На море в ТУРЦИЯ - тема 30

• 86 991
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
бела значи да приготвим зимните дрехи  Grinning
Било е само днес ! Най-хубавото в Турция е времето и както казва
Емо Чолаков "И да гърми и да трещи се усмихни!" Яке не съм носила,
но и през май не съм почивала.
Кимболина, права си - чудно място е, но на този етап самостоятелно не мога
да предприема пътуване - колата е стара - няма да ни пуснат на границата !

# 691
Привет Hug
На всички пътуващи в петък 3а Турция, желая:лек път, хубаво време и много положителни емоции.3апочнах да стягам багажа, но...от вчера следя времето в Дидим и не 3нам ските ли да в3имам или банските. Много са лоши прогно3ите #2gunfire По всички Егейски курорти 02,03,04 юни  - дъжд и бури.

# 692
Благодаря!
Лек път и на вас!
И дано синоптиците да са се объркали леко!

# 693
  • Русе
На кой сайт следите прогнозата за времето в Кушадасъ?

# 694
  • Beyond the stars

За Кушадасъ има прогноза и в синоптик.бг  Wink

# 695
  • София
ето ти двата най-достоверни турски. За периода в началото на май, когато бяхме на море познаха Simple Smile
http://www.dmi.gov.tr/en-US/forecast-cities.aspx?m=ALANYA
а този пък е изключително достоверен понеже ти дава следващите три дни и то може да го гледаш по часове. Ще си смениш само вместо Алания който град искаш.
http://www.intellicast.com/Local/Hourly.aspx?chart=Temperature&a … mp;day=Next%20Day
Руските, които някои пускат тук не ги гледай, изключително недостоверни са.

# 696
И аз предпочитам Турция пред Гърция, по гореспоменатите причини. Миналото лято бяхме в Гърция (Крит) и това лято ще сме пак в Турция  Wink

Синът ми много искаше почивка в Испания, но Турция надделя.

Повярвай ми, в Испания щяхте да останете разочаровани. Стари курорти и хотели, които разчитат на старата слава. Обслужването е ок, но не като турското, качеството като цяло по-ниско, особено при ОИ.  Stop

# 697
И ние след малко потегляме от София(към 17 часа) за Дидим,Маджести клуб тархан Grinning Аз очаквам хубаво време с леки превалявания за освежаване и любимите ми летни температури от 26-27гр. Laughing Очаквайте впечатления от там.При възможност ще отговарям на въпроси Simple Smile

# 698
И ние след малко потегляме от София(към 17 часа) за Дидим,Маджести клуб тархан Grinning Аз очаквам хубаво време с леки превалявания за освежаване и любимите ми летни температури от 26-27гр. Laughing Очаквайте впечатления от там.При възможност ще отговарям на въпроси Simple Smile

Лек път и много слънчеви дни!
Ще чакаме подробности от мястото на събитието  Simple Smile

# 699
  • София
Една съфорумка ми даде този линк за времето в Турция когато се интересувах за май месец и се оказа доста точен ето
http://www.accuweather.com/en/tr/kusadasi/317049/may-weather/317 … 49?monyr=5/1/2014

И аз предпочитам Турция пред Гърция, по гореспоменатите причини. Миналото лято бяхме в Гърция (Крит) и това лято ще сме пак в Турция  Wink

Момичета моля Ви не превръщайте темата в кой къде предпочита , за и против дадена дестинация.
Да аз подхванах темата, НО казах, че поради финансови причини ми остава надеждата за Гърция, защото е по близо и в разгара на сезона НИ е по евтино на нас.Плащаме си спането и ядем навън, НАС това ни устройва , не сме попадали на мизерни квартири и лошо отношение.

# 700
  • Варна
На всички,които заминават,пожелавам слънчева почивка Peace

# 701
Предлагам да се спрете с размисли за Гърция,Испания и т.н. Това е тема  ЕДИНСТВЕНО за Турция. За споменатите други дестинации си има отделни други теми.

# 702
  • София
Красива Белла е абсолютно права-цитирам: Не може да се откриват теми
само заради едно, две изречения и да сърфираш в цялия раздел "Туризъм".
Точно това е хубавото, че има база за сравнение

Най-лесно преимуществата или недостатъците на една туристическа дестинация може да се прояви чрез сравнение с други такива (в случая плажни) дестинации Peace.
Затова не виждам нищо лошо в това, че примерно Татяна е направила сравнение на турските курорти с тяхната нова луксозна база и испанските с остарялата хотелска база.
Или пък, че след адмирираното от всички мнение на Ваня 6119  някой се е отказал от почивка в Гърция за сметка на Турция
Напротив по този начин ако някой се колебае може да вземе правилното решение. Peace
Така че хайде по полека със забраните какво и как да се пише в дадена тема Mr. Green.
За това си има модератори, които да решават кое е правилното и кое не за дадена тема.
Забраните си ги дръжте за затворената група във фейсбук, където изказването на мнение различно от на "КОРИФЕИТЕ" (ХАХАХА, ако това са корифеи доста от тук пишещите са направо академици) води до линчуване и отсрелване на "прегрешилия"

# 703

Приятно изкарване и да разкажете подробно , как е обстановката, че в края на явгуст и ние сме в Маджести клуб Laughing  grinning039 cook

# 704
Кимболина, нека не се изкарваме по католици от папата.
Роже е прав, дано да  е станало ясно, а мнението на Татяна е
полезно и вярно, защото се потвърждава и от други, почивали там.
Исках да зарадвам детето с нещо ново, непознато, но се опитах да му
обясня разликата между почивка и екскурзия./за Римини впечатленията са същите/
Съжалявам, за разочарованието на Кимболина, при мен също се получи преди години,
но отново повтарям - ако има проблем, то е от българска страна.Почивката ми в Турция е
най-доброто, което мога да си позволя на този етап.

Общи условия

Активация на акаунт