И тъкмо нещтата се задвижиха, интригата с Азеля е по-заплетена, на втори фронт М&Ю ...и айде ... финал. Акъл нямат тия хора, ако наистина в 2 серии претупат хубавия филм!!
И тъкмо нещтата се задвижиха, интригата с Азеля е по-заплетена, на втори фронт М&Ю ...и айде ... финал. Акъл нямат тия хора, ако наистина в 2 серии претупат хубавия филм!!
Вероятно е сега той да не иска да е с нея, особено ако тя научи истината, след сцената с Мурат.
Не остана много - утре ще разберем. 

нищо ни разбирам но ми е интересно.
Добро утро

приятно ми е да си пия кафето,
подсладя с локумче и чета превода на почти безнадеждната покана за подкрепа на *Чучулигата* 

Нима не следяха рейтинга и не очакваха спиране. На мен като чужд гражданин ми беше ясно, че с този рейтинг сериалът нямаше да оцелее, отделно не ми харесваше и сценария. Та се чудя защо тези фенове не изпратиха по рано предупреждение на Тимур и компанията му да вземе мерки. А може пък и да са се жалвали, но ефект нямаше. Може би наистина трябва да правят както при латиносериалите, както сподели НАГ
. Но пък дали ще могат да угодят на всички фенове, все пак сме различни и очакваме и искаме различни неща. 

, Фериде беше диваче, преди Кямран да и предаде уроците по любов.
Е, последния урок беше много отрезвяващ.
Тук ми се струва, че Фериде плаче и Мурат посяга да и избърше сълзата. Ще видим какво точно става в този момент довечера. Щото ми се струва че трейлърът ни подвежда.
по всяко време на денонощието и дни от седмицата
Добро утро

приятно ми е да си пия кафето,
подсладя с локумче и чета превода на почти безнадеждната покана за подкрепа на *Чучулигата* 

Дано довечера Ан жи ни подскаже с руските преводи.
Препоръчани теми