"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 996
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Днес пак бях в аг-то,прегледаха ме този път казаха ,че няма бременност и това кървене било просто закъснял цикъл,то вече е обилно,но ме измъчи мисълта за 5 положителни теста .Отидох до аптеката направих още един и на него излезна мнооого бледа чертичка и вече не знам какво да мисля.намерих клиника където да ми пуснат чхг резултатите ще излезнат вторник.Гинеколога каза да не пия хапчетата които ми изписаха вчера ,защото за разлика от другия доктор не вижда бременност,вече и аз не знам какво става може би е аборт това моето,ама казва ли ти някои Cry

# 271
  • София
Днес пак бях в аг-то,прегледаха ме този път казаха ,че няма бременност и това кървене било просто закъснял цикъл,то вече е обилно,но ме измъчи мисълта за 5 положителни теста .Отидох до аптеката направих още един и на него излезна мнооого бледа чертичка и вече не знам какво да мисля.намерих клиника където да ми пуснат чхг резултатите ще излезнат вторник.Гинеколога каза да не пия хапчетата които ми изписаха вчера ,защото за разлика от другия доктор не вижда бременност,вече и аз не знам какво става може би е аборт това моето,ама казва ли ти някои Cry
Най-вероятно е имало бременност, но не се е задържала. Случва се при много жени, някои даже не разбират, че са били бременни. Не се отчайвай, ще има и друг път. Peace
 Каква е тази клиника, на която и трябват 3 дни за кръвен тест за бременност?

# 272

Ами в провинцията е така Rolling Eyes Аз все се надявам,надеждата умира последна Praynig

# 273

Голямо неведение Sad Различни лекарски мнения, размотаване с изследвания.. Аз имах преди 2 месеца закъснение, 2 теста с много бледа втора черта и когато почнах да се радвам и да мисля при кой лекар да отида да потвърди, ми дойде и то доста обилано. До лекар така и не стигнах, а няколко момичета тук ми казаха, че е било неразвила се бременност. Затова, когато чуя за втора бледа чертичка толкова рано, винаги съм скептична, съдейки по моя опит. Но при всеки е различно и когато нещата са в самото начало, трябва да не се паникьосваш и да овладееш емоциите. Вярвай, че е станало чудото, а дори да не е- това е знак, че скоро ще стане!

# 274

Голямо неведение Sad Различни лекарски мнения, размотаване с изследвания.. Аз имах преди 2 месеца закъснение, 2 теста с много бледа втора черта и когато почнах да се радвам и да мисля при кой лекар да отида да потвърди, ми дойде и то доста обилано. До лекар така и не стигнах, а няколко момичета тук ми казаха, че е било неразвила се бременност. Затова, когато чуя за втора бледа чертичка толкова рано, винаги съм скептична, съдейки по моя опит. Но при всеки е различно и когато нещата са в самото начало, трябва да не се паникьосваш и да овладееш емоциите. Вярвай, че е станало чудото, а дори да не е- това е знак, че скоро ще стане!

Гадни тестове,няма да правя повече ,пари на вятъра .объркаха ме тотално ,тоя доктор какво видял и той не знам .

# 275
Здравейте!
Днес бях на лекар. Прегледа ме на ехограф и каза, че не съм бременна. Попитах я даже няколко пъти,тя каза, че категорично няма бременност. Откри възпаление от дясната страна.
Даде ми някакво лекарство за предизвикване на менструация и от утре започвам да го пия. След това до 10-12 дни трябвало да дойде менструацията, а по нейно време да пия едни други лекарства, който да лекуват възпалението.
Попитах за кръвни изследвания, тя каза, че нямало връзка, нямало защо да ги правя освен ако не искам да изследвам други неща свързани с кръвта. Но сега като се замисля се чудя дали аз не зададох погрешно определението - вместо кръвни изследвания, кръвен тест..
След ехографа вече се поуспокоих.

# 276
Здравейте!

От известно време насам имам т. нар. първи симптоми на бременност- подути гърди (огромни зърна), подутост и силни срязвания долу и болки в кръста, тежест, умора, нон стоп ходене до ВЦ. Първоначално реших, че са предменструални позиви, въпреки че от гореизброените само ме болят яйчниците по принцип.

Цикълът ми е на 28-30 дни. Днес е 31-ият, а вчера направих тест, но беше отрицателен. След няколко дни ще направя още един и ще пусна и кръвен тест.

Доста се притеснявам, защото ми правиха абразио през Януари, пък и ЕГН-то си казва думата- на 37г. съм.

# 277
Здравейте скъпи дами!!! Нова съм в бебеправенето! Този месец за пръв път не се пазим, но имахме само един полов контакт при който той свърши в мен! Цикълът ми е като швейцарски часовник , даже ми идва най често на 26 ден. Днес ми е 31 ден и си направих тест но беше отрицателен! Мисля също че може да ми закъснява от стрес, баба ми почина . Според вас има ли надежда, а забравих да кажа че имам ПМС че всеки момент ще ми дойде- болки долу ниското и от днес гърдите ме болят! Благодаря Ви Hug

# 278
Здравейте!

От известно време насам имам т. нар. първи симптоми на бременност- подути гърди (огромни зърна), подутост и силни срязвания долу и болки в кръста, тежест, умора, нон стоп ходене до ВЦ. Първоначално реших, че са предменструални позиви, въпреки че от гореизброените само ме болят яйчниците по принцип.

Цикълът ми е на 28-30 дни. Днес е 31-ият, а вчера направих тест, но беше отрицателен. След няколко дни ще направя още един и ще пусна и кръвен тест.

Доста се притеснявам, защото ми правиха абразио през Януари, пък и ЕГН-то си казва думата- на 37г. съм.

На симптомите внимание не обръщай, те идват доста по-късно! Следила ли си О този месец? Може да е рано за домашен тест Peace

Butterfly<3 При само един полов акт...Не че е невъзможно, но е малко вероятно PeaceСтискам ти палци да е това, което искаш!

# 279
Направих тест  - отрицателен    newsm45   newsm45  newsm45 . Още нямам МЦ .

# 280

Ако овулацията ти е била късна ти е рано за тест  Peace Следиш ли я?

# 281
Здравейте скъпи дами!!! Нова съм в бебеправенето! Този месец за пръв път не се пазим, но имахме само един полов контакт при който той свърши в мен! Цикълът ми е като швейцарски часовник , даже ми идва най често на 26 ден. Днес ми е 31 ден и си направих тест но беше отрицателен! Мисля също че може да ми закъснява от стрес, баба ми почина . Според вас има ли надежда, а забравих да кажа че имам ПМС че всеки момент ще ми дойде- болки долу ниското и от днес гърдите ме болят! Благодаря Ви Hug

Не искам да те безукуражавам,но когато започнахме с опитите цикъла ми започна да закъснява почти всеки месец,имах всички симптоми и накрая се оказваше ,че не съм бременна.Всеки месец бях съсипана след поредния отрицателен тест и цикъл след това!Мисля,че всичко ни е в главите!Втората половина от цикъла е нормално да имаш тези болки,и т.н.просто преди не си ги забелязвала !Моя съвет е да не се вглеждаш толкова в детайлите ,и прави тестове най-рано седмица след закъснение за да не си в моята ситуация вмомента (с цикъл,положителни тестове и студения душ,че не съм бременна )Разбира се има изключения,в които може чудото да е станало и аз искрено ти пожелавам това да е станало с теб!успех

# 282

Не , не я не я следя . Следя само датите на МЦ -- януари на 10 , февруари на 13 , март на 15 , април на 17 .  Това е само  за тази година . Както писах в горните коментари преди да започнем опити , ми идваше на една и съща дата всеки месец ,  с години ми е идвало точно на 12 и си го знаех , но като почнахме опитите започна да закъснява с по няколко дни .

# 283

Не , не я не я следя . Следя само датите на МЦ -- януари на 10 , февруари на 13 , март на 15 , април на 17 .  Това е само  за тази година . Както писах в горните коментари преди да започнем опити , ми идваше на една и съща дата всеки месец ,  с години ми е идвало точно на 12 и си го знаех , но като почнахме опитите започна да закъснява с по няколко дни .

Така става като се почват опитите, МЦ се побърква. На мен два пъти ми закъсня с по 6 дни и нищо  Peace В първия месец в който следях О и имаме две чертички Peace Но предвид годините ти (нямам намерение да те обидя)те съветвам да потърсиш лекар по репродуктивна медицина.Успех и да се похвалиш, ако не този месец, то съвсем скоро Simple Smile

# 284
Ходим на лекар , изследвания правени , реална причина нямало и при мен и при мъжът ми , трябвало да се успокоя и да не мисля постоянно за това и цяло да стане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт