"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 877
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Имахме единстен полов акт със свършване, защото си бях направила тест за овулация, който беше положителен, след което не сме правили секс. Теста за овулация+ секса беше на 10,05 , малко късна овулация, което ме навява на мисълта че 10+14=24 май трябва да ми дойде М , или да ми закъснява след тази дата, затова може би теста е отрицателен  Laughing

# 286
Имахме единстен полов акт със свършване, защото си бях направила тест за овулация, който беше положителен, след което не сме правили секс. Теста за овулация+ секса беше на 10,05 , малко късна овулация, което ме навява на мисълта че 10+14=24 май трябва да ми дойде М , или да ми закъснява след тази дата, затова може би теста е отрицателен  Laughing
Недей да таиш надежди ако днес теста е отрицателен  Peace при мен О беше на 5.5 и имам положителен на 16.5.след като сте засякли О би трябвало да ти е показало ако има нещо. Все пак се надявам да греша  Peace

# 287
Има още надежда, щом лелката отсъства , пък и при всяка жена хормона се натрупва за различно време! Ще чакам, дано лелката не дойде, но пак се съмнявам да е станало от един единстен път  Thinking

# 288
С един-единствен тест за никаква овулация не могат да се правят заключения.

# 289
Здравейте скъпи дами!!! Нова съм в бебеправенето! Този месец за пръв път не се пазим, но имахме само един полов контакт при който той свърши в мен! Цикълът ми е като швейцарски часовник , даже ми идва най често на 26 ден. Днес ми е 31 ден и си направих тест но беше отрицателен! Мисля също че може да ми закъснява от стрес, баба ми почина . Според вас има ли надежда, а забравих да кажа че имам ПМС че всеки момент ще ми дойде- болки долу ниското и от днес гърдите ме болят! Благодаря Ви Hug
Много малко вероятно, особено при отрицателен тест всъщност какво питаш?

# 290
Здравейте скъпи дами!!! Нова съм в бебеправенето! Този месец за пръв път не се пазим, но имахме само един полов контакт при който той свърши в мен! Цикълът ми е като швейцарски часовник , даже ми идва най често на 26 ден. Днес ми е 31 ден и си направих тест но беше отрицателен! Мисля също че може да ми закъснява от стрес, баба ми почина . Според вас има ли надежда, а забравих да кажа че имам ПМС че всеки момент ще ми дойде- болки долу ниското и от днес гърдите ме болят! Благодаря Ви Hug

Има ли вероятност да съм бременна?

# 291
  • В един копнеж!
 #Crazy ooooh! Вероятности много. Ако зачетеш теорията на вероятостите, окончателно ще настъпи хаос в теб дали или...но както и другите казаха, едва ли!

# 292
С един-единствен тест за никаква овулация не могат да се правят заключения.

Какво искаш да кажеш , че може би е нямало овулация точно тогава?

# 293
#Crazy ooooh! Вероятности много. Ако зачетеш теорията на вероятостите, окончателно ще настъпи хаос в теб дали или...но както и другите казаха, едва ли!
Живи и здрави само, дай боже на всички ни живи и здрави бебчета! Просто ми е за първи път и се вълнувам, но каквото трябва да стане ще стане, не се навивам ! Успех на всички в бебеправенето! Аз ще си чакам лелката  Wink

# 294
Искам да кажа, че няма как да знаеш имало ли е, или не, защото тестовете се правят по определени правила, които ги пише в упътването и на безброй места в интернет.

# 295
Искам да кажа, че няма как да знаеш имало ли е, или не, защото тестовете се правят по определени правила, които ги пише в упътването и на безброй места в интернет.

Да на 100 % няма сигурност , но аз съм  си правила и друг път и знам за какво става на въпрос. Теста ми беше с 2 черти с еднакъв цвят и интензитет, което в упътването значи че в следващите 12-48 часа може да има овулация.

# 296
Аз не мога да разбера защо питаш въобще, след като явно всичко си знаеш.

# 297

Да на 100 % няма сигурност , но аз съм  си правила и друг път и знам за какво става на въпрос. Теста ми беше с 2 черти с еднакъв цвят и интензитет, което в упътването значи че в следващите 12-48 часа може да има овулация.
Положителен тест за О не доказва че ще има такава. Теста отчита повишените нива на ЛХ хормона, но само чрез мерене на БТ може да се разбере дали има или е имало О. Така че не разчитай само на теста  Peace

# 298
Има ли вероятност да съм бременна?
Ние боб ли да хвърлим или на карти да ти гледаме? При отрицателен тест за мен бременост няма. Peace

# 299
Аз не мога да разбера защо питаш въобще, след като явно всичко си знаеш.

Питам , споделям емоции, нали затова са тези форуми !!! Не съм споделила на никого че си правим бебе , затова, мисля че има много нетърпеливки също като мен!!!! Щом всичко си знам , няма да пиша повече ! Успех момичета!!!

Общи условия

Активация на акаунт