Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 410
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета,при подготовка за ЗЕТ,цикъла одължавал ли ви се е от лекарствата за лигавицата?

# 181
Здравейте ,

Знае ли някоя от вас дали Д-р Минев ще преглежда сега в събота и неделя  /14-15.06.2014/ ?

# 182
  • Пловдив
Здравейте ,

Знае ли някоя от вас дали Д-р Минев ще преглежда сега в събота и неделя  /14-15.06.2014/ ?

Ако е в Пловдив, след лична уговорка винаги преглежда.

# 183
Здравейте ,

Здравей, моя позната ще ходи на преглед утре, не й е казал още в колко часа, но значи ще е в клиниката в събота. Обади му се предварително да се уговорите.

# 184
Чудесно , благодаря ви много Simple Smile Ще се обадя , но за съжаление ще трябва да изчакам до утре , но поне за сега се нзае,че е тук Simple Smile

# 185
Искам да ви попитам кои са докторите в Селена за женска консултация.А съм в 14 седмица и съм от Селената  инвитро.Ходя и при Ставрев и едновремено и при другия доктор.Записах се на женска консултация при един доктор които не е в Селена и  днес ми вкара такива филми че едното ми близначе не е фрет.Веднага отидох при спешност в Селена.Оказа се слава богу че нищо ми няма на бебетата.Та се чудя сега да се преместя на консултация Селена.Явно трябва да взема ново направление от джипито за смяна на доктора.Ако може да ми каже как се процедира за смяната в моя случеи някои които знае и да ми кажете кои са докторите за женска консултация.

# 186
  • UK
Здравейте,искам да попитам на някой дали е имал подобен проблем.По принцип съм със слаб цикъл около 4 дни.Да,но този месец ми подрани с 5 дни и ми е изключително слаб,направо капки,а ми предстои подготовка за ЗЕТ ,това дали ще даде някакво отражение?

На този въпрос само доктора може да ви даде адекватен отговор Crazy

Здравейте момичета,при подготовка за ЗЕТ,цикъла одължавал ли ви се е от лекарствата за лигавицата?

Не, поне при мен, не Crazy

marina1111честито! Hug лека и успешна бременност!
Hug

# 187
Искам да ви попитам кои са докторите в Селена за женска консултация.А съм в 14 седмица и съм от Селената  инвитро.Ходя и при Ставрев и едновремено и при другия доктор.Записах се на женска консултация при един доктор които не е в Селена и  днес ми вкара такива филми че едното ми близначе не е фрет.Веднага отидох при спешност в Селена.Оказа се слава богу че нищо ми няма на бебетата.Та се чудя сега да се преместя на консултация Селена.Явно трябва да взема ново направление от джипито за смяна на доктора.Ако може да ми каже как се процедира за смяната в моя случеи някои които знае и да ми кажете кои са докторите за женска консултация.
Аз ходих само и единствено при Минев,той ми прави всички процедури,той ми водише конслутацията и като цяло той ме следеше за което не сгреших.Имай напредвид,че той не работи с направления.

# 188
Марина, аз бях само и единствено при д-р Ставрев.  Защо не си останеш при него, все пак е инвитро, двуплодна бременност и доколкото помня от преди имаше големи проблеми с предишната. Така само получаваш различни мнения и те паникьосват излишно. Отделно, нали знаеш, че доктора е с най- добрия ехограф? Успех!

# 189
момичета има ли някоя от вас днес в клиниката аз съм при др Матев към 15,00 много ще се радвам да се запознаем

# 190
колко струва цветната снимка в Селена

# 191
колко струва цветната снимка в Селена

300 лв. Какво каза д-р Матев?

# 192
Здравейте,
днес правих кръвен тест и резултата е 0,11. Всичко приключи за сега.
Късмет на всички!

# 193
Здравейте,
днес правих кръвен тест и резултата е 0,11. Всичко приключи за сега.
Късмет на всички!
Късмет и на теб, Мирчо, следващия път.  Hug

# 194
Момичета,искам да попитам тези който са при Ставрев,случвало ли им се е на трансфера да не бъде той ,а друг негов колега?

Общи условия

Активация на акаунт