Отговори
# 630
  • Враца
Ей, една през друга бременни в този сериал  Laughing Laughing Laughing

30 епизод ще завърши сигурно със заминаването на Фериде за Анадола  Thinking Thinking

Сейфетин бей ми хареса - не тръгна да настоява Юсуф да се жени за Неджмие, Не тръгна да руши щастието на другите  Heart Eyes

# 631
Ако епизода свърши със заминаването й за Анадола, може ли да се надяваме на втори сезон?  Crazy Heart Eyes

# 632

Сейфетин бей ми хареса - не тръгна да настоява Юсуф да се жени за Неджмие, Не тръгна да руши щастието на другите  Heart Eyes

Само това ми хареса в серията, съсипаха всичко,язък за Бурак и Фахрие...Sad

# 633
На мен ми хареса как Кямран реже гумите с тъпия нож Mr. Green Екшън, добре не трябваше да убива някой с него- големи мъки щяха да паднат Joy Joy

# 634
  • Враца
Лили, уж 30 еп трябва да е последен, но само да не е "партенка"
А ако има 2-ри сезон - евентуално- той сигурно ще е без Бурак или с много малко негово участие  Thinking Thinking (нали имаше слухове, че той ще снима от август нов сериал в Кападокия)  newsm78 newsm78

Ето анонса и тук  - Кямран май заплашва Нериман, защото тя чу какво си говореха пингвините за Азеля и Кямран

# 635

Серията ми хареса.

Лека нощ  и спокойни сънища Hug Hug Hug

# 636
Ан жи и аз това си мисля, че ако има още серии няма да са със същите актьори. Но, ако снима игрален филм newsm78

# 637
Благодаря за всичко  bouquet Страхотни сте Hug Сега се включвам чак,но преди да изгледам епизода да кажа за фрагмана Mr. Green
Като за финал ще е супер интересно,просто не виждам как ще поберат всичко това в 1 еп,че и Анадола. Не ми се вярва и да има 2 сезон  newsm78
Не знам какво толкова е направила Ф,че да тласне К в леглото на Азеля....Доста противоречиво поведение от страна на К. Едно говорим - ''никога няма да се откажа от Ф'', пък си легна със Зелето.
Единственото ми успокоение е,че поне така е по реалистично и неиделизирано. Може би така би постъпил всеки мъж.

# 638
# 639
Лили, това, от къде е  newsm78 Ако верно няма да свършва ще умра от кеф Heart Eyes Heart Eyes Според мен ни трябват 5-6 епизода,за да сме доволни

# 640
  • Враца
Ан жи и аз това си мисля, че ако има още серии няма да са със същите актьори. Но, ако снима игрален филм newsm78

Лили, ето това е инфото за Бурак

Цитат
К вопросу о закрытии сериала со страницы арабского фан-клуба Бурака Озчивита.
Как им стало известно, актер объявил о том, что в июле 2014 года он начинает съемки в новом телесериале "Месть змей", которые будут проходить в турецком городе Угрюп (Кападокия). Сериал продюсирует кинокомпания Колиба-фильм.

# 641
 Rolling Eyes От Туитъра,  но сега гледам, че на фрагмана пише финал Cry, сигурно е измислица, отновооооооооооооо

Определено е лъжа, защото пак пуснаха онези телефони, смахната работа

# 642
# 643
Лили Hug Само при рускините пише финал. На Канал Д си е yeni bolum  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
няма son никъде или аз не видях

# 644

Общи условия

Активация на акаунт