Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 385
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Чрез фонда или самофинансиране ?

Фонд 1 опит

# 106

Би ли ми споделила колко време се чака за фонда и колко би струвало? Разбирам, че е строго индивидуално, но аз искам само да се ориентирам към днешна дата .

# 107
Цвети, за фонда се чака около 9-10месеца. Ние чакахме от март до средата на октомври. Кандидатстването не се заплаща. Ние кандидатствахме с мъжки фактор , отидохме със документите в Селена , попълнихме няколко формуляра и момичетата предвижиха документите към фонда. Обадиха ни се след мисля две седмици да ни кажат номер за фонда и това беше.
Можеш да попиташ на регистратурата какво е необходимо , ще ти обяснят всичко подробно, а ако не ти е ясно нещо питай ще ти помагаме. Wink

# 108

Би ли ми споделила колко време се чака за фонда и колко би струвало? Разбирам, че е строго индивидуално, но аз искам само да се ориентирам към днешна дата .

Ние също чакахме 9 месеца.До сега всичко ни е струвало около 1500лв.Включвам прегледи през тези 9 месеца,лекарства,изследвания и всичко.Доста груба ми е сметката и може да са повече,но като ги давахме на части през времето не сме ги усетили чак толкоз.Надявам се,като отида на 5 ден от стимулацита, вече и прегледите да са от фонда,че фалирахме.
Чао за сега,поздрави!

# 109
Много Ви благодаря момичета. Притеснено ми е не само здравословно, ами и финансово, че сме само по на една заплата и няма кой да ни помага.

# 110
Много Ви благодаря момичета. Притеснено ми е не само здравословно, ами и финансово, че сме само по на една заплата и няма кой да ни помага.
Доста сме така,аз за това така подробно описвам къде колко пари давам Simple Smile . Важен е крайният резултат.Но без пари няма начало. Ще се справим! Hug

# 111
Днес бях на преглед 5 ти ден стимулация.От 5 фоликула, 4 са пораснали Sad .Утре пак трябва да ходя за изследване на някакъв хормон.За първи път прегледа беше безплатен т.е от фонда. Дано и петия фоликул започне да расте, че те и без това са малко. Някой с толкова малко имал ли е положителен тест? Ох, дано стане чудо!
При вас как вървят нещата?

# 112
Днес бях на преглед 5 ти ден стимулация.От 5 фоликула, 4 са пораснали Sad .Утре пак трябва да ходя за изследване на някакъв хормон.За първи път прегледа беше безплатен т.е от фонда. Дано и петия фоликул започне да расте, че те и без това са малко. Някой с толкова малко имал ли е положителен тест? Ох, дано стане чудо!
Мирче, не се вълнувай, че това оказва голямо влияние. Моя близка с 2 фоликула след стимулация,при пункция 2 годни яйцеклетки, 2-те се оплодиха, 2-те се развиха успешно, 2-те ги трансферираха и сега има чудесно бебче.
Ако Дядо Божи е решил,ще се случат  и при теб нещата Simple Smile . Стискам ти палци.   bouquet

# 113
Мирче, не се вълнувай, че това оказва голямо влияние. Моя близка с 2 фоликула след стимулация,при пункция 2 годни яйцеклетки, 2-те се оплодиха, 2-те се развиха успешно, 2-те ги трансферираха и сега има чудесно бебче.
Ако Дядо Божи е решил,ще се случат  и при теб нещата Simple Smile . Стискам ти палци.   bouquet

Благодаря много!

# 114

Благодаря много!

И при моята приятелка така се получи. Само дето се родиха и две и сега са на 5 г живи и здрави.

Някой знае ли какви изследвания се пускат точно преди цветната снимка и какви парички струват?

# 115
Цвети, аз имах само микробиология преди цветната снимка, а когато отидох в деня на снимката ми взеха кръв за кръвна група и кръвна картина.Платих цветна снимка плюс кръвните изследвания - 324,00лв.

# 116
Благодаря ти за отговора, явно и при мен ще е така. Ако всичко е на ред в понеделник ще съм на тази процедура и вече съм се спекла яко smile3511

# 117
Въобще не се притеснявай, всичко ще е наред.

# 118
Не самата процедура ме притеснява, колкото резултата:(

# 119
Милата, и мен това ме притесняваше най-много, но резултата беше добър.Стискам палци и при теб да е така. Hug

Общи условия

Активация на акаунт