"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 70

• 28 864
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
  • близо до брега на морето
Ники  Hug Hug Hug тъкмо тогава съм бизи по 15 часа и няма да имам време-идеално се получава.Но кардото ша ми липсва и ша рива  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 691
Вики и аз съм съгласна с теб,че трябва да има и разнообразие и напрежение  Peace
На мен ми се струва,че ръката е на Яман  newsm78

Може би си права , Дани! Не ми изглежда много женска тази ръка , пръстите не са много тънки ... newsm78  Не е нито Мира , нито Берен. Твърде вероятно е да е Яман,защото е млад човек, очевидно.
Пък и инфото за снимки под душа  newsm78

# 692
Вики и аз съм съгласна с теб,че трябва да има и разнообразие и напрежение  Peace
На мен ми се струва,че ръката е на Яман newsm78

Може би си права , Дани! Не ми изглежда много женска тази ръка , пръстите не са много тънки ... newsm78  Не е нито Мира , нито Берен. Твърде вероятно е да е Яман,защото е млад човек, очевидно.
Ама се говореше и за изстрел ....

# 693
Здравейте !  Hug
Гледам имаме си вагонче,което ме оставя в пълно невидение  Shocked И си мисля че ръката е на Мирка,защото е мъничка  Thinking

# 694
От сета.

# 695
Пак го налегнаха грижите,като буреносен облак е
А пък една от арабките иска Яман да убие Тан

# 696
Здравейте !  Hug
Гледам имаме си вагонче,което ме оставя в пълно невидение  Shocked И си мисля че ръката е на Мирка,защото е мъничка  Thinking

Здрасти  Hug Hug Hug

И аз така мисля, това не е възможно да е мъжка ръка на 24 годишно момче, то малкия ми братовчед значи има по мъжка ръка от Чачи  hahaha hahaha hahaha , но пък не мога да кажа нищо, може вие който мислите, че е Яман да сте прави Hug Hug Hug

# 697
  • близо до брега на морето
Наде Hug Hug Hug Hug моите уважения-но кардото има прекрасни ръце PeaceКато не ти аресват,гледай си ръцете на С. Hug Hug Hug Hug или на братовчет си Laughing Laughing Laughing

# 698
Вики и аз съм съгласна с теб,че трябва да има и разнообразие и напрежение  Peace
На мен ми се струва,че ръката е на Яман newsm78

Ама се говореше и за изстрел ....

....и после Лейля търчи  в болницата  smile3515  Оф , бееее ....Аллах корусун!

Глупости говоря! Пак искат да ни подведат. Нищо лошо няма да се случи. Naughty  Но може би наистина Яман ще се сблъска с Тан фронтално....

Асоциация :
Скрит текст:
Яман - Тан   , Емир - Халил

# 699
  • Яко в Матрицата...
Наде Hug Hug Hug Hug моите уважения-но кардото има прекрасни ръце PeaceКато не ти аресват,гледай си пъцете на С. Hug Hug Hug Hug или на братовчет си Laughing Laughing Laughing

newsm10 newsm10 newsm10

Има ода за тях Heart Eyes (Ивето се погрижи  bouquet)

# 700
Наде Hug Hug Hug Hug моите уважения-но кардото има прекрасни ръце PeaceКато не ти аресват,гледай си пъцете на С. Hug Hug Hug Hug или на братовчет си Laughing Laughing Laughing

Мими,  Hug Hug Hug

Защо ми се караш сега  ooooh! ooooh! ooooh!
Всеки с вкуса си пък и просто дадах пример...  Peace Peace Peace

# 701
 Hug Hug Hug Oпитах се да преведа фрагмана.  Peace Синан или Лили да нанесат нужните корекции.  Peace

Toва, че съобщенията до Мира са изпратени от техния квартал, ще докаже на всички в Алтънкьой, че живота им не е толкова защитен, колкото те си мислят.
Както Яман в началото, сега всички ще вземат мерки за да не изживее Мира онова, което изживя преди.
Яман не оставя Мира дори за малко, но научавайки за бягството на Тан ще започне очакване със страх.
Яман ще направи всичко по силите си, Мира да не мисли за Тан и да не се задушава от загрижеността на всички около нея.

От друга страна Яман предприема действия да намери човека, който помага на Тан, но лошите новини от Тозлудере ще го отведат в старата му махала.

В положението в което се оказват Яман и Оркун, Яман ще види едно друго лице и ще се изправи пред нов противник (нещо такова)

Яман намира в дома на Кадер  следа и взима неочаквано за всички решение как да се противопостави на плана на Тан да се събере с МИра.

Когато дойде големият ден, плануваното от Тан "събиране" ще се състои

# 702

Мими Hug  Hug  Hug
 Peace Наистина има хубави ръце Чаги.   Grinning
П.П. newsm78 Не мога да повярвам! Crazy-в какъв спор се включвам и аз! tooth tooth tooth

# 703

newsm10 newsm10 newsm10

Има ода за тях Heart Eyes (Ивето се погрижи  bouquet)
Оффф яяяя,скоро не сме обсъждали ...органите му...

# 704
Цитат
Когато дойде големият ден, плануваното от Тан "събиране" ще се състои
Явно Еджето е решила да не ни го спести това  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
И кой  казваше,че ще се появи братчеда и ще спаси Мирчето  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт