КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 67 194
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 650
За тениската казаха ли нещо,че аз не чух само за нея обяснение?
Какво е казала Ивайла в края на играта?

# 1 651
Е, това е предаване, т.е. те ни го врат в носа, не е нужно ние да си врем носа.
Борислав правилно му смени буквата.
Каквото си направиш сам, друг не може да ти го причини, визирам, че Ивайла и Георги разсъждаваха над необяснимото/ странно поведение на Евгени, не са искали да го наклепат.....той сам си се омаза достатъчно яко.
Все се чудех защо Евгени е решил да участва в подобна игра....... ами човека явно си е решил, че победата му е лесна, нали хората имат по-така отношение към спортистите и ги толелират, но....не е предвидил, че немъжкото му поведение/ нееднократно/ ще му срине авторитетчето в хорските очи.
Искрено се надявам този лицемер с псевдо морал, да не стигне до тройката.

# 1 652
За тениската казаха ли нещо,че аз не чух само за нея обяснение?

Тениската май я прескочиха.  Rolling Eyes

Значи от една страна добре е че тия разкривания стават на живо, виждаш директно нещата без да са монтирани, виждаш реакции и т.н., обаче при един монтаж можеше за много по-кратко време, много по-сбито и информативно да се представят нещата около изгонената вече къртица. Хем така, хем иначе, но има решение: продукцията, пуснете и двата варианта.  Grinning

Е, това е предаване, т.е. те ни го врат в носа, не е нужно ние да си врем носа.

Съжалявам, че с опрян пистолет в главата си задължена да гледаш предаването.  rotfImbo

И във форума ли затова пишеш, по принуда?  Shocked Опита се да избягаш, ама пак те натириха, пиши та пишии, че иначе...  hahaha Joy

newsm62

# 1 653
Много ме издразни този Борислав,не може да преодолее отпадането си и продължава да се излага със злобни забележки.Пич,играта свърши за теб,приеми го.
Жокерите снощи супер зле.Много е възможно наистина Христина да е била първата къртица,после Емил.Защо ще слагат към нея жокерите,много тъпо.

# 1 654
Много е възможно наистина Христина да е била първата къртица,после Емил.

Казаха, че не е така, защо да лъжат?

# 1 655
Борислав изобщо не ме изненадва с глупостите, които говори. Той е ограничен до мозъка на костите си и е елементарен. Бориса не му се върза и хайде сега Евгени бил влюбен в нея #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Между двамата си има чисто приятелство, както Бо го има и със Сано, и с Емката, само не и с Георги hahaha hahaha
Както Георги защитава Ивайла, не виждам защо Евгени да не защити Бориса newsm78. Защо трябва да се влага някакъв подтекст в това? Ами, разбира се... Това са Бориса и Пушката, най-мразените участници в играта. Щом са те, задължително има нещо гнило #Cussing out #Cussing out

# 1 656
След последните няколко поста на Окасо,се замислих дали пък той не е Ники Николов  Thinking,но пък Окасо има твърде фино чувство за хумор,което определено липсва при Н.Н.,та май няма да е той Mr. Green
Окасо  Hug

# 1 657
Георги защитава Ивайла, защото е влюбен в нея, той си го казва, не го крие. Не го вярвам това с чистото приятелство между мъж и жена, без единия от двамата да няма интимен интерес и калканджиева си го каза Mr. Green
Играта не е свършила, продължава, а някои могат да я продължат и влияят на зрителите и извън базата.

# 1 658
  • IT
Бориса ли беше се написала 01 вместо 10 за месец на раждане и от там излизаше, че е  зодия Козирог?
Иначе за мен символиката на жокера е предаване на къртичеството основно.
Мога да го свържа с Костя- той е творец.
Мога да го свържа с Ивайла-както някой писа дъщеря и Рая и сестра Божидара.
Мога да го свържа и Бориса и участието и с клипа с Константин. а ако беше и тя с лъгането за Козирог-тази фреска е вдъхновена от една камея, ня която Августин язди Козирог.
За живеенето в Италия, не мога да го свържа, защото фреската се намира във Ватикана. А пък по времето на житието и битието на Микеланджело Италия не е била това, което е сега-ако тръгнем да го свързваме с Италия като негова родина. Той е роден във Флорентинската република.Евгени е играл в Калияри(Сардиния) и Пиаченца(Емилия-Романия).Виктория не знам къде е живяла, но е било около Милано предполагам-там е модния център.

# 1 659
След последните няколко поста на Окасо,се замислих дали пък той не е Ники Николов  Thinking,но пък Окасо има твърде фино чувство за хумор,което определено липсва при Н.Н.,та май няма да е той Mr. Green
Окасо  Hug

Трябваше по време на лайфа снощи да не пиша, докато Н.Н. говори, но пък може и да съм дал на някой от екипа да драска от мое име тук. Очаквай неочакваното.  bowuu

Hug  Laughing

# 1 660
Борислав изобщо не ме изненадва с глупостите, които говори. Той е ограничен до мозъка на костите си и е елементарен. Бориса не му се върза и хайде сега Евгени бил влюбен в нея #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Между двамата си има чисто приятелство, както Бо го има и със Сано, и с Емката, само не и с Георги hahaha hahaha
Както Георги защитава Ивайла, не виждам защо Евгени да не защити Бориса newsm78. Защо трябва да се влага някакъв подтекст в това? Ами, разбира се... Това са Бориса и Пушката, най-мразените участници в играта. Щом са те, задължително има нещо гнило #Cussing out #Cussing out
Ако сравняваш двете "приятелства" и вярваш,че е същото,значи си противоречиш.Георги защитава Ивайла,защото е влюбен в нея,признал е чувствата си и не го крие,а Евгени твърди,че с Бориса са приятели.Така,че не е същото,че Георги защитава Ивайла с това,че Евгени защитава Бориса. Peace

# 1 661
Той Ники Николов си каза,че следят какво се говори по форумите,да знаете дебнат ни  Joy Сигурна съм,че са избрали новата къртица не толкова въз основа на психологическия й профил,а по-скоро спрямо това кой подозират или не подозират зрителите.

# 1 662
Георги защитава Ивайла,защото е влюбен в нея

Дали наистина или просто е showmance?  newsm78

# 1 663
Бориса ли беше се написала 01 вместо 10 за месец на раждане и от там излизаше, че е  зодия Козирог?
Иначе за мен символиката на жокера е предаване на къртичеството основно.
Мога да го свържа с Костя- той е творец.
Мога да го свържа с Ивайла-както някой писа дъщеря и Рая и сестра Божидара.
Мога да го свържа и Бориса и участието и с клипа с Константин. а ако беше и тя с лъгането за Козирог-тази фреска е вдъхновена от една камея, ня която Августин язди Козирог.
За живеенето в Италия, не мога да го свържа, защото фреската се намира във Ватикана. А пък по времето на житието и битието на Микеланджело Италия не е била това, което е сега-ако тръгнем да го свързваме с Италия като негова родина. Той е роден във Флорентинската република.Евгени е играл в Калияри(Сардиния) и Пиаченца(Емилия-Романия).Виктория не знам къде е живяла, но е било около Милано предполагам-там е модния център.

Абе,моля ви!Спрете да му подсказвате на Н.Н.Той едва ли чак толкова умно ги е измислил.

подаръче, благодаря за забележката. Не съм се изразила достатъчно точно и не съм цитирала цялото мнение. Имах предвид не обръщението в 3л. изобщо, а специално за средния род в случая - тя осъжда "онова недоразумение", че се обръща към Марина не по име и като към човек, а като към предмет, към "нещо", а не към "някой"...  Peace
Но така или иначе, не това беше целта на обръщението ми към pandaannie, а засипването с обидни определения във всеки пост.
Споко!Разбрах те!Права си.Просто не се стърпях да поясня.(замествам Лиляна,че тя отсъства по празниците Mr. Green)

Окасо,мисля че наистина е влюбен в нея.Не го виждам Жорето до го играе. Peace

# 1 664
  • София
Моля, някой да ми каже, кого номинираха вчера учасрниците и кой си тръгна.    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт