Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 503
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Страхотна новина Джулия! Спокойно бременеене! Simple Smile

# 406
Zuu, прекрасна новина. Честито. Ками ще ти пратя снимки. А Шматче, толкова искам и аз да запозная моята кукла с д-р Ставрев. Представям си колко приятна е била срещата ви. smile3503

# 407
Здравейте, от вашите коментари виждам, че най-желан като ин-витро специалист в Пловдив е д-р Ставрев. Права ли съм? Чудя се при кого да си запазя час.  newsm78

# 408
  • Пловдив
SAB-f, при теб ли ставаше въпрос за ендометриозната киста. Ако е така, д-р Минев ти трябва за този проблем. После можеш да отидеш при когото поискаш. Но при д-р Минев е най-голямото чакане за преглед пред кабинета. Неговите пациентки са най-много, респ. най-много операции, пункции, трансфери и......... нормални раждания. Независимо, че работното му време е най-дълго, графикът закъснява.  Peace

Скрит текст:
Може да не правиш нито операция, нито процедура при Минев, но поне се консултирай с него за този проблем. Да, няма гаранция, че ендометриома няма пак да се появи, но поне избери възможно най-щадящия вариант за яйчниците. Всяка следваща лапароскопия, намалява резерва, особено, ако е с ток, или по друг радикален метод.  Hug

# 409
Благодаря ти razel. И все пак ми се струва, че д-р Ставрев е доста често споменаван тук.

# 410
  • Пловдив
Да така е. Аз имам други критерии. Щом за теб това е определящо, постъпваш според собствените си критерии. Където ще се чувстваш по-спокайна, там отиваш. Моето мнение не е препоръка. Не го взимай предвид. Късмет.

# 411
SAB, докато не се срещнеш с лекаря, няма как да разбереш дали е твоя. Аз се разплаках на първата ни среща с доктор Ставрев( не ми обясни нищо, а аз исках да знам някакви неща, които после разбрах, че не ми трябват).Реших, че ще остана при него и сега го боготворя. Предполагам, че с всички момичета и тяхните доктори е така. Разбирам те обаче, че искаш препоръка. Знаем, че при гинеколог, зъболекар и фризьор се ходи с препоръка. Крайното решение е наше. Успех и ще чакам отзиви.   bouquet

# 412
Vanini, до къде стигна със стимулацията,как вървят нещата?

# 413
За сега всичко върви добре. Може би днес ми беше последната инжекция. Ще видим утре, след прегледа.

# 414
  • Пловдив
 Hug здравейте на всички борбени жени в темичката! Аз вече се радвам на бебенце, благодарение на Селена. Продължавам да си следя тази тема и да се моля за успеха на всички мечтаещи за бебче тук! Всички доктори са добри наистина, но аз да споделя отново за новите в темата, че съм пациентка на Д-р Матев и всичко от - до съм правила при него. Страхотен специалист и човек преди всичко. Препоръчвам го с крака и ръце на всеки, който пита и разпитва към кого да се насочи в Селена. Там докторите са екип и често се случва един с друг да се заместват, но си се държат в течение за всичко. Кураж и късмет на всяка, която е тръгнала по пътя на осъществяването на мечтата си за дете!

# 415
Дидкааа...как сте мила?Ники ми е малко болничък от снощи с малко растройство и темп....

като се пооправи ще се чуем,а и аз ще идвам до Джъмбо" да търся костюм на елф....ще пием по едно кафе и да се видим(ако бебетата ни посволят де)

# 416
  • Пловдив
  bouquet Много целувки на Ники !!!! София за сега е много добре и слуша! Ще се радвам да се видим и да запознаем бебетата  Grinning
Да е жив и здрав доктор Матев, че ни помогна и двете да се радваме на тези чудесни бебоци!

# 417
Hug здравейте на всички борбени жени в темичката! Аз вече се радвам на бебенце, благодарение на Селена. Продължавам да си следя тази тема и да се моля за успеха на всички мечтаещи за бебче тук! Всички доктори са добри наистина, но аз да споделя отново за новите в темата, че съм пациентка на Д-р Матев и всичко от - до съм правила при него. Страхотен специалист и човек преди всичко. Препоръчвам го с крака и ръце на всеки, който пита и разпитва към кого да се насочи в Селена. Там докторите са екип и често се случва един с друг да се заместват, но си се държат в течение за всичко. Кураж и късмет на всяка, която е тръгнала по пътя на осъществяването на мечтата си за дете!
Дида отдавна не беше писала,как сте?На колко стана малката?Да ти е жива и здрава!Много ама много да те радва Hug

# 418
За сега всичко върви добре. Може би днес ми беше последната инжекция. Ще видим утре, след прегледа.
Vanini с цялото си сърце ти пожелавам този опит да ти е успешен!И да се радваш на живо и здраво бебенце !Стискам палци и на всички момичета тук които се борят за мечтата си,дано някой ден да успеем всички!Старая се редовно да ви следя но не винаги имам вазможност  да пиша.Аз преди 2-3 месеца си получих заповетта от фонда,но за съжаление все още немога да започна стимулация.Правих си имонологични изследвания и там ТСХ хормона ми е много висок,бях на преглед при ендокринолог и сега пия лекарства,дано дасе хормализира и да започвам и аз Hug

# 419
  • Пловдив
yasmin86 Здравей!!! Аз си Ви чета редовно, но не пиша много  Embarassed София е вече на 4м и 8дена и днес е претеглиха 6850кг и 65см  Grinning Всичко й е ОК за сега и дай Боже и за напред да е добре. Наистина много ни радва, защото постоянно е усмихната и е щастливо бебе. Чакахме 6години и преживяхме много докато се появи, но си заслужава Grinning Да дава Господ на всички да дочакат това щастие в живота си! babydust7 Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт