Отговори
# 570
  • Китна Тракия
момичета, промо на 29-ти епизод не пуснаха ли?!

# 571
   Както и да  погледна развоя на събитията заставам зад макар и трудната , сбъркана на моменти ,но много изпитана от времето  любов   на Кямран към Фериде.

Та те знаят какво да разбират от даден поглед, повдигане на рамото.....обръщане на очите ,любими понички  с месо.....

Кямран вече знае колко го обича Фериде и колко смутено и на малки порции му го показва с много нежност и дозирана страст Thinking Thinking Thinking

И защо тъпата еснафка Бесиме трябва да влияе на чувствата им?

Защо случаен и аругантем човек като Мурат , Нериман  или Зелката  трябва да разрушат градени  с години отношения  и любов между красивите Фериде и Кямран- newsm78 newsm78 newsm78

Не бива , не искам да се разделят.... искам да осъзнаят ,че компромисът, доверието , търпението един към друг ще запази любовта им!

Изпитаха и изживяха какво ли не. Вече трябва само да се отдадат на любовта си.

Това и очаквам тази вечер.

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 20:00 от sebilMM

# 572

Момичета, и на мен ми харесваха сериите след годежа, но това беше преди да решат да претупат сериала #Cussing out. Дотогава изобщо не им търсех кусури, но сега, когато се знае, че епизодите остават 30 въобще не съм на същото мнение.

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 20:14 от lilitoKoleva

# 573
  bouquet
Себи, такова удоволствие е да те чете човек    bouquet  bouquet  bouquet
Моля те да не спираш да пишеш Praynig

# 574
  Както и да  погледна развоя на събитията заставам зад макар и трудната , сбъркана на моменти ,но много изпитана от времето  любов   на Кямран към Фериде.

Та те знаят какво да разбират от даден поглед, повдигане на рамото.....обръщане на очите ,любими понички  с месо.....

Кямран вече знае колко го обича Фериде и колко смутено и на малки порции му го показва с много нежност и дозирана страст Thinking Thinking Thinking

И защо тъпата еснафка Бесиме трябва да влияе на чувствата им?

Защо случаен и аругантем човек като Мурат , Нериман  или Зелката  трябва да разрушат градени  с години отношения  и любов между красивите Фериде и Кямран- newsm78 newsm78 newsm78

Изпитаха и изживяха какво ли не. Вече трябва само да се отдадат на любовта си.

Това и очаквам тази вечер.

Те си знаят и слабите и силните страни, до чая с бучките захар, до любимите думи,
жестовете, та те са си слънчицата в сърцата..(Can senligim)
Бесиме да влияе, колко да влияе и докога си мисли, че ще влияе,
та нали и тя ще напълни памперса щом разбере, че бебето на Нериман
не е от Кямран..Тогава искам да видя изражението на лицето й.
Арогантните и лешоядите винаги ги е имало наоколо, Себи..
Те са солта и горчивината в живота..
За да можем да се насладим на истинската, издържала на времето
и изпитанията любов. newsm51

И аз това искам да видя, но май ще почакаме до идващата събота
и то към края на епизода и сериала, за съжаление.. Weary

# 575
# 576

Явно емоционалното ми състояние е подходящо, за да си доставя удоволствие.
Аз лично, ако не намирам удоволствие от гледането на сериал/случвало ми се  Peace/ спирам да го гледам Wink
Ако знаех, че сериалът ще е само 30 епизода, изобщо нямаше да го гледам в реално време и да се ядосвам. Щях да изчакам да свърши и после с мишката щях да го прехвърля набързо. Ама като преди всеки епизод се надявах, че най после ще замине за Анадола и ще започне действието по романа/както беше обещано/. Embarassed  Защото аз исках да гледам Фериде как израства и как преживява раздялата. Но уви. Cry Та излишно се натоварих с нещо, което не ми допада, но друг път ще ми е за урок.
А на тази снимка на Фахрие с мъжа, дето Литъл пише, че е от последния епизод , ми се струва, че това е мъжа от снимката на гарата.  newsm78 Ако е така, кой ли ще е този непознат мъж, но явно близък на Фериде.  newsm78
Скрит текст:
Литъл,  Hug  Hug Hug поплачи си да ти олекне, па вдигни гордо главата и си живей живота. И когато най малко очакваш, ще се появи твоят принц.

# 577
# 578
Лили,  Heart Eyes късмет ти желая миличка. Hug Благодаря за снимките.   bouquet

Себи,  Hug  съгласна съм за Фериде и Кямран, толкова неща преживяха, толкова се обичат, не може да не заедно.  Heart Eyes  Засега обаче не мога да сложа Мурат при Нериман и Азеля, защото нищо не е направил срещу любовта им. Това, че й бърше сълзата във фрагмана, също не знаем защо се случва, при какви обстоятелства.  Peace  Невъзпитан е, грубиян, ама като интригант още не са го показали. Peace

# 579
Не е направил нищо против любовта им, но и не им е помогнал,
а се нагодил както му е удобно..
Той нали разбра (категорично), че тя си има годеник?
Но използва бърсането на сълзите й за да е сигурен, че ще я притежава
на всяка цена, особено след като тя вече му се е дърпала.
Този няма задръжки, действа въпреки обстоятелствата..
Че е невъзпитан, видяхме вече..
Влиза и излиза като черкезин и не зачита никого..
И за него обратното броене започна. Laughing

# 580
Здравейте момичета!   bouquet
Нещо отървах края, та да попитам тази вечер от колко часа ще показват Чучулигата.

# 581

Явно емоционалното ми състояние е подходящо, за да си доставя удоволствие.
Аз лично, ако не намирам удоволствие от гледането на сериал/случвало ми се  Peace/ спирам да го гледам Wink
Ако знаех, че сериалът ще е само 30 епизода, изобщо нямаше да го гледам в реално време и да се ядосвам. Щях да изчакам да свърши и после с мишката щях да го прехвърля набързо. Ама като преди всеки епизод се надявах, че най после ще замине за Анадола и ще започне действието по романа/както беше обещано/.

донякъде споделям мнението ти. От началото имаше нещо,което ме привлече да обърна внимание на сериала, макар и да не бях чел още книгата. Може би защото лятото бях гледал филма Моят дом си ти/Evim sensin/ с Фахрие и от там ми стана любимка. До някои серии сериала си ми беше любим и не откъсвах поглед от него,следях го и онлайн. По едно време обаче нещата натежаха доста, станаха прекалено бозави. А аз такива неща изобщо не обичам, явно си има зрител за всеки вкус. За мен от средата до сега не са показали нещо кой-знае какво,просто заблуждаване на зрителя и никакви съществени неща. Явно в последните 2-3 епизода жената,режисираща парада се сети да раздвижи малко нещата, че зрителя да не се отегчи съвсем както при Дързост и красота. Липсата на така желаният Анадол си оказа влиянието - не разбирам как направиха грешката да го пропуснат, като в книгата тази маст заема толкова обширно място. Явно не са сметнали за важно да го прибавят /  #Crazy newsm78 /. Режисьори, какво да ги правиш. На моменти се чудя как изобщо са съхранени и същите имена на главните герои... преспокойно лентата може да се прекръсти на "Фериде & Кямран - една осуетена любов"

# 582
Здравейте момичета!   bouquet
Нещо отървах края, та да попитам тази вечер от колко часа ще показват Чучулигата.
Трябва да започне от 23, ама миналия път започна в 23,15.
Кате, имахме едно питане към теб, ама ти явно не се го чела. Ако имаш време, да го потърся?

# 583
Вярно, не съм видяла питането. Но съм и изтървала последния епизод, така че не знам дали ще съм полезна. Трябва да ми обясниш.
Тюх, пуснах канала - стремят се на поразия. Това ли им е кефът в събота вечер на турците? Wink

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 22:57 от Katya_I

# 584
Вярно, не съм видяла питането. Но съм и изтървала последния епизод, така че не знам дали ще съм полезна. Трябва дами обясниш.
Ако имаш възможност погледни на стр.29, пост 424 на Ан жи.

Общи условия

Активация на акаунт