Отговори
# 315
  • Враца
Нови:

Grinning Grinning
http://vk.com/video_ext.php?oid=178490206&id=168659239&h … 229ceec416&sd

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 19:05 от mama_an_ji

# 316
Ей това с вуду магията направо ме метна на земята.  Joy Joy Joy
Аз не съм я гледала серията, чакам с превод. Ама с тази сцена направо превъртяха, че и ... подейства, като го гледах Кямран. hahaha hahaha
Бурак що тъй сам на РД на Халит? Любимата обича такива забавления... Thinking
И накрая за прощалните снимки - е всички видяхме на тях, само Бурак и Фахрие заедно не видяхме... Зорлем предизвикват въпроси.  Party

# 317
# 318
  • Враца
Ей това с вуду магията направо ме метна на земята.  Joy Joy Joy
Аз не съм я гледала серията, чакам с превод. Ама с тази сцена направо превъртяха, че и ... подейства, като го гледах Кямран. hahaha hahaha
Бурак що тъй сам на РД на Халит? Любимата обича такива забавления... Thinking
И накрая за прощалните снимки - е всички видяхме на тях, само Бурак и Фахрие заедно не видяхме... Зорлем предизвикват въпроси.  Party

Кате, те още с муските на Мюневер в стаите на Кямран и Фериде имаха признаците на превъртане, но тогава не обърнахме такова внимание, че К и Ф ни бяха много интересни  Laughing Laughing Laughing Laughing
И тогава махането им подейства - Кямран от раз разлюби Нериман и се пренасочи  Laughing Laughing Laughing Laughing

А днес трябваше да връчат наградите на Бурак и Фахрие  Thinking Thinking Thinking
Няма никакво инфо по въпроса, какво остана пък да има снимки  Mr. Green

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 19:33 от mama_an_ji

# 319
  • Враца

Кямран с котешки очи  Laughing Laughing Laughing
(не са правени - стоп кадър е Laughing)

# 320
 wavey
Много снимки има днес   bouquet   bouquet   bouquet , но най важните липсват - от награждаването. Що ли не ми се вярва, че ще ги получат двамата заедно.  Rolling Eyes И ще имат общи снимки.  newsm78 Дано ме опровергаят.  Praynig
Сега попаднах на този превод и съм тъй  #Crazy - къде е Кямран, къде е Юсуф, това неграмотно първично момче.

http://vk.com/korolek_ptichka_pevchaa#/korolek_ptichka_pevchaa?z … 2Fvideos-57194412

# 321
Кямран в този откъс направо се срина като образ. Диктат над Неджмие и пълно пренебрежение към Юсуф "плюл съм на душата му". Срамота, Кямран бей, язък!

Мурат бей остана като гръмнат  Joy ще яде попарата на Фериде.

# 322
  • Враца
Много снимки има днес   bouquet   bouquet   bouquet , но най важните липсват - от награждаването. Що ли не ми се вярва, че ще ги получат двамата заедно.  Rolling Eyes И ще имат общи снимки.  newsm78 Дано ме опровергаят.  Praynig

Снейк, двамата може  да ни готвят изненада като за десерт.(да не вярваш)   Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Пак от прощалния пикник:

http://vk.com/video_ext.php?oid=14715026&id=168899199&ha … d1ed6d1b0e&sd" width="607

# 323
Кямран в този откъс направо се срина като образ. Диктат над Неджмие и пълно пренебрежение към Юсуф "плюл съм на душата му". Срамота, Кямран бей, язък!

Мурат бей остана като гръмнат  Joy ще яде попарата на Фериде.
 Peace  Ама и баща му направи много точен коментар за мнението му за Юсуф, пък иска да го пробута на сестра си. Rolling Eyes
Фериде ме изкефи как се отнесе с Мурат. Урок №1 е преподаден. Чакам следващите. Laughing

Ан жи, дано не ми загорчи от десерта.  Hug

Бурак защо ходи винаги с шапка?  newsm78 Вече е топло, той пак с нея.

# 324
  • Враца
Вале, Мурат бей май за пръв път се среща с такова чудо като Чучулигата    Joy Joy Joy

За Кямран  smile3505

Ан жи, дано не ми загорчи от десерта.  Hug

А има и друг вариант на това, че няма обща снимка. Когато Бурак е в кадър - снима Фахрие, а когато тя е в кадър - снимката прави Бурак. Та, затова не могат да се срещнат в обща снимка   Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 22:43 от mama_an_ji

# 325
Мурат бей остана като гръмнат  Joy ще яде попарата на Фериде.
Фериде ме изкефи как се отнесе с Мурат. Урок №1 е преподаден. Чакам следващите. Laughing
Бурак защо ходи винаги с шапка?  newsm78 Вече е топло, той пак с нея.

Кямран изобщо не се е сринал като образ, сринаха го набързо сценаристите,
срината е и идеята за някакъв си Мурат,който е някакъв си преходен герой..
Да, Кямран каза : "Да му плюя на душата!" , защото те до скоро не можеха Юсуф
да го измъкнат от побоища и разправии, да не говорим за зулуми. И изведнъж толкова
сантиментален, как да му повярваш?

Откога е топло? При нас се скъса да вали, днес си беше бая студено,
пък и аз Бурак си го харесвам и с шапка и без и всякак..

Всички на рождения ден на Халит Ергенч бяха с якета и връхни
дрехи, Бурак беше от малкото, които бяха по къс ръкав..
Човекът си има буйна коса и за да не си хаби косата всеки ден със сушоари,
надява шапката, какво толкова?

Сладур е той.. Heart Eyes

# 326
  • Враца
Сладур е той.. Heart Eyes

Laughing Laughing
Обича си я той тази шапка - напоследък само с нея ходи  Laughing   Може да му е подарък от любимата  Thinking
Иначе му отива  Grinning

Пак от пикника - играят хоро + Фахрие
http://vk.com/video_ext.php?oid=14715026&id=168899670&ha … 7234f6322e&sd

Няма ли някой от екипа да ги издебне и да ги фотне двамцата, за удоволствие на феновете им  Thinking Thinking Thinking   Ще ни направи голяма услуга  Laughing Laughing

# 327
Цитат
Всички на рождения ден на Халит Ергенч бяха с якета и връхни
дрехи, Бурак беше от малкото, които бяха по къс ръкав..
Точно това ми прави впечатление - къс ръкав и шапка.  #Crazy Отива на парти, не на ски.
Проблемът си е негов, не ме вълнува хич, просто ми направи впечатление и си помислих, че може да има сериозна причина за тази шапка.

Ан жи, дано утре се появят някакви снимки от връчването на наградите. Пък от това как са се снимали, всеки ще си направи изводи. Дали ще са верни или не, не е важно.  Grinning

# 328
Обича си я той тази шапка - напоследък само с нея ходи  Laughing   Може да му е подарък от любимата  Thinking
Иначе му отива  Grinning
Няма ли някой от екипа да ги издебне и да ги фотне двамцата, за удоволствие на феновете им  Thinking Thinking Thinking   Ще ни направи голяма услуга  Laughing Laughing

Да, страхотно му ходят всякакви шапки, фесове и чалми..
Той си няма любима, според мен..
Джейлян му е удобна, за да отговаря на въпроса има ли си гадже.
Но не я обича.
Преди време превеждах негово интервю, в което той каза,
че когато е влюбен е като болен, не може и миг без любимата,
телефона е все в ръцете му, иска да е все с нея..
Така, че..
Джейлян не влиза в тази рамка, така си мисля аз.

Що се отнася за съвместна снимка на Бурак и Фахрие,
явно някой от двамата не иска,но не вярвам това да е Бурак.
Нали писаха, че си седяла все в караваната..
На финала ще се снимат, или ще ги снимат..

# 329
 Аз  цял ден щракам в Туитъра за някоя фотка от  двамата на пикника , ама нямам късмет Wink Wink Wink

Ще го преживея , ако в крайна сметка ги видим заедно при наградите.

Казах си аз , че си го харесвам Бу и то много .Не зная защо не ви допада  със шапката. Не му е студено ,просто е оригинален  и много му отива. Сигурна съм ,че много малко мъже могат да си го позволят ,особено ,ако не са  с правилна форма на главата каквато е неговата.

Колкото до Кямран съм съгласна с вас -унищожиха образа с глупаво подтичкване подир Фериде Той според мен се обезличи и като мъж и като доктор.

Май единствен изход за него остава да престане да я търси изобщо и да спасява крака на Нериман  ,че той май вече е безчувствен и затова може и ваксината която и постави Кямран да е причина.

Общи условия

Активация на акаунт