"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 986
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
 Момичета днес бях на др и ми каза че още нищо не се вижда,но да се пазя,да правя тестове и след 10 дни пак да отида. Какво мислите ? Много съм объркана...

# 676
  • София
Момичета днес бях на др и ми каза че още нищо не се вижда,но да се пазя,да правя тестове и след 10 дни пак да отида. Какво мислите ? Много съм объркана...

Най-вероятно е твърде рано да се види сакчето. Аз отидох в 6 г.с. и се видя . Може да си била с късна овулация и да не отчитат уринарните тестове. Защо не си пуснеш един кръвен и със сигурност ще разбереш дали си бременна. Цената му за София е около 20лв.

# 677
Мисля да си пусна тези дни незнам вече какво даправя. ..

# 678
Няма какво друго да правиш. Hug Направи кръвен тест и ще ти покаже веднага.

# 679
Monicheta izvinqvam se za ezika parvo. Tokushto mi doidee no ne kakto predi ne usetih koga I ne e cherveno  a kafenikavo I na malki kapki..

# 680
  • София
Изчакай един ден и виж как е. И на мен така ми почна и после си стана нормален цикъл Wink

# 681
И аз съм съгласна с Бени и на мен беше така този месец Simple Smile

# 682
Здравейте.
Зацапването при бременност(при имплантиране или на датата на цикъла) задължително ли е слузесто? И може ли да е само еднократно, 2-3 капчици кръв?

# 683
Здравейте, момичета, моля ви да ми помогнете! По принцип с приятеля ми се пазим, защото в момента нямаме възможност да гледаме бебе, но миналия месец правихме секс без презерватив, може по време на акта малко сперма да е попаднала вътре в мен, но не е свършил напълно.. Цикълът ми е 31-32 дни, миналия месец ми дойде на 10, овулацията ми е била на 27, а точно тогава беше половия акт (чиста случайност  Grinning).. Трябваше този месец да ми дойде на 10-11, но уви все още го няма.. Вчера си направих тест - "Sure check" - беше отрицателен.. Не знам дали имам симптоми или е от жегите, но постоянно ми се повдига и ми се вие свят, отделно апетита ми се засили доста.. Чудя се дали да не направя още един тест  newsm78
Моля Ви за съвет  Heart Eyes Благодаря предварително!

# 684
Направи да.

# 685
Няма бебе при мен. Днес вече течението се усили и започнаха да излизат съсиреци, а имам два дни до цикъла. Sad

# 686
Здравейте,момичета.Не знам дали съм за тук,но съм в голяма чуденка-какво става newsm78
Датата на ПРМ-6.7,2014,три  положителни теста за бременност.Според мен и двама лекари трябва да съм в 5 г.с. и 4 дни.Но-не се вижда никакъв плоден сак в матката, в тръбите-също няма нищо.Според единият лекар се вижда нещо като плоден сак,но май не е сигурно.Другата лекарка ми казва,да отида след седмица,можело да се появи сакче.
И кофтито е ,че не чувствам никакви симптоми на бременността.
Може ли в почти 6 седмица да няма оформен плоден сак?
На ехографа се вижда основно само много удебелена лигавица на матката-24 мм. при норма 10 мм.според един от лекарите.
Нямам болки,кървене-просто нищо Rolling Eyes
Какво мога да очаквам?
Притеснявам се,защото м.февруари имах един мисед аборт в 9 г.с.,и много исках сега да се получат нещата. Confused

# 687
  • София
Здравейте,момичета.Не знам дали съм за тук,но съм в голяма чуденка-какво става newsm78
Датата на ПРМ-6.7,2014,три  положителни теста за бременност.Според мен и двама лекари трябва да съм в 5 г.с. и 4 дни.Но-не се вижда никакъв плоден сак в матката, в тръбите-също няма нищо.Според единият лекар се вижда нещо като плоден сак,но май не е сигурно.Другата лекарка ми казва,да отида след седмица,можело да се появи сакче.
И кофтито е ,че не чувствам никакви симптоми на бременността.
Може ли в почти 6 седмица да няма оформен плоден сак?
На ехографа се вижда основно само много удебелена лигавица на матката-24 мм. при норма 10 мм.според един от лекарите.
Нямам болки,кървене-просто нищо Rolling Eyes
Какво мога да очаквам?
Притеснявам се,защото м.февруари имах един мисед аборт в 9 г.с.,и много исках сега да се получат нещата. Confused

Според мен,ако не им е хубав апарата, може да не са успели да видят сакчето. Понякога проблема е и в задапаратното устройство. Пусни кръвен тест и по ЧХГ-то ще се ориентираш има ли бременност и дали всичко е наред. В частните клиники имат много по-хубава апаратура и ако имаш възможност отиди там на преглед.
Късмет и дано всичко да е наред!  Praynig

# 688
 tedi8904,хубав е видеозона-4Д е,и лекарите не са аджамии.Много деца са видели,ама явно аз съм нещо дефектна Thinking

# 689
  • София
I love love нали беше писала че са видяли плоден сак?  newsm78Отново ли ходи? Пусни си кръвен веднага той ще ти даде повече информация в момента. Успех   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт