Отговори
# 420

Вече не зная кой и колко е виновен за изхода , по- точно набързо спретнатия финал на Чучулигата , но ни лишиха от красива любов и още по- красиви актьори Sad Sad Sad

# 421
# 422
Може би е добре, че сериалът приключва, че като гледам последните епизоди и си мисля, че с тази сценаристка щяхме да се нагледаме на доста глупости, ако имаше още един сезон  Mr. Green Mr. Green
И аз предпочитам от двете злини по малката - да свършват мъките на сценаристката, че и нашите.
Тя зацикли, зрителите и актьорите пострадахме.

# 423
  • Враца

Нови загадки  Thinking Thinking Thinking

Цитат
Вика Куценко
 визажист написала что "это фото подарок для фанов,которые поддерживали и были рядом всё это время. Большое спасибо"
В комментах её начали спрашивать что да как и она ответила
"После просмотра заключительного эпизода, вы сможете расшифровать смысл фото,друзья."

А днес по-рано, някои от екипа са качвали тези фотки

А тази е качил Чаан Ърмак (бившия режисьор)

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 23:30 от mama_an_ji

# 424
# 425
Мамиписали сме едновремено.

Дано е нещо важно от последните минути вТуитър.

# 426
Нямам спомен този преведен откъс дали е постван  Embarassed, но дава отговор защо Кямран реши да откупи конака.  Пустата му ревност ще му изяде главата буквално/според думите на Нериман/.
http://vk.com/korolek_ptichka_pevchaa#/videos-57194412?z=video-57194412_168804882%2Fclub57194412[/video]

Ан жи Hug Hug Hug

Тези фотки от ЖП гарата са интересни. newsm78 Фериде се качва на влака и заминава за Анадола. Ако е така, поне финала ще ме удовлетвори.
Цитат
Да не са го помолили да помага за последните епизоди?
Цитат
"После просмотра заключительного эпизода, вы сможете расшифровать смысл фото,друзья."
Хич ме няма по разгадаването на подобни тайни, но ще се пробвам - тези часовници ще отмерват нечие време, понеже са 2 и не са един до друг, а се застъпват, то са на двама много близки хора. С този си опит да тълкувам пак се опитах да кажа, че Фериде и Кямран ще се разделят, а часовниците ща определят времето за срещата. И същевременно ние зрителите ще живеем с надеждата, че отново ще може да се срещнем с Фериде и Кямран по късно.

Кате, чакам твоето тълкуване на това фото.  Praynig  Praynig  Praynig

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 23:45 от Snake777

# 427
# 428
Нямам спомен този преведен откъс дали е постван  Embarassed, но дава отговор защо Кямран реши да откупи конака.  Пустата му ревност ще му изяде главата буквално/според думите на Нериман/.
http://vk.com/korolek_ptichka_pevchaa#/videos-57194412?z=video-57194412_168804882%2Fclub57194412[/video]

Ан жи Hug Hug Hug

Тези фотки от ЖП гарата са интересни. newsm78 Фериде се качва на влака и заминава за Анадола. Ако е така, поне финала ще ме удовлетвори.
Цитат
Да не са го помолили да помага за последните епизоди?

Снейк, уважавам мнението ти, моля те не се засинявай на тема Кямран.
Много от феновете на Чучулигата харесват поведението на Кямран
и не смеят да се изкажат, нека и на тях да дадем възможност да го направят..
И без това вече доста хора се отказаха да пишат тук.. Peace

И това ми се струва, че не е Фериде, а Азеля си отива..

# 429
НАГ, съжалявам, че плаша феновете на Кямран.  Wink Не мисля, че съм нарушила правилата на форума - споделям мнение за сериала и героите му. Не виждам причина и другите да не споделят. На мен не ми пречат тези, които харесват Кямран. Защо пък аз да им преча на тях?  #Crazy

# 430
  • Враца
Нагнаг, момичето предполагам не е никоя от тях двете - просто слагат тези снимки с гари, коловози - намекват ли нещо или не - не е ясно  Hug

Тази нощ снимките са продължили някъде докъм 4ч сутринта в пълно тайнство. Не е могло "пиле да прехвръкне". Никой външен не е бил допускан, не е могло да се погледне от никъде какво се случва в двора на конака.

# 431

От какво и се схвана врата на Фериде  newsm78   Така и не рьзбрах от фрагмана.

Лека нощ! Hug

# 432
Добро утро. Hug Hug Hug

Наг,  Hug всеки може да си споделя мнението, независимо какво е. Peace  

Според мен, това е смисълът на форума - да става сблъсък на мнения и да се коментира това, което се гледа.  Peace Снейк е в правото си да не каресва Кямран и да го споделя, както и Наг, а който и да е друг, да не харесва Фериде и да го споделя, но без постоянни забележки - ама защо така.  Peace Така, де, не сме в детската градина. Peace Мисля, че момичетата, които спряха да пишат, не го направиха, защото някой споделя негативни мнения за Кямран, просто в последните 10 и повече серии, бавно и методично, сценарият се скапа и не им се гледа. Това ми е по-вероятно, отколкото другото.  Peace Не виждам тук някой агресивен, който да плаши хората да споделят, каквото мислят. Peace

За снимките - според мен Фериде заминава за Анадола и ще има втори сезон - това е намекът. Thinking Ако е така, дано сменят сценаристката.  Praynig Поне едно е сигурно - някой отива някъде.  Joy Joy Joy

Хубав ден.    bouquet

# 433
Здравийте Hug Hug Hug

Снеже  bouquet

Ще изгледам до край сериала и ще го приема такъв какъвто вече са го заснели.
Оставам с голяма надежда от септември да започне един смислен и страхотен втори сезон на *Чучулигата*

Приятен ден  bouquet  bouquet  bouquet

# 434
Добро утро!  Hug  Hug  Hug
Снеже, Себи   bouquet
Днес на дневна светлина се загледах отново в снимките от гарата. Ами снимките са правени сега, защото на едната в далечината се вижда съвременен жилищен блок. Момичето не ми прилича ни на Азеля, ни на Фериде в лице, но пък дрехите ми напомнят на палтото и кърпата на Фериде, Азеля ходи с много по цветни дрехи. newsm78 Мъжът, които съпровожда момичето хич не ми е познат. Та допускам, че не е сцена от филма, а само е някаква подсказка.
Днес според моите сметки трябва да има резюме. Дали могат да ни изненадат с нещо ново?
Хубав ден!  Hug
 Laughing
В любой непонятной ситуации наступай на юбку и кричи: "Перелом!!!"

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 10:03 от Snake777

Общи условия

Активация на акаунт