Отговори
# 675
Тъй като имам пропуски от вчерашния епизод кога К успя да изневери на Ф?

# 676
Тъй като имам пропуски от вчерашния епизод кога К успя да изневери на Ф?
В края на епизода дават как Кямран и Азеля, добре пийнали се прибират в конака на Азеля. Във фрагмана вече дават полуголата Азеля в леглото, Кямран се облича. Виж фрагмана, има го с превод на руски.

# 677
Мерси.Видях фрагмана.Обаче не вярвам да е така. Мисля, че му е направила постановка. Да не забравяме как си удари ръката, заголи бедрото и все се появява когато не трябва. Но за каква изневяра става въпрос? Нали Ф му каза, че ще се жени за М и те окончателно се разделиха. К хвърли пръстена и не знаеше къде се намира. Те вече не са заедно нали.

# 678
Те дори да не са заедно, нали са емоционално зависими. Кямран не е престанал да обича Фериде, какво прави в леглото на чужда жена? Ако са се разделили, това значи ли, че веднага е свободен да скача при друга?

Освен това, дори да игнорираме Азеля и Нериман, остават още доста грозни постъпки. Влюбен или не, верен или не, аз вече не го възприемам като благороден човек. Не е мъжът, когото бих искала за Фериде.

# 679
Мерси.Видях фрагмана.Обаче не вярвам да е така. Мисля, че му е направила постановка. Да не забравяме как си удари ръката, заголи бедрото и все се появява когато не трябва. Но за каква изневяра става въпрос? Нали Ф му каза, че ще се жени за М и те окончателно се разделиха. К хвърли пръстена и не знаеше къде се намира. Те вече не са заедно нали.
Аз също не мисля, че това е изневяра, та те са разделени. Но пък съм убедена, че е правил секс с нея. Азеля си е поставила задача да го съсипе и прави всичко, за да успее. Пробва с Нериман по линията на неправилно лечение, опитваше и успя да го вкара в леглото си. Има си цел жената и прави всичко възможно да я постигне. И най вече тя е убедена, че това не е човекът за Фериде. Като ги раздели предполагам че очаква да е направила добро на Фериде и зло на Кямран. Аз също изказах мнение, че Кямран не е достоен за Фериде. Та донякъде съм съгласна с Азеля. Wink
И Валя е на същата позиция.  Hug

# 680
Ще видиме в другия епизод какво са правили.
За мен си е достоен. Просто трябва да издържи психически, че го направиха на "луд".Ако зависи от мен на него бих му казала да си хваща багажа и Фериде и беж за Анадола.  Но си има сценаpист.

# 681
Много ми се иска да уважим и чувствата и, истинската, и голяма, и единствена любов на Фериде.

Направи много грешки защищавайки я.
Продаде конака, прощаваше на Кямран .....Но го правеше  от любав.

Не можем да не признаем ,че и Кямран я обича много ,но по мъжки , егоистично дори доста ориенталски. Това ме дразнеше но пак от любов го правеше-
Не понасям крясъците му, невъздържани реакции..... но побъркан  от ревност човек е способен на всичко.

Напиването и  поддаването на изкушението на Зелката обаче не бих простила до края на живота си.Разстроен ,че ще се жени Фериде ,ами да вземе бутилката и в къщи.

И пак  си мисля ,че изневярата с Азеля няма и на трябва да прости Фериде и тя ще я отпрати най- после в Анадола Wink Laughing

# 682
Ще видиме в другия епизод какво са правили.
За мен си е достоен. Просто трябва да издържи психически, че го направиха на "луд".Ако зависи от мен на него бих му казала да си хваща багажа и Фериде и беж за Анадола.  Но си има сценаpист.

smile3501

И за мен Кямран е достоен, тя написа на дъската 40 пъти, че са разделени,
при всеки удобен случай му го подчертаваше..
И след гледката с Мурат, той се убеди, че тя не иска да са заедно.
С тези надписи по дъската, с многократните разкарваници,
тя не го ли изожи също пред всички и пред конака?
Кой кво прави, Кямран все ходи Фериде да кандърдисва.

Вие пък вече пророкувате какъв ще е след 10, 20 или 30 години.. newsm53
Чакайте малко..Любовта е сляпа, те се обичат лудо..
А сега интервю:

Kanal D ekranlarında final yapmaya hazırlanan Çalıkuşu dizisinde rol alan Begün Kütük'ün sözleri, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.
Çalıkuşu'nun final yapacağının belli olmasından sonra sosyal medyada örgütlenerek hem yapımcı firma hem de Kanal D'ye dizilerini bitirmemeleri için baskı yapan fanlar için bir umut daha belirdi.
Begün Kütük, Bugün gazetesindeki röportajında "Tam bitti de denemez... Çünkü hikaye Feride'nin Anadolu'ya gitmesiyle son buluyor gibi gözükse de tam bitip bitmediği de kesin değil... Biz ucu açık bırakıyoruz bilmiyoruz..." diyerek bir ihtimal daha olduğunu söyledi.
Reyting sıralamasının da tartışmalı olduğunu dile getiren Kütük, "Çünkü çocuk programları da reytingin içinde, yarışma programları da… Karmaşık reyting sistemine çok kafa patlattım ama gerçekten bilmiyorum neyin neye göre ölçüldüğünü...Sadece diziye sahip çıkan izleyiciye çok teşekkür ediyorum" dedi.
Bakalım Çalıkuşu dizisi fanlarının heyecanlı bekleyişi mutlu bir sonla bitecek mi?

Актрисата Бегюн Кютюк (Нериман), която играе в сериала „Чучулигата” по Канал Д,
който се готви за финал,развълнува любителите на сериала.
След като се разбра, че „Чучулигата” е към финала си, феновете
настояваха пред екипа,пред Канала и в социалните мрежи сериала
 да не свършва, те получиха още една надежда. Бегюн Кютюк в интервюто си сподели:
„Не може и да се каже, че свърши..Защото историята ще завърши със заминаването
на Фериде към Анадола, май..Но дали е свършил или не, това не е категорично,
каза и намекна и за още една възможност. Оставяме края отворен, не знаем..”
По въпроса за рейтингите Кютюк каза:" В тях са включени и детските програми,
съзтезателните програми.. Много съм се занимавала с  разбърканите рейтингови
системи, но не знам кое, как и защо така се отмерва."
Много е благодарна единствено на верните почитатели на сериала.
Да видим дали „Чучулигата” ще приключи с щастлив край,
какъвто очакват развълнуваните фенове на сериала?

Peace

# 683
Обаче аз пък не мога да разбера Фериде и това си е?
Защо постъпва така?Какво още трябва и иска да се случи?И как точно си представя живота си???
Говоря само за предните епизоди?
Нима може да изгубиш една прекрасна любов само заради ината и упорството си?
Щял бил да има дете?И какво от това?Ще го гледат заедно-нали тя много обича децата???Гонене,търсене,преживяване,сълзи,молби от негова страна!Толкова много обич,показвана буквално на всеки сантиметър???И всичко това отхвърляно всеки път,всеки ден!!!
Не мога да се съглася,че това може да бъде причина да се разделят двамата,също както и Кямрян не го приема....
Значи ще пише на дъската 40 пъти,че са се разделили,ще му го повтаря през две минути,ще сваля пръстена от ръката си,а в същото време ще се ослушва,ще трепери,ще се притеснява когато той дойде и изобщо .......детска работа!!!

Абсолютно и категорично съм съгласна! smile3501 smile3525

# 684
  • Враца
Нагнаг, благодаря   bouquet

Бегюм дава маааалка надежда да видим по важната част от романа  Thinking

И бутилката алкохол е решението на всички проблеми  Mr. Green Mr. Green

Laughing Laughing  КямФе   Laughing

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 16:57 от mama_an_ji

# 685

Сега пък върху кого е Кямран newsm78 Laughing

Тази сцена не си я спомням Rolling Eyes

# 686

Тук вече е ясно ...голичък си е бил до Зелката Wink Mr. Green,защото предишната нощ когато спа в конака и си спа с дрехите и в друго легло.

Ех, Кямран зато ме караш да ми се свива сърцето от яд.

Няма на кого да е толкова нацупен.

# 687
  • Враца
 Сега пък върху кого е Кямран newsm78 Laughing
Скрит текст:

Тук вече е ясно ...голичък си е бил до Зелката Wink Mr. Green,защото предишната нощ когато спа в конака и си спа с дрехите и в друго легло.
Скрит текст:

Себи, върху Азеля - Кямран се лекува  Mr. Green

Това са моменти  преди и след лечението  ooooh!

# 688
  • Враца
Нова снимка на Фахрие с фенка

# 689
Бегюм, извинявам се, грешката е неволна.
Аз не му се ядосвам на Кямран, той е мъж..
Всички надежди му се изпариха,
Фериде и тя доста нещица му обеща,
но не ги изпълни..
Играеше си на чест и достойнство, а той какво,
гадното е, че е с Азеля..
Но Сейфеттин май ще я разконспирира,
защото разбра от помощниците си, че е сестра на
онази (забравих й името), която Кямран не е
могъл да спаси, ще попита Кямран и на него ще му светне..

Общи условия

Активация на акаунт