КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 67 245
  • 1 749
  •   2
Отговори
# 1 440
Марина е първична, в думите и имаше една голяма истина. За много хора това не е новина.  :peace   Не харесвам държанието й, но за нея това е щит. За първи път пиша в темата, не гледам редовно предаването и не търся кой е къртицата Simple Smile

# 1 441
Интересно се получават нещата.
Каквото и да стане,Марина си тръгва тази вечер.
Изненадаха ме копията за Емил К.  Thinking

# 1 442
  • София
Георги мръсен боклук, палил котки и теб така да те палят садистичен задник #Cussing out Може ли да съществува толкова отвратителен човек.
Това съм го пропуснала Sad( Е то само един долен комплексар може да наранява по-слаби от него. При Жорето предполагам ниското самочувствие идва от ръста му.

# 1 443
Мицич е доказателството за това,което повтаряха в началото,че това е най-добрия кастинг който са правили някога!

# 1 444
  • София
хаха, казах ли ви, че Русев отмъщава на Вики от яд след като е изгледал видеото при влизането и как тя  го насра. И сега, забележете, той използва сбърканото обвинение на Марина срещу Ивайла и го сравнява с обвиненията на Вики към него. Уж и нейните били безпочвени лъжи. И се надява българите да не могат да преценят кои обвинения са истински и кои измислени. Много ни подцени. Много
Някви комплекси избива,ама май не са неговите,а на г-жа Русева...

ВИКИ се закле в ГРОБА НА МАЙКА СИ, че не е Къртица и аз й вярвам! А на Русев - лъжливото овчарче, няма как да му повярвам, след толкова истории които  всеки път разказва по различен начин.

# 1 445
Е ,вече все повече ми се иска Марина да си тръгва и да си кара новата кола,ако не и я вземат  Joy
За новата кола на Марина ще трябва добра застраховка ,че в Бургас много обичат да тунинговат колите по един  необичаен начин Mr. Green

# 1 446
Мицич е доказателството за това,което повтаряха в началото,че това е най-добрия кастинг който са правили някога!
С лупа са я търсили толкова куха.

# 1 447
Определено на играчи като Любо и Марина никога няма да попаднат, както и на двама души, които са на светлинни години един от друг.

# 1 448
ВИКИ се закле в ГРОБА НА МАЙКА СИ, че не е Къртица и аз й вярвам! А на Русев - лъжливото овчарче, няма как да му повярвам, след толкова истории които  всеки път разказва по различен начин.
Абсолютно!Няма как да стане вече  Naughty

# 1 449
# 1 450
newsm10
Жоро много ми харесва как мисли, как действа (по отношение на играта!)
PeaceЖоро си е умен

# 1 451
  • София
От какъв зор в последния момент смениха дуела???

# 1 452

Скрит текст:

Аз също не мисля,че Вики е къртицата.Но ми се искаше,ако трябва да съм честна.
Вики не е,Русев пак си фантазира нещо  ooooh!

# 1 453
След Т става сложна азбуката.  Smile

# 1 454
Най-после видяха грешката. hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт