Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 85 749
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Вярно е всичко се плаща. Даже за продължение на болничния ми поискаха 80лв.
Змийчето, как си предполагам, че вече си видяла двете чертички след трансфера Hug

# 631
При кой лекар са ви таксувани тези неща?
при ставрев кл.селена.

# 632
Dessi,какво каза док?

# 633
Хормоналните и имунологичните са добри.Направиха на мен и мъжа ми генетични и живи и здрави следващият цикъл започваме.Имах и преглед но този път за прег. платих 50лв.Предишния беше 65лв.

# 634
Змийчето, как си предполагам, че вече си видяла двете чертички след трансфера Hug
Даа, видях двете чертички,видях и как расте чхг, но после прокървих, чхг падна ... и от вчера спрях лекарствата ! Не знам защо, но след сълзичките се поуспокоих и сега се опитвамда гледам философски на нещата.Та по повод плащането - не стига че док ми каза да спра лекарствата при чхг 18,ами иска утре пакда го изследвам,че и напреглед да ида...ама за мен всичко това е излишно и няма да го направя.Ще си изчакам цикъла,ще си почина месец-два и тогава ще продължа.Имам 3 замразени...успокоявам се,че поне идва  време за море  Sunglasses

# 635
Преглед с ултразвук - 50 лева, гинекологичен преглед - 30 лева , ултразвук+гинекологичен - 65 лева. Вярно , че всичко е много скъпо, но и вярвам, че всеки лев си заслужава.Пожелавам на всички,час по- скоро да се "отървем" от тях, със  сбъдната мечта(и) в ръце.. Praynig Simple Smile Praynig
 Змийчето, аз не бих пренебрегнала доктора и бих отишла на преглед,поне така ще съм по- спокойна..според мен отиди. Hug

# 636
Преглед с ултразвук - 50 лева, гинекологичен преглед - 30 лева , ултразвук+гинекологичен - 65 лева. Вярно , че всичко е много скъпо, но и вярвам, че всеки лев си заслужава.Пожелавам на всички,час по- скоро да се "отървем" от тях, със  сбъдната мечта(и) в ръце.. Praynig Simple Smile Praynig
 Змийчето, аз не бих пренебрегнала доктора и бих отишла на преглед,поне така ще съм по- спокойна..според мен отиди. Hug
И аз бих и препоръчала да отиде не жалете средства за здравето си и така ще се чувства по спокойна

# 637
Змийчето, съжалявам за това което си преживяла Hug А за прегледа, както го чувстваш така направи.
Аз също вярвам, че всеки лев който съм дала си е заслужавал, и ще продължавам и дай боже да се сбъдне мечтата ни за бебенце.

# 638
Момичета искам да попитам тези които са минали по този път понеже док. Ставрев много не обяснява.Каза ми да отида на втори ден от м.ц. тогава ли се започва стимулацията какво ще ми правят и със мъжа ми ли да отида или сама.

# 639
Dessi, на втори ден те преглежда док, пуска ти хормони и ако всичко е ок започваш стимулация. Мъжо ти трябва чак за пункцията.

# 640
Момичета, знам, че сигурно сте го писали, ама нека преговорим - какво пихте преди стимулация? Днес бях при Минев, решихме инвитро на ЕЦ, с лека симулация, още обаче не знам каква. Предписа ми Тромбо АСС и Прегнакеър, антибиотик, микомакс и полижинакс. До цикъла имам 13-14 дни.
П.С. По темата с паричките - в този си вариант щяло да ми излезе към 2 хилки.

# 641
Zu тогава прегледа и хормоните дали ще са от фонда или пак аз ще си ги плащам.

# 642
Мисля, че се плащаше първият път, защото не се знае дали ще почнеш, за да използват фонда. Ако бъркам, моля поправете ме.

# 643
  • UK
Даа, видях двете чертички,видях и как расте чхг, но после прокървих, чхг падна ... и от вчера спрях лекарствата ! Не знам защо, но след сълзичките се поуспокоих и сега се опитвамда гледам философски на нещата.Та по повод плащането - не стига че док ми каза да спра лекарствата при чхг 18,ами иска утре пакда го изследвам,че и напреглед да ида...ама за мен всичко това е излишно и няма да го направя.Ще си изчакам цикъла,ще си почина месец-два и тогава ще продължа.Имам 3 замразени...успокоявам се,че поне идва  време за море  Sunglasses

Много съжалявам за този развой на нещата при теб Hug Но аз не бих пестила също в този случай и както останалите са те посъветвали Peace бих направила нещата, така както док ми е казал Peace
В твоя случай също съм била, само за инфо, през ден бях на преглед и също така през ден се бодях да гледам, как и дали пада това ЧХГ, когато стана 0.00 и на прегледа всичко бе, ОК, спрях Rolling Eyes

# 644
Някой може ли да каже когато се налага преглед по време на стимулацията в събота и неделя,доктор Ставрев идва ли за прегледа или го извършва дежурният?

Общи условия

Активация на акаунт