Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 431
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, а колко струва само пункция и трансфер в Селена? Може да го имаше някъде, но в момента ми се губи като инфо...
Nadinkaaa, явно това не е бил твоя месец...или клиника, кой знае Sad Уф, като слепци в тъмното сме  Crossing Arms
Трансфера е 1500лв. за пункция не знам

# 616
Здравейте, вчера беше цветната ми снимка. Направихме я с упойка, за която по-късно много съжалявах. Страшно главоболие, повръщане, втрисане - но това може би си е индивидуално за всеки организъм. Важен е резултата - силно нагънати тръби едната от която пропуска, но другата почти не. Сега не знам какво да правим. Говорих с Др, Ставрев, обясни ми, че може да се опитаме на оправим тръбите или да мине на инвитро. Много съм объркана  newsm78 newsm78 newsm78. Вие какво бихте ме посъветвали. На 30 години съм, имам една операция 2014 от миома, съпругът ми е с 7% от морфологията на спермограмата.

# 617
Мерси, Nadinkaaa, днес съм при Минев и ще го разпитам за цените и на другите процедури.

HrisAni, най-логично е да направите лапароскопия и там вече ще се разбере...На мен цветната снимка показа две непропускливи тръби, а лапароскопията - нещо  като твоя резултат от снимката. В крайна сметка, едната тръба ми я клампираха, но и на другата не може да се разчита, защото пропуска много слабо и така отивам на инвитро вариант.

# 618
Здравей HrisAni, съжаляам за резултата. Аз също когато правих ЦС след това повръщах, но да те успокоя в следващите упойко,които се налагаше да слагат не съм имала този проблем. Моят резултат също е подобен на твоя, силно нагънати тръби, които пропускат под високо налягане. Д-р Ставрев дори не ми препоръча пластика. Предложи ми инсеминация, но каза че вероятността е мн малка,поради което се решихме на ин витро. За щастие се получи от първия път, но пък за сметка на това сега карам една многоооо трудна бременност. Успех и каквото и да решиш, не спирай да вярваш в това което желаеш. Ако мога да бъда полезна -може и на лични Simple Smile

# 619
Момичета доктор Ставрев взема ли пари за разчитане на изследвания преди инвитро и колко?

# 620
  • UK
Здравейте, вчера беше цветната ми снимка. Направихме я с упойка, за която по-късно много съжалявах. Страшно главоболие, повръщане, втрисане - но това може би си е индивидуално за всеки организъм. Важен е резултата - силно нагънати тръби едната от която пропуска, но другата почти не. Сега не знам какво да правим. Говорих с Др, Ставрев, обясни ми, че може да се опитаме на оправим тръбите или да мине на инвитро. Много съм объркана  newsm78 newsm78 newsm78. Вие какво бихте ме посъветвали. На 30 години съм, имам една операция 2014 от миома, съпругът ми е с 7% от морфологията на спермограмата.

Като минала ЦС и с нормални и проходими тръби, по-добре за теб при това състояние на тръбите ти е, че е била с упойка Peace
Иначе, описаните симптоми след нея не пропуснаха и мен, плюс зацапване което се появи при мен, всичко отмина за ден-два Hug
Аз бих се доверила на доктора си и не бих чакала Peace

Nadinkaaa Hug Hug Hug

# 621
Desi, не знам какви изследвания искаш да ти разчете, но ако записваш час, се води консултация и струва 40 лв.

# 622
  • пазарджик
Здравейте момичета,има ли някой който е правил инвитро при д-р Кръшков в Селена?

# 623
Desi,той ли ти назначи изследванята? Звъни му по телефона и той ще ти ги обясни.

# 624
Да той ми ги назначи днес ще ходя при него да ги види исках да знам дали се плаща.Благодаря за инфото.

# 625
В тази болница всичко се плаща - преди трансфера,преди да вляза в отделението-си платих прегледа.

# 626
  • UK
В тази болница всичко се плаща - преди трансфера,преди да вляза в отделението-си платих прегледа.

+1 Peace

Спомням си, че навремето си платих, като за преглед, за да ми разчетат ooooh! резултатите от ЦС Laughing

# 627
Интересно - ако не беше платила как щяхте да продължите... или щеше да си ги разчете на ум доктора LaughingА намен безпреглед щяха да ми направят трансфера LaughingГолеми кожодери са наистина...ама какво да правим,нямаме избор.

# 628
При кой лекар са ви таксувани тези неща?

# 629
Здравейте,има ли някой в стимулация при доктор Ставрев?

Общи условия

Активация на акаунт