"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 70

• 28 826
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
#Crazy #Crazy #Crazy Не зная за вас,но явно и аз съм тъпичка-и със субки съм в 10 глуха-тоз Хакан ша ма побърка от размисли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
Фатих Харбие -намерих си и сериите с превод,е в началото съм още ,на 15 епизод-но ша видим.Тез комшии саде за акш филми правят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Hug Hug HugЛуд умора няма-и аз съм май от тях. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз го свалям от началото, от септември, заради Кадир Crazy,  но не съм го гледала още.  Mr. Green
Те и там главните са гаджета и преди, доста отдавна като писах, че са ги изловили и са се гаджосали,  Whistling Whistling Whistling веднага се намериха философи да обясняват, че колеги отишли на вечеря  blahblah blahblah blahblah  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 676
  • близо до брега на морето
Данииииии Hug Hug Hug Hug,значи и при теб има такава като мен-те моите май станаха повече от 5-загубих им края Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Hug Hug Hug Hug Hug

# 677
Скрит текст:
Защото сме били 19 жени(,то ергенче,живее с мама),било женска работа,само за манджи и сериали говорили,ама аз съм виновна,днес го сложих до една където вечер гледа 5 сериала  ooooh! и му казах,че утре е на машината,докато свикне,а той ми вика няма ме още сега  ooooh!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А Ча не ви ли се струва подстриган  newsm78

Да,май докато е бил буден и неотлетял  Joy Joy Joy Joy Joy коафьора,го е хванал отстрани и отзад,ама за бретона...не съм сигурна,че е бил добре,докато го е оформял  Naughty Naughty Naughty hahaha hahaha hahaha

# 678
  • близо до брега на морето
#Crazy #Crazy #Crazy Не зная за вас,но явно и аз съм тъпичка-и със субки съм в 10 глуха-тоз Хакан ша ма побърка от размисли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
Фатих Харбие -намерих си и сериите с превод,е в началото съм още ,на 15 епизод-но ша видим.Тез комшии саде за акш филми правят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Hug Hug HugЛуд умора няма-и аз съм май от тях. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз го свалям от началото, от септември, заради Кадир Crazy,  но не съм го гледала още.  Mr. Green
Те и там главните са гаджета и преди, доста отдавна като писах, че са ги изловили и са се гаджосали,  Whistling Whistling Whistling веднага се намериха философи да обясняват, че колеги отишли на вечеря  blahblah blahblah blahblah  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

точно той,сега се сетих,че беше ги споменавала -то един и два ли са-мъжо вече е на път да ми стегне сако Laughing Laughing LaughingЩял да пише на Ердоган-да не правят сериали Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 679
Миме,тази ставала в 5 сутринта да изчисти и сготви,та в 17 като се прибере и сядала пред тв-то да гледа сериалите до 23:30  ooooh!
Ани,ти пък,все един трябва да издържи,трябва ми  Mr. Green
Ники,да бретона не е баран  Peace

# 680
Скрит текст:

точно той,сега се сетих,че беше ги споменавала -то един и два ли са-мъжо вече е на път да ми стегне сако Laughing Laughing LaughingЩял да пише на Ердоган-да не правят сериали Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 681
Скрит текст:

Мимче,кажи на мъжо да стиска зъби-още най-много 2 месеца и ще се оправиш .... за 60 дни
И на есен-отново с песен  

# 682
Момичета осветих ръката от фрагмана за да видя дали е мъжка или женска, но е женска  Peace Peace Peace Поне така ми изглежда  Hug Hug Hug

# 683

Мерси за фрагманчето,за преводите...,момичета,Синан! Hug
 Peace На мен ми хареса много,ще има екшън,напрежение и по-бързо темпо.Любовта а Яман и Мира е прекрасна,но от време на време емоциите трябва да се редуват. Grinning

# 684
# 685
  • хасково
Момичета осветих ръката от фрагмана за да видя дали е мъжка или женска, но е женска  Peace Peace Peace Поне така ми изглежда  Hug Hug Hug

Според мен е на Берен, но да видим какво ще ни сервират Crossing Arms

# 686

Мерси за фрагманчето,за преводите...,момичета,Синан! Hug
 Peace На мен ми хареса много,ще има екшън,напрежение и по-бързо темпо.Любовта а Яман и Мира е прекрасна,но от време на време емоциите трябва да се редуват. Grinning

Вики,  Hug Hug Hug

И аз съм на твоето мнение, нещичко различно да се случи освен ревност и любов  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 687
Вики и аз съм съгласна с теб,че трябва да има и разнообразие и напрежение  Peace
На мен ми се струва,че ръката е на Яман  newsm78

# 688
Ехаааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 689
Тези двамцата и те напрегнати   newsm78 newsm78 newsm78
Да не е станало нещо с бащата на Лейля  Thinking Thinking Thinking

Бррррр,направо настръхвам от тоя  Sick Sick Sick
а иначе има хубави сини очи

Общи условия

Активация на акаунт