Отговори
# 720
Уси, не ме разбра Hug не става въпрос аз как възприемам мъжете около мен, а това какво мислят останалите- няма значение.
Скрит текст:
Дадох примера с катастрофата, защото, когато катострофират мъж и жена веднага се почват клюки, че са любовници, ако пък умрат Laughing Joy иди доказвай, че не са.

На мен ми изглеждаха, като семейство тримата, а Фериде неколкократно усети, че Мурат не е безразличен- изобщо Мурат си мисля, че ни в клин, ни в ръкав се появи. Чак аз я ревнувах  Mr. Green Joy hahaha

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 22:39 от lilitoKoleva

# 721
Уси, не ме разбра Hug не става въпрос аз как възприемам мъжете около мен, а това какво мислят останалите- няма значение.
Скрит текст:
Дадох примера с катастрофата, защото, когато катострофират мъж и жена веднага се почват клюки, че са любовници, ако пък умрат Laughing Joy иди доказвай, че не са.
Hug Наистина не съм те разбрала.
Скрит текст:
Хората какво мислят хич не ме вълнува. Важна ми е само моята съвест и да спя спокойно. А тези, които съдят останалите, съдят от собствената си камбанария - щом те правят издънки, очакват и другите да са като тях.
Аз пък много се зарадвах на Мурат, нека Фериде да види какви мъже има - не крещят, не обиждат, държат се уважително с нея. Тя сал един Кямран познава и имаше нещастието да познава извратеняка Селим. Та на фона на Селим, Кямран ангелче ще и се струва. Wink

# 722
Новата тема. Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=781264.0

Интервю с Бегюм Кютюк/Нериман. Wink Не знам дали разбирам правилно, но сериалът завършва със заминаването на Фериде за Анадола, с отворен финал. newsm78 Наг, като имаш време, ще погледнеш ли въпросите и отговорите, свързани с "Чучулигата"? Praynig Praynig Praynig

http://www.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=221247

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 22:55 от ·٠•Snejka•٠·

# 723

Аз ,ако го видя това

Честно ви казвам  -превъртам , харча всичките си пари за тоалети и красота и търся обекта от който най- много ще го заболи ,но няма да спя с него за да съм честа и спокойна и силна и с аргументи  срещу него.

Дори да мога  се закълна  Praynig

Така са при мен нещата Rolling Eyes

# 724
Новата тема. Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=781264.0

Интервю с Бегюм Кютюк/Нериман. Wink Не знам дали разбирам правилно, но сериалът завършва със заминаването на Фериде за Анадола, с отворен финал. newsm78 Наг, като имаш време, ще погледнеш ли въпросите и отговорите, свързани с "Чучулигата"? Praynig Praynig Praynig

http://www.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=221247

Разбира се, Снежи, за мен е удоволствие.
Аз по-назад преведох отговорите на първите два въпроса,
другите ще ги преведа утре преди обяд, живот и здраве,
като изпратя децата на у-ще,ок?
Ще ми е по-спокойно.

# 725
Разбира се, Снежи, за мен е удоволствие.
Аз по-назад преведох отговорите на първите два въпроса,
другите ще ги преведа утре преди обяд, живот и здраве,
като изпратя децата на у-ще,ок?
Ще ми е по-спокойно.

Когато, тогава, няма значение.  Hug Много ти благодаря!   bouquet

# 726

Ако не съм ви  казала , да ви кажа  обожавам черно- белите фотографии. Те са истинските Laughing

# 727
Скрит текст:
Скрит текст:
Hug Наистина не съм те разбрала.
Скрит текст:
Хората какво мислят хич не ме вълнува. Важна ми е само моята съвест и да спя спокойно. А тези, които съдят останалите, съдят от собствената си камбанария - щом те правят издънки, очакват и другите да са като тях.
Аз пък много се зарадвах на Мурат, нека Фериде да види какви мъже има - не крещят, не обиждат, държат се уважително с нея. Тя сал един Кямран познава и имаше нещастието да познава извратеняка Селим. Та на фона на Селим, Кямран ангелче ще и се струва. Wink
[/quote]

Е,  Rolling Eyes и Мурат крещеше, но на дъщеря си. Утре на Фериде- тя по характер е все още на пет Wink

# 728

Аз ,ако го видя това

Себи,  Hug а ако видиш червилото на ризата на мъжа си какво ще направиш?  Wink

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 23:11 от Snake777

# 729

Еее.... и Бесиме да се хване за кухата глава , че да се оправят нещата.

В турското семейство обикновено  майките   са стожери в семействота  и с тежката  си  дума  решават много важни проблеми. Тя обаче освен каши да забърква друго не може.

В *Шехерезада * класика в жанра  майката беше мотора в семейството , а Бесемето прът в колелото Mr. Green

# 730
Е,  Rolling Eyes и Мурат крещеше, но на дъщеря си. Утре на Фериде- тя по характер е все още на пет Wink
Мурат повиши тон на дъщеря си, когато го замери с брашното. Но пък на никой друг не повиши тон, дори и на Кямран, който определено беше много груб. Когато се налага има строг глас, но не крещи.
Фериде е наивно и добро момиче. Предполагам, че затова са избрали Фахрие за ролята - големи открити, чисти очи, точно като на дете. Аз лично предпочитам такива хора, отколкото тези с "миши" очички или пък тия с присвитите, дето все нещо прикриват и не са искрени. И затова харесвам Фериде, иначе би следвало да одобря Нериман, която "се бори с всички средства за любовта си" или хитрата Азеля, която преследва целите си и ще успее.

# 731
  Пак същото Уси може и шамар да му извъртя , а ако ми обясни и извини да забравя и го заведа на ресторант. Той обаче няма да го забрави  , а това не е без значение ,че съм му простила или по-точно съм се направила ,че не ме е засегнало особено.

В моя доста......дълъг семеен живот с един мъж  съм го пробвала и работи. Laughing hug

# 732
  • Враца
Себи,  Hug а ако видиш червилото на ризата на мъжа ки какво ще направиш?  Wink

Снейк,
ще подходиш с разбиране, за да не го обидиш   Wink  Laughing Laughing Laughing Laughing

Цитат
» BURAK OZCIVIT » БУРАК ОЗЧИВИТ
http://vk.com/burakoz
Идут слухи о том, что Бурак получил одно предложение из Дубая. Проект , состоящий из 13 серий, за который Эмираты предложили ему 1 миллион$. Бу пока не дал ответа. Ещё ему поступило несколько предложений со стран Халифата. Посмотрим правда ли это или нет)

Да се върнем в първите епизоди

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 23:22 от mama_an_ji

# 733
 Пак същото Уси може и шамар да му извъртя , а ако ми обясни и извини да забравя и го заведа на ресторант. Той обаче няма да го забрави  , а това не е без значение ,че съм му простила или по-точно съм се направила ,че не ме е засегнало особено.
Скрит текст:
При мен отговорите, които не ми харесват ме карат да мълча поне седмица. През това време ми се правят всякакви салтанати, за да проговаря, но уви - дала съм обет пред мен си и си го спазвам. Същата реакция, ако ми се зададе  въпрос, който ме обижда. Пълен игнор.

Цитат
Снейк, ще подходиш с разбиране, за да не го обидиш   Wink  Laughing Laughing Laughing Laughing
Точно. Пълно и изнервящо мълчание. Laughing
Цитат
В турското семейство обикновено  майките   са стожери в семействота  и с тежката  си  дума  решават много важни проблеми. Тя обаче освен каши да забърква друго не може.
Добре, едно не ми е ясно - как тази жена, на която никой не и дава думата и иска мнението, докато е млада, изведнъж има тежката дума и решава проблеми? newsm78  #Crazy

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 23:34 от Snake777

# 734

Ех , че ми харесаха реакциите ви  Laughing Laughing Laughing

Никога не мълча, казвам си , реагирам , провокирам.......ама това момичета е  когато имаш насреща си много влюбен и интелигентен  мъж.

От  отегчен и отвратен  бягай бързо и си търси късмета на друго място.

Увлякох се и то много  Embarassed  Моля да ме извините Hug

Общи условия

Активация на акаунт