увеличен ли е броя на пързалките?!
3.Миналата година нет имаше и в района на басейните / с парола, която взимаш от Айхан/, без парола имаше при магазините, амфитеатъра и при спортните игрища!! Има ли някакъв шанс да си оправят wi-fi според теб?!
Радвам се поне, че отвориха  Peace Слънчева почивка с много усмивки ви желая   bouquet

# 641
  • София
Нормален интернет има от днес, и то само във фоайето, с парола. Няма нови басйни, но тези са достатъчно. Ние предпочитаме морето, но шезлонгите се запазват от рано сутрин. И за разлика от Сентинус няма матрачета върху шезлонгите. Основно почиващите са руски семейства с деца и български пенсионери.. Страхотна гледка.. Simple Smile

# 642
  • София
Интересно ми стана като няма нови басейни какво ново има в този Хотел та не е успял да отвори.
Успокоявам се , че в края на юни ще скочим до Гърция та да усетим и ние морето Simple Smile))

Аз си пуснах жалбата ама нищо само получих отговор, че ще предадът на Емералд за мейла ми . Цяла седмица ги чакам да ми отговорят , ама явно не им дреме, затова ще си действам чрез КЗП да ги видя тогава.Ей пак запалих мотора от нерви  Mr. Green

# 643
  • София
Записвам се да ви следя, навих мъжа ми да ходим в Турция. За първи път ще ние, някак Гърция ни стана любима дестинация и все там ходим.

Избрали сме Белек, но цените там са доста високи.... може ли да ми препоръчате къде да гледам ласт минит оферти?
Търсим самолетна програма, хубав 5* хотел с пясъчен плаж на цена около 500ЕУР на човек, дали е мисия невъзможна  newsm78

# 644
Интересно ми стана като няма нови басейни какво ново има в този Хотел та не е успял да отвори.
Аз си пуснах жалбата ама нищо само получих отговор, че ще предадът на Емералд за мейла ми .

И аз това се чудех.. какво е новото тогава!?!  kimbolina ти нали беше видяла строителните работи!!! newsm78 Добре поне, че хотелът отвори врати! Миналата година пенсионери в хотела нямаше, може би избират по-ранни дати с не толкова горещо време..
kimbolina дано ти отговорят на жалбата поне, че като гледам май са тръгнали да се измъкват! #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт