Отговори
# 555

И отново стил и излъчване Hug

А , кой е мъжът  newsm78 не зная , но не ми прилича на фен.

# 556
# 557
Попаднах на тези фотки в руския сайт и се сетих, че Кямран не винаги беше добър и джентълмен с Фериде.  Wink

Имаше и други подобни моменти. Та защо да очаквам Мурат да бъде джентълмен към учителката на дъщеря си, която на всичкото отгоре има и инфантилен годеник, който му създава неприятности?  Wink

# 558

Еее.....Уси чак инфантилен Shocked Да може би малко така изглеждаше но от Любов  Kissing Heart

Я , кажи ми ти защо Мурат според теб не я поздрави когато Фериде беше в дома му за първи път newsm78 newsm78 newsm78 Инфантилщина ,грандоманщина или простащина .Той не знаеше нищо за годеника и   Laughing Laughing Laughing

# 559
Момичета, Hug привет!

Вместо да ни се отплатят подобаващо за трудните за гледане епизоди, те взеха, че ни спряха сериала Cry Аз все още не мога да се примиря Sad Cry.

Добре, че има по някоя жълтинка та да ме поразвесели doh Mr. Green

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 13:06 от lilitoKoleva

# 560
# 561

Еее.....Уси чак инфантилен Shocked Да може би малко така изглеждаше но от Любов  Kissing Heart

Я , кажи ми ти защо Мурат според теб не я поздрави когато Фериде беше в дома му за първи път newsm78 newsm78 newsm78 Инфантилщина ,грандоманщина или простащина .Той не знаеше нищо за годеника и   Laughing Laughing Laughing

Защото е бил сигурен, че тя ще му дойде в кошарката..
И се има за мъж, който която е пожелавал, нея е притежавал..
Грандоман, циник, надут пуяк е този Мурат..
Чакам с нетърпение момента, в който
ще му спукат гумите.. dance

# 562
Лили Hug не ги обичам жълтинките ,не всички. Laughing
Тази ми харесва Wink

Да се съсредочим към саществиното ....

Бу в която и да е роля е неотразим. Hug

Фахрие , където и както и да е  е неподръжаема!

Може и елементарно като реакция да ви се стори но аз се кефя с любимците си Laughing

# 563

Себи, на мен ми изглежда инфантилен, защото не мога да приема за нормално поведение да отидеш в чуждия дом и да се държиш нагло. Има начин да си кажеш претенцията по подходящ начин.
Мурат не го оправдавам за поведението му. Явно е разглезен мъж от женско внимание, поне според думите на Валез, и не очаквам да се държи уважително с жените, които му се натискат. Може би е решил, че и Фериде е от същата порода, та и на нея приложи познатия номер - колкото повече бягаш от някой, толкова повече тича след теб. Но аз такова поведение не харесвам.  
Цитат
Грандоман, циник, надут пуяк е този Мурат.
Съгласна.  Peace Но същото мога да кажа и за Кямран. Държанието му с Фериде, преди да разбере, че тя е влюбена в него. Първите няколко епизода го показват. А  в последните се държи с Юсуф цинично, надменно, грандомански.
Цитат
Чакам с нетърпение момента, в който
ще му спукат гумите.
Ако е вярна подсказката за него, че Фериде ще го промени, няма да е съвсем на загуба, все ще е спечелил нещо от познанството с Фериде.

# 564
Мисля, че момичетата, които спряха да пишат, не го направиха, защото някой споделя негативни мнения за Кямран, просто в последните 10 и повече серии, бавно и методично, сценарият се скапа и не им се гледа. Това ми е по-вероятно, отколкото другото.  Peace Не виждам тук някой агресивен, който да плаши хората да споделят, каквото мислят. Peace

За снимките - според мен Фериде заминава за Анадола и ще има втори сезон - това е намекът. Thinking Ако е така, дано сменят сценаристката.  Praynig Поне едно е сигурно - някой отива някъде.  Joy Joy Joy

Хубав ден.    bouquet

и момче  Mr. Green Здравейте, след дългото ми отсъствие си казах да вляза малко при вас,но и да изкажа някое мнение разбира се.. Настина последните 10,че дори 15 епизода ми бяха много тегави, нещата не вървяха гладко като в началото,изведнъж всичко се срина,не зная защо. И играта на част от каста /без имена/ не е същата и това си личи.. Сценарият издъхва на много моменти, тея хора защо не си свършиха работата по-добре не знам. От самото начало очаквах продукцията да е на мега ниво, при положение,че се филмира една от най-стойностните турски класически книги. Е, явно нещата не им се получиха,видяхме. Актьорите - тук е момента да ги похваля за професионализма им - признавам си играха много добре /повечето/. Като изключим Ханде Сорал,която не понасям още от Малките жени, с други малки изключения всичко бе добре.. Изведнъж просто се получи много голямо разминаване между продукцията и романа - ето затова аз започнах да превъртам епизоди, сериала ми стана безинтересен и в момента даже не ми и пука,честно казано ще има ли 2 сезон, как ще завърши всичко и дали Фериде ще замине за Анадола от гарата с куфарите... Тази причина може би е и главната,поради която рейтинга падна, гледаемостта намаля,а и спряха да коментират някои хора тук / + мен/. Не казвам,че компанията Ви не ми е приятна, даже обратното, но просто интереса ми от към продукцията изчезна. Магията,която в началото ме беше завладяла се изпари и на нейно място дойде безразличието. Преди нямаше път, когато да не гледам сериала директно онлайн по време на излъчването му, сега се чудя дали мога да се намъча да изгледам така последните 2 епизода...
На последното селфи,което сте сложили предполагам,че Фериде е с рокля,защото се омъжва за Мурат,а не за Кямран. Така даже би ми харесало повече. От друга страна пък искам да си завършат първите отворени сцени от 1 и 2 серия,когато Фериде пише в дневника си, може би това са ми любимите моменти от сериала...
Кямран показа,че с нищо не се различава от останалите турски мъже - той е най-големия,другите нямат думата.. той е най-праведния, останалите са грешни... иска да му вярват,но все прави грешка след грешка,като не мисли за последствията, отдалечава хората от себе си,волно или неволно. Каквото си надробиш - това ще сърбаш,казали хората..
Зелката си е подло същество,за нея няма какво да коментирам,да вземе един пистолет и да се гръмне,най-добре ще направи.
За Фериде ми е жал само - какво ще се случи с нея ми е интересно.

# 565
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте, за пореден път се убеждавам че всичко опира до емоционално състояние на дадения човек/зрител.
Ето - аз, на мен до сега не ми е скучна нито една серия, не ме дразни нищо....
Явно емоционалното ми състояние е подходящо, за да си доставя удоволствие.
Аз лично, ако не намирам удоволствие от гледането на сериал/случвало ми се  Peace/ спирам да го гледам Wink
Но, този ми е безкрайно приятен! Hug
Приятен следобед!

# 566
Hushpuppy  bouquet Напълно съм съгласна  bouquet
 Е можеха и малко да забързат действието в някои моменти,та да видим и Анадола,но едвали са предполагали,че ще трябва да се поберат в 30 еп. Аз не съжалявам за нито един изгледан епизод. Караха ме да се усмихвам и да преживявам заеедно с тях. Толкова добре им се получи,че дори на моменти все още се замислям дали всичко е само актьоркса игра Embarassed
Не съм гледала само 28 еп. Причината обаче е,че в момента имам лични преживелици от подобно естетство и съм сигурна,че ще урева положението тотално,а не ми се ще.
В 27 еп направо ми разбиха сърчицето с описаните на първите дни на раздялата.. Пеещата пред огледалото през сълзи Фериде, К, които спи прегърнал  кърпата .. много истинско и много тъжно..

# 567

тази била от последния епизод

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 18:41 от little_miss_trouble

# 568
Лите  Heart Eyes миличка , зная ,че се младо момиче на около 25 г.

Желая ти някой да те обичт , колкото Кямран ,Фериде дори и  инфантелно да изгежда поведението му Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 19:36 от sebilMM

# 569

Не съм гледала само 28 еп. Причината обаче е,че в момента имам лични преживелици от подобно естетство и съм сигурна,че ще урева положението тотално,а не ми се ще.

Пожелавам ти бързо възстановяване от тези преживелици, миличка.. newsm10
Освен болката, Бог давал и нужното търпение, с което да я понесем.

Скрит текст:
И аз бях доста години натресена в подобни проблеми
и накрая, макар и след толкова време реших,
че ще се отдам единствено на децата си..
Човек в един момент пренарежда приоритетите си..
Така, че не се разстройвай..
Винаги има светлина в мрака.
И на света има винаги някой, който те чака..

То, че ще  се реве, е ясно..
Ако не тази вечер, ще е другата събота..
И от мъка и от радост..
Като пиянството.. smile3503

Себи,  smile3501
Офф, много се вълнувам всеки път като ги гледам
тези бонбончета и затова страдам, когато и те страдат.. Heart

Общи условия

Активация на акаунт