Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 558
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Не виждам, къде трябваше да се засягаш? Така си поставила въпроса, така отговарям! И моля, за нищо пак заповядай. newsm10

# 241
  • Пловдив
Здравейте момичета! Аз също съм пациентка на Матев, но от миналата година  Grinning понеже вече съм бременна от първия опит при него. Исках само да Ви кажа, че през август месец инвитро центъра по принцип почиват и не правят инвитро, съобразено е и с високите температури, които не са желателни и влияят негативно върху успеха на инвитрото.
Успех и късмет на всички борещи за бебче!

# 242
точно си мислех за теб дали не роди вече

# 243
  • Пловдив
 Grinning аааааааааа не остана  Grinning другата седмица в сряда влизам в болницата, за да ми пуснат всички изследвания и на другия ден сутринта ще е секциото на 17ти когато ни е и годишнината с моя мъж Simple Smile
Още не мога да повярвам, че след толкова време и нещастия най-накрая стигнах до тук, не мога да го повярвам, че другата седмица и аз ще имам бебе.................
Не се отказвайте и Вие и Вярвайте, че всичко ще стане и вие ще си сбъднете мечтата и ще си гушкате бебетата  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed newsm10

# 244
Grinning аааааааааа не остана  Grinning другата седмица в сряда влизам в болницата, за да ми пуснат всички изследвания и на другия ден сутринта ще е секциото на 17ти когато ни е и годишнината с моя мъж Simple Smile
Още не мога да повярвам, че след толкова време и нещастия най-накрая стигнах до тук, не мога да го повярвам, че другата седмица и аз ще имам бебе.................
Не се отказвайте и Вие и Вярвайте, че всичко ще стане и вие ще си сбъднете мечтата и ще си гушкате бебетата  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed newsm10
Дида много се радвам за теб!Кога минаха 9 месеца?Какво ще имаш момче или момиче?В Селена при Д-р Матев ли ще е секциото?Аз също ще правя първи опит него,чакам си заповетта от фонда още 800 номерца донас  Grinning

# 245
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте, аз съм нова в Селена и ми предстоят няколко процедури и искам да ви попитам за това онова. На мен ми предстои лапароскопия през септември. Искам да попитам дали някоя от вас може да ми каже колко дни след като свърши цикъла се прави лапароскопия и колко време оставате в клиниката?  Моята лапароскопия е за премахване на тръбите заради 100% хидросалпинкс. Аз се извинявам, за нахлуването в темата, но искам да си планувам пътуването, защото аз живея в чужбина и искам да мога да си планувам полета. Ще ви бъда много благодарна. На всички ви пожелавам успех. Може да ми пишете на лични за да не пълним темата. Хубав ден на всички.

# 246
Момичета,искам да попитам дали на някоя от вас, са изписвали преди трансфер естрофем вагинални?Понеже на две аптеки питах и ми казват,че нямало такива.

# 247
Момичета,искам да попитам дали на някоя от вас, са изписвали преди трансфер естрофем вагинални?Понеже на две аптеки питах и ми казват,че нямало такива.

Меги, поразрових се малко. Обикновенните таблетки си купуваш и си ги слагаш вагинално. Това намерих в БГ-МАМАТА.  Grinning

Angeli777, мен доктора ме извика една седмица преди да ми дойде. Някои момичета, обаче ги викат след цикъл. Най добре се чуй с доктора и го попитай.
Иначе мен ме приеха на единия ден и на другия ме изписаха. Някои седят по два дни. Зависи как се възстановяваш. Аз два часа след операцията, вече бях в кафето /да кача кръвното  Grinning/.

# 248

Меги, поразрових се малко. Обикновенните таблетки си купуваш и си ги слагаш вагинално. Това намерих в БГ-МАМАТА.  Grinning

Angeli777, мен доктора ме извика една седмица преди да ми дойде. Някои момичета, обаче ги викат след цикъл. Най добре се чуй с доктора и го попитай.
Иначе мен ме приеха на единия ден и на другия ме изписаха. Някои седят по два дни. Зависи как се възстановяваш. Аз два часа след операцията, вече бях в кафето /да кача кръвното  Grinning/.

Ванини, много ти благодаря за бързият отговор Hug Hug Hug

# 249
  • Пловдив
Дида много се радвам за теб!Кога минаха 9 месеца?Какво ще имаш момче или момиче?В Селена при Д-р Матев ли ще е секциото?Аз също ще правя първи опит него,чакам си заповетта от фонда още 800 номерца донас  Grinning
   Hug  Благодаря ти! Да, бързо минава времето, но го осъзнаваш когато вече си постигнал целта. До тогава ти се струва, че трябва да чакаш много време......аз сега като се замисля за 3-4 години назад преживелиците с извънматочната едната година, със спонтанния аборт в следващата година, с многото изследвания и операции за инвитрото и фонда, за чакането да взема заповед за стартиране и благоприятния месец за старта на инвитрото............просто не знам как е минало всичко това време, но сега ми се струва че е бързо, а тогава си мислех, че няма да доживея и преживея всичко това................ Затова сега искам да Ви кажа на всички, че не трябва да се отказвате до последно и кураж! Не вярвах, че и от първия опит ще стане, но стана и сега чакам момиченце благодарение на Д-р Матев, за който се подписвам, че каквото зависи от него го прави и влага много душа и сърце за всяка негова пациентка! 
В Хирургиите ще е секциото ми, защото там имам много близки хора в родилното Simple Smile

# 250
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Vanini81 ,Благодаря ти за отговора ,звъннах на доки и той ми изписа рецепта с 3 вида лекарства : антибиотик и вагинални глобули и каза на 1-вият ден от цикъла да съм в БГ ,да му се обадя да подготвим документи и изследвания и като ми свърше цикъла на първият чист ден да съм при него.
Благодаря ти за бързият отговор  bouquet

# 251
Здравейте момичета,
ние не стигнахме до трансфер и замразихме ембриончетата. Ще правим евентуално замразен трансфер септември, но искам да ви попитам има ли някой който е правил и как протичат нещата, направо съм се сдухала от притеснения вече  Laughing
Много късмет на всички Hug

# 252
Здравейте момичета,
ние не стигнахме до трансфер и замразихме ембриончетата. Ще правим евентуално замразен трансфер септември, но искам да ви попитам има ли някой който е правил и как протичат нещата, направо съм се сдухала от притеснения вече  Laughing
Много късмет на всички Hug

Няма от какво да се притесняваш,специално Селена имат много висока успеваемост на ЗЕТ Simple Smile подготовката е от началото на цикъла ти дават лекарства за стимулиране на маточната лигавица и когато достигне размерите се прави трансфера,процедурата е бърза и не болезнена Simple Smile

# 253
miraa77 , а пускат ли се някакви хормони или само следят лигавицата на ехографа, и как се избира момента за трансфер? Извинете за въпросите ако са глупави  Embarassed

# 254
miraa77 , а пускат ли се някакви хормони или само следят лигавицата на ехографа, и как се избира момента за трансфер? Извинете за въпросите ако са глупави  Embarassed

Изследваня единствено на прогестерон,лигавицата трябва да е над 9 мм ,по мой наблюдение в Селена правят трансфера на 16-17 ден . Ти при кой лекар си?

Общи условия

Активация на акаунт