Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 85 713
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Zuпо време на стимулацията ще мога ли да ходя на работа,примерно след като ми поставят сутрешната инжекция или ще трябва да чакам за някакви резултати.

# 646
Змийчето,ти си била скоро в стимулация, като ти се налагаха прегледи събота или неделя,Ставрев идваше ли или дежурният те преглеждаше?

# 647
Мира,само веднъж ми се наложи прегледа да е в събота и беше при Матев.До колкото знам Ставрев не ходи събота и неделя, но това да не тепритеснява - той гледа резултатите , а идругите лекари са добри.Мен не ме притесни, че Матев ще ме гледа, даже е приказлив и обяснителен и го поразпитах разни неща.Давай смело!

# 648
Dessi Malakova, според мен може да си ходиш на работа, стига да се чувстваш добре. След пункцията, обаче, е хубаво да почиваш. Те ти дават болничен 1 месец.
По въпроса за заплащането - на втори ден си плащаш всичко. Ако резултатите позволяват започване на стимулация, ти правят още едни кръвни подробни изследвания, които също заплащаш. От трети ден нататък, всичко се поема от фонда.
На четвърти ден от стимулацията, започват да те преглеждат всеки ден и да ти взимат кръв /да го имаш в предвид, ако ходиш на работа/. Акушерките, обаче те питат, за кога искаш час, така, че ти си избираш, кога ти удобно да ходиш.
Ако искаш нещо да питаш, съм на среща.

Мира, в събота и неделя преглеждат дежурните лекари. Това да не те притеснява. В тази клиника, лекарите са взаимно заменяеми. Например, не мен трансфера ми ми го направи д-р Ненев - беше дежурен. Сега съм в края на пети месец и чакам близнаци, живот и здраве.

Успех Ви желая, момичета!

# 649
Благодаря ви момичета,питам не за себе си,а за сестра ми Simple Smile при моята стимулация преди година Ставрев ме е преглеждал и в събота и дори трансфера ми направи в събота,аз  вече съм мама на едно прекрасно момченце на 3 месеца благодарение на доктор Ставрев:)

# 650
Dessi, вече са ти отговорили на въпроса, ако има още нещо питай.
Доктор Ставрев няма устаановен график за събота и неделя. Преглеждал ме е и в тези дни, дори скоро лежах в клиниката и в събота специално дойде да ме види. Относително е.

# 651
Dessi, вече са ти отговорили на въпроса, ако има още нещо питай.
Доктор Ставрев няма устаановен график за събота и неделя. Преглеждал ме е и в тези дни, дори скоро лежах в клиниката и в събота специално дойде да ме види. Относително е.
ZU, а как вървят нещата с теб и бебчетата,аз също много често лежах в болницата заради контракций.

# 652
Много ви благодаря момичета.Ако имам други въпроси ще ви питам.

# 653
Мира, както казва една друга мама: Двойно щастие, двойни проблеми. Чакаме да мине времето и да достигнем желаните седмици. Докторът е доволен, значи и ние Simple Smile

# 654
Мира, както казва една друга мама: Двойно щастие, двойни проблеми. Чакаме да мине времето и да достигнем желаните седмици. Докторът е доволен, значи и ние Simple Smile
Всичко ще е наред,аз всеки месец си лежах там,проблеми какви ли не,но ето всички мина както трябва.Доктор Ставрев си разбира от работата, пази се многи и почивай повече:) в коя седмица стана?

# 655
Благодаря, Мира. Почивам си аз, с дете на 1,9 г  Grinning Иначе съм в 27 г.с

# 656
  • Plovdiv, Bulgaria
 Момичета,които вече сте бременни,може ли да споделите как точно протече вашият трянсфер и след това какво правихте,приемам всякакви съвети newsm78

# 657
Благодаря, Мира. Почивам си аз, с дете на 1,9 г  Grinning Иначе съм в 27 г.с
А така,не съм разбрала че имаш детенце Simple Smile това е най-хубавото,пълна къща с деца Simple Smile

# 658
Момичета,които вече сте бременни,може ли да споделите как точно протече вашият трянсфер и след това какво правихте,приемам всякакви съвети newsm78

Приемат те в клиниката и ти дават да пиеш вода. Трансфера се прави на пълен мехур. След това те слагат да лежиш поне два часа. Прибираш се, почиваш и чакаш теста.

# 659
Мариана - УСПЕХ !Ще чакам добри резултати и много търпелива да бъдеш.

Общи условия

Активация на акаунт