КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 66 198
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 515
  • SF
Надявам се, да не се съдят, а да си простят.
Харесвах Ивайла, но по-симпатична се оказа Марина. Аз винаги заставам на страната на по-слабия.

Сега харесвам Костя.

# 1 516
Ох, Емо пак влюбен, много влюбчив този младеж

# 1 517
Надявам се Ивайла да осъди Марина. Peace
И аз.Това определено минава всякакви граници.

# 1 518
Сега стана супер скучно предаването. То е ясно,че или георги или ивайла е къртицата. Няма как да е толкова бърз и самоуверен, ако не знае 100% кой е къртицата, а за 4 дена освен ивайла да му е подсказала или да е той друг вариант няма.

# 1 519
Марина накрая благодари на Ани Вл.,че  е дала своето ДА,въпреки че някои специалисти били против.
Ми верно са били специалисти хората,разбират си от работата  Joy

# 1 520
  • in Wonderland
Кой ще бъде заподозрян за Къртица от участниците ?
Александър Сано
0 (0%)
Бориса
9 (9%)
Георги
19 (20%)
Евгени
6 (6%)
Емил Каменов
3 (3%)
Ивайла
44 (46%)

Виктория
4 (4%)
Костя
9 (9%)
Общ брой гласове: 94

Тотално не сме в час с настроенията в базата !

# 1 521
  • SF

Всеки напуснал до сега е казвал  Peace Само Христина Тушева не знам дали беше казала

Наистина ли???
Хм…
Киряков с кого беше играл?
С кого игра Кети, Роксана? Друг кой напусна, че вече не ги помня (освен сем. Русеви). Боби може и да е казал с кого е играл, но не си спомням.

# 1 522
Аз съм сигурна ,че и да знае кой е К. пак ще отпадне Марина. Mr. Green

# 1 523
Сега стана супер скучно предаването. То е ясно,че или георги или ивайла е къртицата. Няма как да е толкова бърз и самоуверен, ако не знае 100% кой е къртицата, а за 4 дена освем ивайла да му е подсказала или да е той друг вариант няма.

По-голям е шанса да е той, отколкото да знае.

Но не е ясно дали изобщо е играл с къртицата, очевидно Мицич не е, така че варианти много.

# 1 524
А за какво си говореха Ивайла и Георги, че са видели?  newsm78 Да не би и те да подозират Бориса заради дима, както Виктория.  Laughing

# 1 525
Само на мен ли ми се стори,че на Ивайла й беше унизително в калта?

Не знам..днес ми се струва странна..Къртицата ли е,ядосана ли е нещо,тревожи ли я нещо? Thinking
Peace

Не изключвам и Каменов.

# 1 526
Цитат
Надявам се Ивайла да осъди Марина.

Аз пък искам да я осъди. Веднъж завинаги трябва да се научим да не изпляскваме като обида всяко простотия, която сме чули или ни е хрумнала. Ако нямаш доказателства за нещо не можеш ей така да го изсипеш. От тези жълти вестници сме се научили да вярваме на всяка клюка и да я твърдим уверено. В цивилизования свят за такива неща се съдят до дупка и до последен долар, а ние тука си говорим каквото ни хрумне. Аз ако кажа, че съм спал с половината от вас от форума как ще докажете, че лъжа. Аз го твърдя.

# 1 527
А за какво си говореха Ивайла и Георги, че са видели?  newsm78 Да не би и те да подозират Бориса заради дима, както Виктория.  Laughing

Махат листа ТИ СИ КЪРТА, в началото даваха видео с Русев при втората церемония за избор.

# 1 528
  • in Wonderland
Абе таз Николета хич не ми харесва така с толкова тъмна коса  !
Ocaso , ти как я намираш ??

# 1 529
Абе таз Николета хич не ми харесва така с толкова тъмна коса  !
Ocaso , ти как я намираш ??

Моля?

Сано ме подсети от предверието: http://vbox7.com/play:67ee7333  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт