Отговори
# 405
  • Враца
Çalıkuşu 29. Bölüm 1. Fragman
- Если ты его не бросишь, то причинишь ему вред.Он задолжал вооруженным людям. Его свобода зависит от моих двух слов. Или ты его отпустишь,или же приведешь к концу его жизнь.
- Кто положил подушку сюда? Кямран....
- В своё время моя мать отдала это моему отцу, потом я появился на свет, если ты понимаешь это все для меня,это я сам! Буду я твоим.
- Мы хотим отдать Неджмие за Юсуфа...
- Да я репетировала замужество, хотела попробовать себя в роли жены которой скоро стану...Я выйду за Мурад бея.
- Нериман всех обманула,ребенок от другого не от Кямрана!

Grinning Grinning  Бурак на онази снимка от сутринта сигурно затова е с тениска, а Фериде с бул. рокля, защото Кямран не е поканен на сватбата и с Мурад Grinning Grinning Grinning

Тук май ще е обратното - това, което ще съобщят на Фериде ще я върне при Кямран.

# 406
Весела, Ан жи  bouquet   bouquet   bouquet
Последните два епизода поне ще има интрига, обрати, динамика.
Кямран както винаги се надцени с този заем от лихваря, та пак опря до жените в живота му да го спасяват.  ooooh!  Дали Нериман ще го спаси от лихваря или Фериде ще иска заем от някого/може и от Мурат бей да е/. Ама като му е корава главата и не слуша, поне баща си да беше послушал за заема. Като гледах 27 епизод, видях че заплатата му стигна за наема и пансиона на Фериде. Ако му спрат уроците в пансиона, той нали подкрепи за това директорката, как ли ще се оправя финансово. Много хубаво направи Фериде, че започна работа, поне на себе си да разчита, че на Кямран май няма да може.
А дали това, което казва Фериде, че ще се омъжва за Мурат бей е истина? Може да е за заблуда на някого, може би иска да откаже Кямран да я преследва? Но ако е истина, тогава съм съгласна с това.
Цитат
Тук май ще е обратното - това, което ще съобщят на Фериде ще я върне при Кямран.
Peace

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 16:20 от Snake777

# 407
  Hug
Здравейте,момичета
Много се развеселих сега и споделям с вас.Прибрах се вкъщи и сме получили агитация за изборите,кандидата се казва Кямран Малик.Е,как да не гласувам за него Laughing Извинявам се за спама,не е много по темата Hug  bouquet

# 408
Здравейте Hug Фрагманът е ужасно тъжен пак... Да се надяваме,че всичко ще се развие по-бързичко  newsm78 Искам в последния епизод да гледам само ФерКам. Няма нужда от драми вече,за рейтинг няма и смисъл да се говори.....
Въпреки че прочетох и коментари,че това е края на първи сезон и ще свърши със сватбата на Фериде с Мурат ooooh! Малко вероятно е това естествено....

# 409
Благодаря за фрагмана и превода.  bouquet  bouquet  bouquet

Толкова малко Кямран вярва на Фериде... защо - обяснения нямам, а иска тя да му се доверява. ooooh!

# 410
  • София
Здравейте момичета! Simple Smile

Феновете пак са се напънали и има петиция сериала да се излъчва от STAR TV - не знам дали има смисъл вече, но го подписах  newsm78

За желаещите : http://imzakampanyam.com/STAR-TV-CALIKUSU-NA-SAHIP-CIKSIN-petition#

# 411
Алексbouquet

Няма смисъл, ама и аз ще ударя едно подписче. Peace

# 412

Да ви кажа по-добре тотално объркване на всичко - да ударят дъното и се  оттласнат дошли на себе си!

Така де.....

Стига са се гонили   и доказвали кой колко обича другия .

Единственото на което се надявам е смислен  ,логечен и с много любов и компромис*в разумните граници* ФИНАЛ!

# 413
  • Враца
А дали това, което казва Фериде, че ще се омъжва за Мурат бей е истина? Може да е за заблуда на някого, може би иска да откаже Кямран да я преследва? Но ако е истина, тогава съм съгласна с това.

Според мен това е начин, може би да докаже, че се е отказала от Кямран след тези думи на Нериман (гласа поне е нейния)
"- Если ты его не бросишь, то причинишь ему вред.Он задолжал вооруженным людям. Его свобода зависит от моих двух слов. Или ты его отпустишь,или же приведешь к концу его жизнь."

А според мен Нериман блъфира (ей Боже - ще умира, ама не се предава това чудо) #Cussing out #Cussing out

И дано Юсуф се възпротиви на решенията, които взимат вместо него  #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 21:05 от mama_an_ji

# 414
# 415
  • Враца
Алекс,  bouquet

Няма смисъл, ама и аз ще ударя едно подписче. Peace

Момичета, нали знаете, че да е валиден гласа ви, трябва да потвърдите от линка, който са изпратили в пощата ви  Hug Hug

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 21:14 от mama_an_ji

# 416
Вече ми е все едно какъв ще е финала.  ooooh! Дори в деня на сватбата Фериде да избяга най ще съм доволна. Ама знам, че няма да стане така. Единствено искам Мюжгян и Юсуф да се оженят. Че ми омръзна да гледам как цялата къща я използва като кошче за душевен отпадък, тя се раздава и старае на всички да угоди и накрая ако я прецакат заради амбициите на Кямран ще съм ядосана.
Колкото до Нериман не мисля, че блъфира. Защото от нея очаквам всичко. Нямам спомен за това какъв е бил съпругът и, дали чрез него познава много хора, но определено има "връзки".Но пък Мюнивер ще и забие ножа в гърба, та ще ми бъде интересна реакцията и.

Това не е ли оня гьол, дето ловиха жабите?

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 21:31 от Snake777

# 417
Вече ми е все едно какъв ще е финала.  ooooh! Дори в деня на сватбата Фериде да избяга най ще съм доволна.
Колкото до Нериман не мисля, че блъфира. Защото от нея очаквам всичко. Нямам спомен за това какъв е бил съпругът и, дали чрез него познава много хора, но определено има "връзки".Но пък Мюнивер ще и забие ножа в гърба, та ще ми бъде интересна реакцията и.

И аз искам в деня на сватбата да избяга..Кямран..
Да я остави на този женкар, пък тогава да я видим.

Нериман не знам, да са казвали какъв е съпруга й,
и да е имало такъв, тя го е уморила..
И след него - всеки следващ е нейн..
Това са й връзките на нея, тя в леглото си оправя проблемите.
Мюневвер стиска зъби бая време, дано да уцели момента,
ако ли не, да си я взима Мурат и по живо по здраво..
Кямран е здрав, прав ще си намери други Чучулиги... Laughing

# 418

И аз искам в деня на сватбата да избяга..Кямран..
Да я остави на този женкар, пък тогава да я видим.
Най после с теб стигнахме до единомислие.   Peace И аз искам Кямран да избяга и хич да не се появява. Да има възможност Фериде да опознае и друг мъж, че тя милата сал един Кямран знае. Па ако и хареса, да се вземат, ако ли не - сбогом. Много харесвам лафчето - по добре сама, отколкото зле придружена. Щото тоз Кямран аз хич не го харесвам, Мурат не го знам що за стока е, може Валя да е права за това, което каза за него и момчето може да подлежи на превъзпитаване. Докато Кямран не става - в последния епизод пак му се ядосах много, и заради Юсуф и ревността му също.

# 419
  • Враца
Може би е добре, че сериалът приключва, че като гледам последните епизоди и си мисля, че с тази сценаристка щяхме да се нагледаме на доста глупости, ако имаше още един сезон  Mr. Green Mr. Green

"Сейфетин"  - какъв рокер е  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт