КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 67 187
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 410
Имам децаааа, гледаат мее.  newsm45

Миии стой си при детето може би?  Shocked

# 1 411
Оффффф пак се почна "децата гледат"  ooooh!
Ама Андрей много яко я накова  pironi rotfImbo Евала на Андрей.

# 1 412
Марина определено не е добре. Куха лейка - без извинение. Органически не мога да я гледам и ще чупя телевизора след малко.

# 1 413
Това е единственият случай,в който се съгласявам,че тези хора вътре имат и деца   Peace
Ужасно грозни обвинения,които наистина могат да навредят на психиката на децата и от двете страни  Naughty

# 1 414
Крайно време е Марина да си ходи.
Голямо недоразумение е.
Кой знае колко глупости ще избълва до края ,ако остане.

# 1 415
хаха, казах ли ви, че Русев отмъщава на Вики от яд след като е изгледал видеото при влизането и как тя  го насра. И сега, забележете, той използва сбърканото обвинение на Марина срещу Ивайла и го сравнява с обвиненията на Вики към него. Уж и нейните били безпочвени лъжи. И се надява българите да не могат да преценят кои обвинения са истински и кои измислени. Много ни подцени. Много

# 1 416
хаха, казах ли ви, че Русев отмъщава на Вики от яд след като е изгледал видеото при влизането и как тя  го насра. И сега, забележете, той използва сбърканото обвинение на Марина срещу Ивайла и го сравнява с обвиненията на Вики към него. Уж и нейните били безпочвени лъжи. И се надява българите да не могат да преценят кои обвинения са истински и кои измислени. Много ни подцени. Много
Някви комплекси избива,ама май не са неговите,а на г-жа Русева...

# 1 417
Марина определено не е добре. Куха лейка - без извинение. Органически не мога да я гледам и ще чупя телевизора след малко.

Наивна е. Някой я е излъгал за Ивайла или по-скоро избъзикал и тя се е вързала. Дано все пак Ивайла не и вземе колата, щото ще ми е жал. Къде няма мозък къде и без кола да остане

# 1 418
  • София
Интересно тръгнаха нещата. Много размит вот. Да видим как ще продължат...

# 1 419
Мицона е най- големият враг на мислещия човек.  Това нещо има единствено вятър между ушите си и се чудя как дори съумява да си управлява краката . Ако аз бях вътре два месеца и подобен тип едноклетъчно беше част от ежедневието ми, макар спокойната натура, която притежавам, щях да я сгъна на две, нямаше да успея да я изтърпя. Възхищавам се на хората, които имат нервите и търпението да го правят.  Mr. Green

# 1 420
  • София
Разпиляха вота нещо.

Тази вечер съм съгласна с Ивайла. Марина е доста злобничка.

# 1 421
Всички с по 1 копие  Joy

# 1 422
Георги мръсен боклук, палил котки и теб така да те палят садистичен задник #Cussing out Може ли да съществува толкова отвратителен човек.

# 1 423
  • София
Мен ми се струва, че ще сложат Мицич на местото на Ни Ло ако тя наистина е бременна. И ще стане мнооого весело предаване  Mr. Green
Обаче тоя път наистина ми стана тъпо от тия скандали, а с това "имаме деца"... сега се сетили.
Обаче вота ще бъде уникален, а!

# 1 424
Евгени бил обещал преди време на някои от лайфовете да каже,че Русев е много стойностен човек  smile3555

Общи условия

Активация на акаунт