Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 499
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, бях на фоликулометрия и д-ра ми каза кога да започна да пия Дофастон и Естрофем и кога да си направя тест за бременност - на 27.11. Аз обаче същевременно си мерих и БТ, която от няколко спадна. Това ме навежда на мисълта, че теста ще е отрицателен. При това положение ми каза да спра лекарствата. Това ми е ясно. Но не се разбрахме с него на кой ден след това да си запазя час. Може ли да ми помогнете със съвет  Praynig

# 421
Здравейте, момичета Hug Ще правя инсе при д-р Ставрев. Някой може ли да ми каже колко ще ми струва? Изследванията , които ми е назначил струват около 350 лв. Благодаря ви предварително Hug

# 422
Здравей roxxy_28 , аз правих инсеминация март месец при д-р Минев и цената беше 450лв.Като това е цената само на инсеминацията, а ако имаш някакви медикаменти те се заплащат отделно.
Късмет и дано успеете от първия път!

# 423
Благодаря ти, Краси Hug Hug Hug

# 424
Здравейте момичета, предстои ми инвитро в клиниката и се чудех как точно протича стимулацията .Знам, е за всеки е индивидуално. За сега ми казаха да отида на трети ден от цикъла за изледвания, всеки ден ли се ходи, по колко време отнема . Защото и на работа ходя и искам да си организирам отсъствията до самата пункция.Колко време след трансфера трябва да се почива? От кой ден дават болничен? Офф много станаха въпросите, но ми е за пръв път и ви моля да ме извините.

# 425
Здравейте момичета, предстои ми инвитро в клиниката и се чудех как точно протича стимулацията .Знам, е за всеки е индивидуално. За сега ми казаха да отида на трети ден от цикъла за изледвания, всеки ден ли се ходи, по колко време отнема . Защото и на работа ходя и искам да си организирам отсъствията до самата пункция.Колко време след трансфера трябва да се почива? От кой ден дават болничен? Офф много станаха въпросите, но ми е за пръв път и ви моля да ме извините.
Здравей Nana,при кой лекар си?
От 3 ден се започва със стимулацията,ако всичко с хормоните е наред.Ходи се на преглед почти всеки ден,има случай и през ден.Отнема си време защото след всеки преглед се минава през лабораторията за издледваня и вече там зависи дали няма да има много хора,за да почакаш.Казват,че 3-4 дни след трансфера е хубаво да се лежи,но аз си лежах 10 дни до деня на теста ми.Болничен дават от деня на пункцията,ако по някаква причина ти се отложи трансфера,след това дават и болничен от деня на трансфера .Ако има нещо не се притеснявай да питаш Simple Smile Успех

# 426
Момичета да се похваля на 12 ден  ЧХГ - 113,69 . Много  съм щастлива.
 Бях толкова обезверена, че е само едно ембрионче, преживях много силен стрес - баща ми почина внезапно на 23.11. Просто не вярвах , но чудото стана, за мен си е едно голямо чудо. На преглед съм другата седмица в четвъртък. Това ми е четвърти опит и пети трансфер.

# 427
 Бях толкова обезверена, че е само едно ембрионче, преживях много силен стрес - баща ми почина внезапно на 23.11. Просто не вярвах , но чудото стана, за мен си е едно голямо чудо. На преглед съм другата седмица в четвъртък. Това ми е четвърти опит и пети трансфер.

newsm44 ЧЕСТИТО! Страхотна новина. Ето това е доказателство,че чудото се случва,тогава когато най малко го очакваш.Искренно ти пожелавам от тук нататък всичко да е по мед и масло  Hug

# 428
браво паеле  много  добра вест    bouquet  наистина чудеса стават .

# 429
Страхотни новини. Доста време имаше затишие в темата и сега се чуват само положителни резултати.

# 430
Паеле, това наистина е чудо! Много се радвам за положителния ти резултат. Приеми моите съболезнования за баща ти. За съжаление такъв е животът- Господ взима, но и дава! Пази си бебчето и забрави всички разочарования и мъка. Спомням си това, което ти се случи преди повече от 2 години. Аз бях бременна, бях прочела един твой пост и бях ужасно разстроена. От сега нататък да ти се случват само хубави неща, да бъдеш най- любящата мама на най- хубавото бебе!!!! Hug

# 431
  • UK
Паеле Hug честито Heart Eyes Радвай се на бебенцето, което расте в теб Hug Приеми и моите съболизнования за загубата на баща ти  bouquet Не, никак не е лесно, когато някой, когото толкова много обичаш си е отишъл ... - завинаги

# 432
  • Пловдив
ЕЕЕ днес статуса е одобрена Simple Smile Но каква е тази дата  Shocked

# 433
paele, браво мила! Пази бебо много!!! Съболезнования за баща ти, миличка! тежък момент, но явно има нещо в тая работа... Едни си отиват за да дойдат други! Ти си силен човек и ще се справиш сега! Господ си знае работата, нищо че не винаги ни харесва. Аз като родих близнаците на 14,07, и се оказа, че едното е починало...много се ядосах на Господ, но сега се уча да му благодаря, защото явно така е трябвало...дано ме разбираш какво искам да кажа! Нещата се случват когато трябва, а не когато ние искаме. Прегръщам те и ще те следя!

# 434
Здравейте момичета, в коя седмица може да се чуе сърцето на ембриончето, аз съм пациент на д-р Ставрев и днес ме прегледа но за сърце каза другата седмица?Също така знам че му е добър ехографа.

Общи условия

Активация на акаунт