Отговори
# 660
Добро утро Hug Hug Hug

Снеже Heart Eyes ще изпия кафето с всичките бучки независимо как го пият нашите герои. Wink Wink Wink

Много съм ядосана на Кямран . Как можа да се намърда под  юргана на Зелката .Дано алкохолът му е дошъл в повече и не е е правил секс с това  зверче.

Сърдита съм му защото и мен остави без сън  Laughing Laughing LaughingЦяла нощ сънувах мъжът ми че ме изневерява и сега съм като изплюта , а съм дежурна до довечера. Laughing Laughing Laughing

Това ,което ми идва на ум като развете на ситуациите в следващия последен епизод е ,че Фериде  отива в болницата щастлива и влюбена в Кемран , отново тя го целува , а той гледа като гръмнат и винонен но и двамата оставят преживяното настрана и обявяват сватбата си.

Да , ама ако трябва да е все пак близо до книгата вечерта преди щастливия ден пингвина на Зелката и казва за прекараната нощ на Кямран при  господарката.

Това е краят .
Фериде заминава за Анадола и и със скок във времето идваме и до този момент.

# 661
Себи,  Hug  Heart Eyes твърде вероятно е да стане точно така. Peace

Сладка синеочка. Heart Eyes Wink

# 662

Не успях да я увелича , но Кямран изпраща Фериде на рейса за Анадола newsm78 newsm78Много модерен рейс ми се вижда  Laughing Laughing Laughing

# 663
Не успях да я увелича , но Кямран изпраща Фериде на рейса за Анадола newsm78 newsm78Много модерен рейс ми се вижда  Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy

# 664

Снеже , да така се вижда добре рейса Laughing Laughing Laughing

И тъжната Фериде.„

# 665
Изгледах епизода, добре, че беше "мишката", та тягостните и неразбираеми места ги прескачах. Sad
Вече мога да кажа, че не само се дразня на Кямран, ами не мога и да го понасям. #2gunfire
И не е заради изневярата, за мен е нормална реакция, след като Фериде го излъга за женитбата, само за да се отърве от него и налудничавите му изпълнения. Не го понасям и заради това, че наряза колелото/ карам колело от 7-годишна до сега и е любимия ми спортен уред/.
Спомних си разговора между Кямран и Фериде, по скоро скандала им, когато Кямран се изцепи, че той винаги се е грижил за нея, това по повод на сметките за пансиона. И тогава Фериде му напомни, че сметките винаги са плащани от парите от баща и. Та сега, когато някой наистина направи нещо безкористно за Фериде с цел да и се облекчи живота, злобния Кямран я лиши от подаръка, който щеше да и спести и без това липсващите средства за файтон. Тоя грубиян за нищо друго не мисли, освен за себе си и низките си страсти.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

След епизода Мурат ми хареса. С превода, предполагам още повече.

Себи, Снеже    bouquet  Много ми хареса колажа с автобуса за Анадола.  Laughing

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 11:21 от Snake777

# 666
# 667
# 668
Само дето си даде парите момичето, за да го освободи от затвора. Както му описват характера /на персонажа/ такъв, то той няма да се промени.

# 669
Само дето си даде парите момичето, за да го освободи от затвора. Както му описват характера /на персонажа/ такъв, то той няма да се промени.
Фериде обича истински и безкористно Кямран. Тя тези пари и конака не ги иска, именно защо го обича и не иска той да страда и от безпаричие. Но любовта на Кямран е твърде егоистична - или си моя или няма да си ничия.  #Crazy Като видях какъв тупаник удари на Мурат, за мен това е слаб човек. Силните "бият" с думи, демонстрират спокойствие. Къде ти у Кямран спокойствие, щом като може да си използва юмруците, главата и може да крещи. Че и злобен.

# 670

С годините ще става по-зле.

Ако докато е лудо влюбен, може да се излага така, да крещи, да изневерява, какво ли ще стане след 10 години, 20, 30, когато чувствата му утихнат?

Сценаристката ни накара да намразим Кямран, а ако Фериде продължи да му прощава, ще бъде голяма грешка.
Вярно, че стара любов ръжда не хваща, но компромисите станаха твърде много.

Романът ни накара да разберем, защо Фериде се научи да прощава. Пък и книжният Кямран не е такъв идиот.

В сериала прошката на Фериде не само че няма да разбера, но и ще ме ядоса. Фериде е образ, който носи чертите на модерната жена, умна, образована, с достойнство, осъзнала правата си. Никак не ми се иска тази жена да бъде потискана от ориенталец като Кямран. Най-много ме отврати отношението му към Неджмие и Юсуф - "плюл съм на душата му".

# 671
Това ли е сценаристката?  Laughing Laughing Laughing

Трябва със закон да й забранят да пише сценарии Mr. Green #Cussing out

# 672
  • Враца
Здравейте, момичета!!!  Hug Hug Hug

Рейтингите

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
http://www.acunn.com/haber/begum-kutuk-ten-calikusu-aciklamalar/147081

# 673
Рейтингът не виждам как може да се промени при този екип - сценаристка и режисьор.
Ако евентуално има продължение, в което се съмнявам, ще трябва да сменят горните. Освен нелогични действия, тази жена е толкова пояснителна и обяснителна, сякаш сме още в 19 век.  ooooh! Освен ако не е решила, че този сериал ще се гледа само в изостанали райони, дето се разхождат с камили.

# 674
Фахрие като бебе с майка си

Общи условия

Активация на акаунт