Сериали - Гледах !Хареса ми !Препоръчвам го !

• 2 466
  • 18
  •   1
Отговори
Препоръчвам  ..

# 1
  • Пловдив
О, аз почти съм в траур, че няма да има втори сезон на този сериал.  Cry Cry Cry
Изгледах го на един дъх, страхотен е! Отчаяно се опитвам да си намеря нещо подобно  Thinking

# 2
И аз търся нещо подобно .
Ако намериш втори сезон , пусни линк . Praynig

# 3
О, аз почти съм в траур, че няма да има втори сезон на този сериал.  Cry Cry Cry
Изгледах го на един дъх, страхотен е! Отчаяно се опитвам да си намеря нещо подобно  Thinking
Ааа защо няма да има втори сезон ? Shocked ooooh!

# 4
Няма да има втори сезон заради нисък рейтинг.Така прочетох някъде,жалко защото беше много интересен.

# 5
Препоръчайте сериал друг който сте гледали последно ? Praynig

# 6
  • Пловдив
Markit, незнам дали си гледала Mistresses. Ако не си, гарантирам че ще ти хареса много. Има излязъл един сезон, очаква се втори да започне на 6-ти юни  Hug

# 7
Markit, незнам дали си гледала Mistresses. Ако не си, гарантирам че ще ти хареса много. Има излязъл един сезон, очаква се втори да започне на 6-ти юни  Hug
С две думи да те питам - нали не е някакъв захаросан ?Или прекалено политически - партии , избори , сенати  , камари , и т.н. фбр , цру и др ? newsm78

# 8
Препоръчвам ти два испански сериала, Нишките на съдбата и Гранд резерва.Хубави и интересни.

# 9
  • Пловдив
С две думи да те питам - нали не е някакъв захаросан ?Или прекалено политически - партии , избори , сенати  , камари , и т.н. фбр , цру и др ? newsm78

Не си падам по нищо от изброеното от теб, така че не се притеснявай бяма нищо такова  Peace
Достоен заместник на Betrayal Simple Smile

# 10
Mnого ви благодаря и на двете за предложенията.
Споделяйте сериалите които гледате или вече сте гледали и са ви харесали независимо от тематиката, жанра и т.н. Peace

# 11
# 12
мерси , явно трябва да закрия темата в такъв случай. Peace

# 13
Премислих , няма да си изтрия темата . Mr. Green

# 14
Почнах го , но ми изглежда нещо като Сексът и града или бърка ?? Rolling Eyes
Ако е така , това не е моя сериал. Confused

Общи условия

Активация на акаунт