Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 506
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Ставрев младши заместваше. Докато ме преглеждаше ми вика - "Чакай да видя хубаво, че да не ми се кара д-р Ставрев". Скица!

# 391
Vanini,аз също веднаж попаднах не него и е много разговорлив и с чувство за хумор .Как върви при теб стимулацията?

# 392
Втори ден ми е. Доктора каза, че върви добре за сега. Ама днес ми е едва втората инжекция. Ще видим. Аз доста кашлям и ме е страх да не стане някой фал.

# 393
Втори ден ми е. Доктора каза, че върви добре за сега. Ама днес ми е едва втората инжекция. Ще видим. Аз доста кашлям и ме е страх да не стане някой фал.

Всеки ден ли ходиш да следите фоликулчетата,кажи му че кашляш за да можеш от рано дс ти даде нещо да пиеш за да е всичко наред Simple Smile

# 394
Искаше да ме види днес. Казах му за кашлицата и от какво е и ми каза да пие хапчета. Няма начин.

# 395
Искаше да ме види днес. Казах му за кашлицата и от какво е и ми каза да пие хапчета. Няма начин.

Да,по добре да пиеш те няма да ти навредят,а и той знае какво да ти даде,при моята стимулация ме викаше всеки ден за следвне,защото бях склонна към хиперстимулация.

# 396
Аз съм по същия начин. С поликистоза съм. А кашлицата ми е от алергия към влага и прах. Днес, когато станах, валеше леко и много кашлях. Дано да отшуми до трансфера, че всичко ще отиде по дяволите.

# 397
vanini*, не се притеснявай пий си каквото ти е изписано за кашлицата и до трансфера ще си добре. А евентуално недай си боже ако се влошиш , винаги има вариант да се замразят ембриончетата и да направите трансфер когато си в добро здравословно състояние.
Аз в петък съм на преглед при доктора, стискайте ми палци всичко да е наред да видим поне сакче, че тия дни съм се побъркала от притеснения.
Много късмет на всички момичета в процедури и на тези които чакат след трансфер!

# 398
# 399
Момичета имам приятелка, която се насочва за инвитро в нашата клиника, иска да си самофинансират един опит. Знаете ли колко излиза едно инвитро, в смисъл приблизително, защото ще теглят кредит и да си направят сметките колко да теглят?

# 400
Преди месец - два питахме и ни казаха , че някъде към 5000-6000 в зависимост от това дали ще се доплаща за лекарства.Първо се внасят 2500 лв. за лекарства преди започване на стимулацията и след седмица-10 ни се внасят и още 3000 лв.Трябва да се има впредвид,че и разни изледвания се правят та горе долу нещата отиват към 6000-6 и нещо.НАй-добре е да отидат до клиниката и там да питат - северното крило , трети етаж , в манипулационната най-добре ще им обяснят.

# 401
 Heart Eyes Здравейте ,за който ме полни и знае историята....а за другите аз има два самофинанситани(вторият е на 9 месеца и сега спи)...всички иследвания,лекарства и всичко е между 5000-7000 лева.

Не се отказвайте...всчка болка и тревога се забравя.Малкото човече ви отнема всичко и Ви дава нещо по-хубаво...

# 402
Благодаря момичета за бързите отговори. Ще предам на момичето, и дано да стартират по-бързо.

# 403
Момичета да вдъхна малко надежда, благодарение на д-р Ставрев имам положителен тест с ЧХГ - 417, 20 НА 12 ден от трансфер на снежинки от първи опит.Дано всичко по нататък да е наред , но съм възхитена от екипа и доктора най-вече Hug Hug Hug

# 404
Ох, че хубаво, Джулия. Браво.

Общи условия

Активация на акаунт