Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 496
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Julia, в сряда бях за сърдечна дейност и Чухме две силно туптящи сърца. Бях в 5 г.с и 6 дни. Успех!
Паеле, честито ти чхг и съболезнования!

# 436
Здравейте, момичета Hug Ще правя инсе при д-р Ставрев. Някой може ли да ми каже колко ще ми струва? Изследванията , които ми е назначил струват около 350 лв. Благодаря ви предварително Hug
Здр,аз правих инсе при Ставрев на 11.11, но за съжаление- тест за бременност,цената е 450лв +около 400 лв изследвания преди инсето,пожелавам ти успех,аз се надявам на успех следващият месец,,,

# 437
Мерита,след колко време получи този статус? Благодаря ти ! Това чакане е мн гадно. Някой има ли който да е получил заповед след 6-7 месеца? Или по малко. Също така наистинали не раздават заповеди през декември и януари. Извините ме за многото въпроси но хич не раЗбирам какви са сроковете и принципите на този фонд. Т.е има ги описани на сайта им ,но много искам да прочета опит на момичета минали по този дълъг път.

Последна редакция: нд, 30 ное 2014, 15:30 от deskata88

# 438
  • Пловдив
 На 29.10.2014 пуснахме документите на 28.11.2014 статуса е одобрена

# 439
Vanini,до къде стигнахте вие? Стимулацията мина ли вече ?Simple Smile

# 440
Вчера ми беше трансфера. Сега лежа и чакам датата на теста.

# 441
Вчера ми беше трансфера. Сега лежа и чакам датата на теста.

Браво Simple Smile Ставрев ли ти направи трансфера? Почивай сега повече и за коледа чакаме положителен резултат Simple Smile стискам ти палци Simple Smile hug

# 442
Благодаря ти!   bouquet
Трансфера ми го прави д-р Ненев. На другите, мисля им го прави д-р Минев.

# 443
Благодаря ти!   bouquet
Трансфера ми го прави д-р Ненев. На другите, мисля им го прави д-р Минев.

Явно Ставрев е бил ангажиран,но това няма значение,всичко ще е наред ще видиш Simple Smile

# 444
  • UK
Редактирам се, тестчетата са две , много положителни  отново благодарение на д-р Ставрев Heart Eyes

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 14:53 от kokona20

# 445
Честито Коконче, сега ти желая един здрав и силен момък. Hug

# 446
здравейте момичета !  мина и моя трансфер  ,върнаха ми две  снежинки и сега  започва  чакането .
Моля се на Бог  да ни благослови  с  най-прекрасния дар  за Коледа   по  едно или  две  бебчета  да  гушкаме. Hug Praynig

# 447
Момичета,извинявайте,че така нахлувам в темата ви,но имам питане,относно клиника Селена-заплаща ли се ЗЕТ,след като самия трансфер е отложен заради хиперстимулация,по Фонда е опита?Благодаря ви предварително и много късмет на всички!

# 448
Момичета,извинявайте,че така нахлувам в темата ви,но имам питане,относно клиника Селена-заплаща ли се ЗЕТ,след като самия трансфер е отложен заради хиперстимулация,по Фонда е опита?Благодаря ви предварително и много късмет на всички!

Не,нищо не се заплаща независимо колко месеца ще е отложен трансфера . Ти при кой лекар си ?

# 449

Не,нищо не се заплаща независимо колко месеца ще е отложен трансфера . Ти при кой лекар си ?
Благодаря,Мира!Не става въпрос за мен.

Общи условия

Активация на акаунт