Отговори
# 525
Снежка, Hug Laughing има, ама са по-малко от на Бурак Crossing Arms Laughing Laughing Laughing

Уси, то героите във филма сценаристите не са ги измислили още, та ние ли да ги коментираме Mr. Green След серията с годежа превърнаха филма в една пълна глупост.

# 526
Снежка, Hug Laughing има, ама са по-малко от на Бурак Crossing Arms Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Joy

СнейкHug на същото мнение съм за Мурат - затова ми харесва и на мен. Wink  А Хилми е голям сладур, ама той е "бебе" още - на 21 години. Wink

# 527
Разбрахме - Снейк и Снежка харесват Мурат,
но актьора си има друга тема, в сериал, в който май играе главна роля или бъркам..
Там също можете да изкажете мнение, че го харесвате..
Докато Бурак има само тази тема за жалост..
И затова мнозинството, което харесва Бурак повече от Мурат
се изказваме тук..
Не го правим, за да ви дразним, нормално е да го харесваме.
Жалко, че досега никой не е направил тема само за Бурак,
но има време..И това ще стане.
Мнението ми е съвсем добронамерено.. Peace

# 528
Наг,  Hug моето мнение също е добронамерено.  Sad Нито съм написала, че Бурак е грозен, че не го харесвам, не съм го и обидила. Peace  Просто споделям кого харесвам повече, това е.  Wink Другият сериал не го гледам, затова пиша тук.  Peace Ако го загледам и там ще се изкажа по въпроса.  Peace  А иначе никой и нищо не ме дразни - естествено, че тук ще пишете за Бурак.  Hug Спирам дотук, защото споровете не са ми по вкуса.  Hug Hug Hug

Кажете за роклята - същата е, нали? Thinking

Фахрие не е ли с роклята от сънуваната сватба с Кямран??  Thinking Ами, да и короната е същата, и бижутата. Peace На сегашните снимки ми се струва, че само косата й е по-прибрана. Wink

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 22:51 от ·٠•Snejka•٠·

# 529

Уси, то героите във филма сценаристите не са ги измислили още, та ние ли да ги коментираме Mr. Green След серията с годежа превърнаха филма в една пълна глупост.
Напълно съгласна. Аз се чудя защо сценаристката направи такава гадина от Кямран, та в книгата момчето беше европейски изнежен възпитаник. Тя мъжемразка ли е, искаше да унижи Фериде по този начин ли  newsm78, хич не ми е ясно.
Цитат
Не го правим, за да ви дразним, нормално е да го харесваме.
НАГ,  въобще не ме дразни никой. Всеки си има предпочитание и си го споделя.  Peace
Колкото до актьора "Мурат", за първи път го виждам в нашия сериал. Нямам намерение нито да го гледам в друг филм, нито да му следя биографията и творчеството. Само споделих защо го харесвам.
Цитат
А Хилми е голям сладур, ама той е "бебе" още - на 21 години. Wink
Сигурно затова е толкова лъчезарен. Нещо детско, наивно има още в него.
Снеже, нищо не мога да кажа за роклята, ми то онази снимка е толкова неясна, че само забелязах че косата и е вдигната. Роклята ми изглежда различна от тази, ама не съм сигурна.

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 22:55 от Snake777

# 530
Снежи, според мен роклята е една и съща,но попреправена Rolling Eyes На снимката зад кадър деколтето ми се струва друго / няма я яката или както там и се казва/ Mr. Green

В момента екипът е на вечеринка Laughing Бу и Ф не е ясно дали присъстват

http://vk.com/video227804649_169167095?hd=0&t=13s- видео

# 531
Литъл,  Hug сега като се загледах, е така - има малки разлики.  Peace Ама, според мен, вече е съвсем сигурно, че сватбата ще е с Кямран, защото едва ли ще се омъжи за Мурат с роклята,  с която бе облечена в съня си, в който се омъжва за Кямран, или поне подобна, защото наистина снимката е много неясна.  Peace

Ще видим дали са на вечеринката - няма начин да не им пуснат снимки, ако присъстват. Wink

Снейк, Hug

# 532
  • Враца
И според мен роклята е същата, само, както казва Литъл,  я няма "яката". А и короната ми се струва същата. Реализират икономии - защо да се харчат за нова рокля като приключват сериала  Laughing Laughing Laughing

Ето една малка сладурана

# 533
Снеже,  то Фериде ще е облечена с булчинска рокля, ама аз вече почти съм убедена, че сватбата няма да се състои. Очаквам булката да избяга. Причината не съм я измислила.  Wink
Ан жи, това дете е много сладко. Жалко, че не можа да играе истинската Мунисе. Sad

# 534

Първо трябва да стигнем до тук....и след това сватбата  Laughing

# 535
Маме,     bouquet  Много сладко момиченце. Heart Eyes А какви муцки прави като Гюлче. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Литъл,  Hug сега видях и видеото, благодаря.  Hug    bouquet Хах, забавляват се хората, друсат и кючеци. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Снейк,  Hug сватбата с Мурат ли? Wink Според мен, въобще няма да се стигне дотам.  Peace Фериде много хареса малката и няма да я нарани по този начин. Peace Поне така си мисля, ама то на тази сценаристка не се знае какво ще й дойде на акъла. ooooh!

# 536

Снейк,  Hug сватбата с Мурат ли? Wink Според мен, въобще няма да се стигне дотам.  Peace
Не. Сватбата според мен ще е с Кямран. Но нещо ще се случи и Фериде ще избяга в Анадола. След N години ще се върне или Кямран ще я върне, но тогава не очаквам сватба. Защо мисля така - заради снимката, на която Фахрие е с булченска рокля, а Бурак с тениска. Ама така мисля аз, ще видим сценаристката какво е измислила.  Wink
Ан жи е публикувала инфо от момиче, което явно има агент на снимачната площадка. Та от там разбрах, че Фахрие снима в някакво село. Затова реших, че тя ще замине в Анадола. Ако се омъжи за Кямран, защо да ходи там?  newsm78

# 537

Преди секунди излезе това newsm78 newsm78 newsm78

# 538
Не. Сватбата според мен ще е с Кямран. Но нещо ще се случи и Фериде ще избяга в Анадола. След N години ще се върне или Кямран ще я върне, но тогава не очаквам сватба. Защо мисля така - заради снимката, на която Фахрие е с булченска рокля, а Бурак с тениска. Ама така мисля аз, ще видим сценаристката какво е измислила.  Wink
Ан жи е публикувала инфо от момиче, което явно има агент на снимачната площадка. Та от там разбрах, че Фахрие снима в някакво село. Затова реших, че тя ще замине в Анадола. Ако се омъжи за Кямран, защо да ходи там?  newsm78

Може и така да е. Hug  Peace Но аз си мисля, че ако има сватба, то тя ще е след Анадола. От друга страна, защо Фериде ще замине, след като разбира, че детето на Нериман не е на Кямран? newsm78 Вероятно е сега той да не иска да е с нея, особено ако тя научи истината, след сцената с Мурат.  Thinking Не остана много - утре ще разберем.  Wink

Себи,  Hug  явно са издали саундтрака на диск. Wink

# 539

Дане би Стар ТВ да продължи сериала newsm78 нищо ни разбирам но ми е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт