Отговори
# 540
  • Китна Тракия
изгледах 28 епизод и направо съм възхитена - след зациклянето в няколко серии "К ще каже или не на Ф", сега серията ме изпълни!!! Страхотна игра на ФеБу, страхотни хрумки - особено с черната дъска и 40 пъти разделени сме... Много силен епизод!!  PeaceИ тъкмо нещтата се задвижиха, интригата с Азеля е по-заплетена, на втори фронт М&Ю ...и айде ... финал. Акъл нямат тия хора, ако наистина в 2 серии претупат хубавия филм!! newsm78

# 541
Май все още се питат, дали Стар ще ги поеме..
А сега това от мен за Лека нощ!

Спокойни сънища на всички!  sleepuu

# 542

В едно съм сигурна ,че  няма в момента турски актьор който може да гледа с такъв поглед Фериде.

Просто няма !

Лека нощ Hug

# 543
  • Враца
Но аз си мисля, че ако има сватба, то тя ще е след Анадола. От друга страна, защо Фериде ще замине, след като разбира, че детето на Нериман не е на Кямран? newsm78 Вероятно е сега той да не иска да е с нея, особено ако тя научи истината, след сцената с Мурат.  Thinking Не остана много - утре ще разберем.  Wink

Снежи, не забравяй, че Азеля още не се е проявила  Thinking Thinking
Мисля, че вече е време да влезе в действие - иначе каква е файдата от нея в сериала  Laughing Laughing Laughing
Според мен това ще е нещото, заради което Фериде ще тръгне нанякъде.  Thinking

# 544

Дане би Стар ТВ да продължи сериала newsm78 нищо ни разбирам но ми е интересно.

Добро утро!

В статията се умоляват всички, които искат "Чучулигата" да продължи и да бъде
преместена по Стар ТВ, да се обадят на първия телефон, който е
на Канал Стар и да се аргументират защо това трябва
да се направи - че часът на излъчване трябва да се промени,
защото сериала е много по-хубав от доста
излъчващи се в момента и т.н.
Да кажат също, че имат доверие на Канал Стар, ако решат да се заемат с това.
Вторият телефон е на ТИМС, който иска и на него може да се обади
и да обясни защо иска сериала да продължи и да се премести по Стар ТВ.

Спокойна събота! Flowers Rose

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 08:48 от NAGNAG

# 545
Добро утро.  Hug Hug Hug

Наг,  Hug благодаря за кафенцето и превода.   bouquet

Значи повечето тук нищо не можем да направим, защото няма да ни разберат аргументацията. Mr. Green Laughing

Маме,  Hug вярно, че забравих Азеля -  Peace ooooh! тя е другата евентуална причина за раздялата.  Peace

Приятен ден, чучулиги.    bouquet

# 546
 HugДобро утро Hug Hug Hug

НАГ Heart Eyes приятно ми е да си пия кафето,  bouquet подсладя с локумче и чета превода на почти безнадеждната покана за подкрепа на *Чучулигата* Sad

Е , какво прави ръката на Мурат върху лицето на Фериде?

Не е минала и серия , не   не са минали и няколко дни откакто работи при  него.
Мурат ли е нахален ,или Фериде е объркане и не толкова дръпната както с Кямран?

Кямран я лъжеше дълго  и не го оправдавам.Той си плати за това.
А Мурат ,какво ....прави се на интересен , подминава дори бих казала унижава с  поведението си първия и ден в дома му,а сега сълзи бърше Mr. Green

Нямам търпение да разбера за какво става  дума  довечера.

Снеже Heart Eyes

# 547
Добро утро!  Hug
Себи, НАГ, Снеже   bouquet   bouquet   bouquet
Искат феновете продължение, но ми се струва, че вече е твърде късно. Но се питам, нима на тези фенове им харесваше сериала през цялото време?  newsm78 Нима не следяха рейтинга и не очакваха спиране. На мен като чужд гражданин ми беше ясно, че с този рейтинг сериалът нямаше да оцелее, отделно не ми харесваше и сценария. Та се чудя защо тези фенове не изпратиха по рано предупреждение на Тимур и компанията му да вземе мерки. А може пък и да са се жалвали, но ефект нямаше. Може би наистина трябва да правят както при латиносериалите, както сподели НАГ   bouquet. Но пък дали ще могат да угодят на всички фенове, все пак сме различни и очакваме и искаме различни неща.  Wink
Още малко остана да видим какво ще ни предложат довечера Азеля, Нериман, Мюжгян и Юсуф, Кямран и лихваря, Фериде с Мурат. Очаквам да ме изненадат.
Хубав и спорен ден.  Hug

Цитат

Не е минала и серия , не   не са минали и няколко дни откакто работи при  него.
Себи Heart Eyes, Фериде беше диваче, преди Кямран да и предаде уроците по любов. Simple Smile Е, последния урок беше много отрезвяващ.  Wink Тук ми се струва, че Фериде плаче и Мурат посяга да и избърше сълзата. Ще видим какво точно става в този момент довечера. Щото ми се струва че трейлърът ни подвежда. Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 10:05 от Snake777

# 548
Уси Heart Eyes

И аз Wink Wink Wink  ще издърпам ухото  на Мурат ,че се забърка  в не малката каша до момента .

Но може би е вярно -нещата трябва да се объркат напълно , за да започне да се оправят,ама вече май е много късно. Изгубени бяха 6-7 серии в които можеха да се случат много и смислени неща.

# 549
Що бе Себи, Мурат няма ли право да се опита да спечели любовта на Фериде, ако я харесва? Но пък Фериде има право на избор, дори и на грешен. А и той не може да знае какви са точно отношенията им в момента. Разбра само, че при тях не всичко е наред и има някакви разногласия.

# 550

А ..... много добре знаеше ,че му е годеница ,Кямран му го каза ,дори невеста я нарече,а той Shocked Shocked Shockedхоп скочи на момичето ,защото усети ,че е объркана доби безпомощна.
Не , не е джентълменски  поведение.
Мурат няма шанс да ми стане симпатичен.

Той стана причина и за това решение на Кямран.

Е затова ли гледахме 28 серии Laughing Wink по всяко време на денонощието и дни от седмицата Laughing

# 551
# 552
# 553
HugДобро утро Hug Hug Hug

НАГ Heart Eyes приятно ми е да си пия кафето,  bouquet подсладя с локумче и чета превода на почти безнадеждната покана за подкрепа на *Чучулигата* Sad

Не е минала и серия , не   не са минали и няколко дни откакто работи при  него.

Не е дръпната, напротив - гледа го като жертвен агнец,
с поглед казващ: Прави с мен каквото искаш.
А на Кямран тропаше с крака и го печеше на бавен огън.
При условие, че този Мурат е с такова реноме на женкар.
Посрещал и изпращал всякакви..

Но накрая ще ги отпратят към изхода заедно с Нериман И Азеля..
Малко им остана.. smile3508

# 554

А ..... много добре знаеше ,че му е годеница ,Кямран му го каза ,дори невеста я нарече,а той Shocked Shocked Shockedхоп скочи на момичето ,защото усети ,че е объркана доби безпомощна.
Не , не е джентълменски  поведение.
Мурат няма шанс да ми стане симпатичен.
Не е и необходимо. То може и аз да не го харесам в 29 епизод.  Wink
Но пък от 28 епизод вече е ясно, че те са се разделили. Поне за Фериде е така. Дали Кямран ще го приеме е негов проблем.
Все още не зная какво точно се случва между Фериде и Мурат, та затова нямам мнение. Виждам, че Фериде плаче, но защо?  newsm78 Дано довечера Ан жи ни подскаже с руските преводи.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт