Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 85 672
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Мариана, трансфера не е болезнен, на мен ми беше много дискомфортно докато чакахме доктора с пълен пикочен мехур.
След това лежах 2 часа и се прибрах в къщи. Продължих с лежането още 2 дни, след което се разхождах по малко, но като цяло си бях с лек режим.

# 661
Момичета някой може ли да ми каже дали в Селена при зет шанса е по-голям за забременяване. Предктои ми първи опит ин витро при доктор Минев сме и понеже точно на трансфера по неговите сметки няма да е в страната ни предложи зет. Моля за мнение... Благодаря предварително. Wink

# 662
Jovis, в Селена даже изрично предпочитат ЗЕТ, а и по-добре, ако си била в стимулация. И аз съм при Минев, като чуя, че няма даго има, лошо ми става  Sick Разбра ли кога няма да го има?

# 663
Не го ли замества някой? Аз съм при Ставрев, но когато той отсъства го замества Ненев! Странно ми е,че се прекъсва процедурата поради отсъствие. Ми после ако не се размразят? Възможно ли е?

# 664
Замества го др. Матев ,но др. Минев каза да решим дали искаме др.Матев да ни направи трансфера или зет при него. После каза че при зет шанса е по-голям и да решим. Каза че др. Матев също е много добър и няма да има разлика но щом на зет ще има по-голям шанс. Инъче знам че от 23 няма да го има,но не разбрах до кога Wink

# 665
Още не съм започнала процедурата.

# 666
Каквото и да решите стискам палци iovis. Скоро да се похвялиш с + резултат!

# 667
  • Пловдив
Не е възможно да не се размразят.  Peace Не бих позволила никой да замести Минев. Никога! Освен ако не е крайно наложително. За пункция бих се доверила на Матев, но трансфера на бих го поверила на никого другиго. За Минев няма делник, празник, събота, неделя....той е там, никой не го замества, ако е в страната. Но пък той много пътува по конгреси......особено пролет и есен. Аз съм си такава. Плащам за него и искам него. Точка. Ще чакам, ще приема всичко, което каже. Не искам да го заместват........ Crossing Arms

П.П. Такава бях.  Crazy

# 668
Благодаря ви много за отговорите. Ще си помислим и ще решим но и аз си държа на Минев и щом казва, че на зет шанса ще е по-горям ще му се доверим. Дано да взимаме правилните решения! На всички пожелавам сама + тестчета Hug

# 669
И аз така. Не ми е приятно да сменям док, за каквото и да е Sad Jovis, късмет на теб Simple Smile

# 670
Jovis, в Селена даже изрично предпочитат ЗЕТ, а и по-добре, ако си била в стимулация. И аз съм при Минев, като чуя, че няма даго има, лошо ми става  Sick Разбра ли кога няма да го има?

Доколкото си спомням докторът ще отсъства от 21 -26 април , а след това от 06 - 10 май ще отсъстват ембриолозите.И затова  трябваше да ми дойде МЦ този месец  до 20 април, за да започнем , но разбира се още го няма и  ще трябва да чакаме следващя цикъл.Така ме е яд........А всичко беше идеално....

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 09:28 от iskratan

# 671
Iskratan, благодаря за инфото, аз вървя 10-тина дни след теб, та може и да не уцеля отсъствията с процедурите.

# 672
Естествено, че има риск да не се замразят и  размразят правилно - пише го в договора за замразяване ( клиниката не носи отговорност за това, ако се случи).
 iovis.. според мен е пълна глупост да си отлагаш трансфера, без да има медицинска предпоставка за това ,само  заради това , че доктора ти няма да го има на трансфера.( не се обиждай). Д-р Матев е моят лекар, Човек и професионалист, който винаги ще препоръчвам с две ръце. Съветвам те, да си помислиш добре. Иначе на мен също не ми е приятно, когато трябва друг лекар да ме гледа, но като се налага.....

# 673
Незнам и аз какво да мисля вече! Док ни каза че шанса за успех е по-голям но виждам доста противоречиви мнения по въпроса. Първи опит ни е и сме доста объркани... Cry

# 674
Според мен си действайте , когато му е времето да не стане после това не е наред , онова не е наред или този не тук , онзи го няма..Ако аз бях на твое място изобщо не бих се замислила.

Общи условия

Активация на акаунт