"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 70

• 28 823
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • Яко в Матрицата...

Ани, Синан   bouquet  bouquet  bouquet

# 646

Hug Hug Hug  bouquet bouquet bouquet bouquet

Олеее, значи този вика "Ще се събереш със смъртта си!"  ooooh! ooooh! Сигурно иска да убие Яманчи.  #Crazy #Crazy #Crazy

Ъхъ   ooooh! ooooh! ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И, Ани, спри да се подценяваш за преводите!!!!!  Naughty Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Справяш се много, много добре!  Naughty Naughty  bouquet  bouquet  bouquet

Синан,  Hug Hug Hug

# 647
Ани  Hug Hug Hug
Иве,занесох си я в стаята и само си я гледам  Flutter,че с чашите съм много кьопава,все им троша дръжките  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 648
  • Ruse, Bulgaria
Синан,много мерси   bouquet
На яхтата май са двама,нещо на Оркун ми мяса единя  newsm78

На яхтата са Суде и Кенан.

# 649
Синан,много мерси   bouquet
На яхтата май са двама,нещо на Оркун ми мяса единя  newsm78

На яхтата са Суде и Кенан.

Peace и на мен така ми се струва.  newsm78

# 650
Ани  Hug Hug Hug
Иве,занесох си я в стаята и само си я гледам  Flutter,че с чашите съм много кьопава,все им троша дръжките  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ти пак само дръжките, аз направо ги чупя на парчета  Joy Joy Joy

# 651
Ники  Hug Hug Hug,аз я виждам,трева и къщата  Peace
Наде,здравей мъниче  Heart Eyes Hug Flutter
Синан,мерси за пояснението  Hug
Това ми напомня,че не съм гласувала още  newsm78

# 652
Синан,много мерси   bouquet
На яхтата май са двама,нещо на Оркун ми мяса единя  newsm78

#Crazy #Crazy #Crazy
Разногледа станах  Mr. Green, вярно, че са двама.  Peace

# 653
Чакам озета да се появи като текст в сайта на Стар тв, че така на снимка ми е още по-зор  ooooh! ooooh!

Синан, ще го погледнеш ли?  newsm78

# 654
А на кого е ръката?  newsm78 newsm78 newsm78 Нали уж Яманчи снимал сцена под душа?  newsm78

# 655
А на кого е ръката?  newsm78 newsm78 newsm78 Нали уж Яманчи снимал сцена под душа?  newsm78

Ани, аз мисля, че ще е на Мира след като я отвлече ( но само си предполагам, не знам обърках се  newsm78 newsm78 newsm78 )

# 656
Ани и си представи ,че 5 години бях барманка в едно заведение ,сутрин изпращах шефа с думите"Днес няма да чупа повече от 2"  Mr. Green,как ме изтърпяха толкова време незнам,ама и аз много си дрънчих от доставчиците на кафе и безалкохолно промо чаши ,та наваксвах  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
п.с.Значи ще гласувам,че тази серия сега ще се награбят  Peace Mr. Green Heart Eyes

# 657
Ники  Hug Hug Hug,аз я виждам,трева и къщата  Peace
Наде,здравей мъниче  Heart Eyes Hug Flutter
Синан,мерси за пояснението  Hug
Това ми напомня,че не съм гласувала още  newsm78
Дани  Hug Hug Hug
Синан,Ани  Hug Hug Hug

Ако наистина Суде и аби са на яхтата,поне те да се награбват Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ,че Ямира  май само с люлката ще си останат  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 658
Иве,ми аз защо видях двама  Mr. Green
Абе,аз мисля че няма да отвлече Мира,а може би Яман  newsm78,не че ще го отвлече,но ще му стори нещо  Tired

# 659

Тан ще отвлече Яманко гол от банята и ще го държи гладен 3-4 дни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт