На море в ТУРЦИЯ - тема 30

• 87 053
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
и аз уж гладя всичко и после все има намачкано  Simple Smile
ще попитам в агенцията -може би ще знаят
Ще те приема на бара и намачкана.
Кога и за къде пътувате ?

# 616
  • София
Коментиран ли е в темата Titanic Beach Resort & Spa в Лара? Търсачката не намира нищо. Някой ходил ли е?
Да, ние сме ходили Simple Smile
Ако питаш дали си заслужава: Да, заслужава си! Хубав хотел с добра територия, много басейни, ВИП вили с частни басейни, хубав пясъчен плаж. Това беше първия хотел в Турция, в който видях истински палми, растящи на воля в лобито! Peace
Не зная дали не съм качил снимки в албума на бг мама в снимка бг. Беше отдавна преди 5 години Simple Smile

# 617
Ще те приема на бара и намачкана.
Кога и за къде пътувате ?
Grinning
палм уингс кушадасъ от 13 юни , а вие

# 618
.. .... и ние ! Ще бъдем заедно, следователно не му мисли - аз не гладя !
С  "Ориент" сме. От къде тръгвате ?

# 619
И аз съм доволна от Ориент  Peace
Искам да попитам каква е разликата между TURAN PRINCE RESIDENCE и TURAN PRINCE WORLD в Сиде,
на една територията ли са, могат ли да се ползват съореженията на гостите и от двата хотела,
ако са близо, какви са ви отзивите относно плаж, пясък, стаи, храна и детски атракции?

Това са два различни хотела. TURAN PRINCE RESIDENCE в момента се казва SENTIDO TURAN PRINCE с площ 39 000 кв.м. и се намира в Чолакли Сиде, а TURAN PRINCE WORLD с площ 150000 кв. м. се намира в Кизилагач Манавгат-Сиде.

# 620
Коментиран ли е в темата Titanic Beach Resort & Spa в Лара? Търсачката не намира нищо. Някой ходил ли е?
Да, ние сме ходили Simple Smile
Ако питаш дали си заслужава: Да, заслужава си! Хубав хотел с добра територия, много басейни, ВИП вили с частни басейни, хубав пясъчен плаж. Това беше първия хотел в Турция, в който видях истински палми, растящи на воля в лобито! Peace
Не зная дали не съм качил снимки в албума на бг мама в снимка бг. Беше отдавна преди 5 години Simple Smile

Благодаря! Случайно попаднах на снимки от този комплекс и много ми хареса.

# 621
  • София
Искам да попитам каква е разликата между TURAN PRINCE RESIDENCE и TURAN PRINCE WORLD в Сиде,
на една територията ли са, могат ли да се ползват съореженията на гостите и от двата хотела,
ако са близо, какви са ви отзивите относно плаж, пясък, стаи, храна и детски атракции?

Това са два различни хотела. TURAN PRINCE RESIDENCE в момента се казва SENTIDO TURAN PRINCE с площ 39 000 кв.м. и се намира в Чолакли Сиде, а TURAN PRINCE WORLD с площ 150000 кв. м. се намира в Кизилагач Манавгат-Сиде.

ясно, а кой от двата е по-добър като плаж, пясък не чакъл, стаи, храна и детски атракции

# 622
Никой нищо не споменава за земетресението днес....Аз мълчах, мълчах ама сърце юнашко не издържа, та реших да запитам..... Чета ,че по курортите на Егейско море било усетено доста силно?!

# 623
  • София
ами като се завърнат ще кажат, освен ако някой не се включи от там, аз като съм на море забравям лаптоп и форуми  Wink активна почивка все пак  Simple Smile

# 624
Да, стига нещо такова да не е вгорчило почивката им.......

# 625
[/quote
Само преди седмица се завърнахме с някои от пишещите тук от инфотура на Тез Тур. Гледахме и двата хотела. Не ,не са на една територлия двата хотела  и са доста отдалечени /поне 20 км/ един от друг. Единия се намира в Гюндогду,другия в Казълъач/района е Сиде/.Сега като Резиденс е вече под шапката на Сентидо,яхтата която вървеше между двата хотела вече не се ползва. Затова в Сентидо Тюран Принс е имало доста промени по територията,особено в часттта на аквапарка.Направени са няколко нови пързалки както за възрастни така и за деца.Парковата част на хотела/която се води 4 */ е след реновация,плажа му е доста по-добър от колкото на Тюран Принс Уорд/пясък и подхода в морето е пясък/. Но пък последния /Уорд/е уникален с огромната си територия,много добрия си аквапарк,зоокъта и разбира се с многото зеленина в комплекса. За храната мисля че и двата са на добро ниво,но лично аз не мога да дам подробна информация защото се случва все така, че не сме се хранили никога в един от двата. В групата за Анталия/ФБ/ има големи корифеи именно за тези хотели.Питайте там.  thumbsup

# 626
Здравейте на всички  Hug Моля за помощ, спешно ми трябва съвет(препоръка) за хотел в Мармарис за датите от 06.06 - 13.06 . Двама възрастни сме и едно дете на 6 и половина. Транспорт- автобус , сумата която може да отделим е около 1600 лева.

Благодаря предварително на отзовалите се   bouquet

# 627
Белла, ние сме с турс клуб от пловдив  Simple Smile

# 628
Здравейте на всички  Hug Моля за помощ, спешно ми трябва съвет(препоръка) за хотел в Мармарис за датите от 06.06 - 13.06 . Двама възрастни сме и едно дете на 6 и половина. Транспорт- автобус , сумата която може да отделим е около 1600 лева.

Благодаря предварително на отзовалите се   bouquet
Здравейте, malka kalinka. Бюджета Ви е достатъчен за доста от 4* хотели ,както и за два от 5* такива-GREEN NATURE RESORT & SPA / в Резорт частта/ и GRAND YAZICI MARES . От 4* моите препоръки са за Pasa Beach/ ако все още има места/ ,Caprice Beach  и  Mirage World. С уговорки може и да погледнете и Mehtab Beach, но този хотел да Ви е последен вариант. Желая Ви успех в избора и скорошна резервация. Peace

# 629
Белла, ние сме с турс клуб от пловдив  Simple Smile
А на нас първата ни спирка е Пловдив, но само за
качване на хора, без почивка . Ще пътувате по-малко от нас !

Общи условия

Активация на акаунт