Антицелулитен гел Краутерхоф.

• 17 395
  • 5
  •   1
Отговори
Дами, здравейте от доста време гледам рекламата на антицелулитения гел "Краутерхоф" и реших, че ще е добре преди да го закупя да съм събрала повечко менения. Имам от може би една година целулит, който се опитвам да премахна с усилени тренировки, масажи и много вода, но някак си май изобщо не се получава. И понеже виждам, че няма особен резултат реших да изпробвам и някакви други алтернативи като този гел. Изпробвали ли сте го? Имате ли някакво мнение или пък някакви други съвети?  Благодаря предварително за бъдещите мнения.

# 1
  • София
Дами, здравейте от доста време гледам рекламата на антицелулитения гел "Краутерхоф" и реших, че ще е добре преди да го закупя да съм събрала повечко менения. Имам от може би една година целулит, който се опитвам да премахна с усилени тренировки, масажи и много вода, но някак си май изобщо не се получава. И понеже виждам, че няма особен резултат реших да изпробвам и някакви други алтернативи като този гел. Изпробвали ли сте го? Имате ли някакво мнение или пък някакви други съвети?  Благодаря предварително за бъдещите мнения.

Мазах и гелът и серумът. Без ефект.

# 2
  • София/Испания
Сестра ми го е ползвала и е доволна.

# 3
Аз използвам този гел от една седмица, има загряващ ефект и е малко неприятно.По- важното е , че съм минус 1 см. за това време.

# 4
Аз използвам този гел от една седмица, има загряващ ефект и е малко неприятно.По- важното е , че съм минус 1 см. за това време.

От дълго време се чудя дали да не си го купя  newsm78, и ще се радвам някой да напише повече за този крем.

# 5
Здравейте дами! От доста време чета темите в сайта,но до сега не съм писала по някоя тема. Този антицелулитен гел ми го препоръча един мой познат аптекар, който работи срещу моето работно място. Много ми го похвали и каза, че се купува доста от жените и имал ефект. Разбира се бях скептично настроена, защото до момента не бях видяла ефект от нищо, което съм купувала било то скъпо или на нормална цена. Намазах се още на същата вечер и направо ми запали дупето и краката, чак ми пареше по едно време. Започнах да си го използвам всяка вечер след баня, като преди да се намажа с него, в банята използвам ексфолиант за тяло, за да ми отвори порите за по- голям ефект. Мога да кажа, че това е най- доброто мазило, което съм използвала до сега. Ефекта е видим и кожата става много гладка и мека.Иска се постоянство и да се използва по продължително време (от веднъж или два пъти не става), но ефект наистина има. Препоръчвам горещо. Усмихнат ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт