КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 67 251
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 245
Да, Сано най-малко се оклепа, ако по тая логика ше избираме победител. Иначе колко е играч е друг въпрос. Общо взето по течението се движи, а не го създава.

Прав си, но така или иначе отдавта смисъла и фокуса на предаването да се търси "Къртицата" се премести към личните отношения, което афектира и зрителите, в това число и мен. Дори не си спомням кога за последно имаше номинации под предлог "смятам, че еди кой си е къртица, затова номинирам него" Като няма същинска "игра" в търсенето на къртица, а само махленски разправии няма как да си избера победител на друга основа.

# 1 246
не си спомням кога за последно имаше номинации под предлог "смятам, че еди кой си е къртица, затова номинирам него"

Е, как, нали Георги търси къртицата.  Laughing И съвсем случайно изибрайки този ход помага и на Ивету, случайно така.  Mr. Green

Че и стига до там да обвинява другите, да ги напада, да изисква, ооооххх, мечта за БГ жената.  Smile

# 1 247
Хахахах да "мечта" Неразбираемо

# 1 248
  • Blondeville
Аз не мога да вадя  нещо от цялостния конетекст, защото думите + реакцията формират крайния послевкус на случката. А и думите му си бяха дребнави, изсмукан от пръстите довод.

Защото той няма как да знае тези сълзи фалш ли са или не. Аз виждам един плачещ човек и групичка, която дори и тази слабост използва, за да си повтори теорията. Когато Христина Русева беше в същото положение никой не я набеди във фалш, макар че всички те отлично в този момент са знаели, че мъжът й е къртицата. Та така  Simple Smile

Просто много ме дразни този техен двоен аршин - победителят трябвало да спечели честно и почтено без подмолни игри. Супер, и аз така мисля. Ама в това не ми се връзва умишленото и целенасочено очерняне на някой от групата, че е къртица, когато отлично знаят, че не е, режисирано и отработено. Защото това с Киряков си беше точно такова. Не ми се връзва и лъжата, да казваш, че си играл с един, а да си играл с друг. По-добре нищо не казвай. Не ми е ОК и да провокираш целенасочено всички, да издуваш злобно устенца с надменност и пренебрежение и да обвиняваш другите в неща, които ти и твойте хора правите от началото на играта. И точно това разминаване между морала, който Евгени проповядва и действията му, неговите и на групата му, ме дразнят.

И така да е, Ocaso, това не променя реакцията на Евгени.

А така, ей затова говоря, реакцията  Rolling Eyes, що да й обръщаме толкова значение на тая пуста реакция, айде да гледаме ако може само думите, посланието.

Евгени казва, че Ивайла е фалш и целево прави неща, съгласна ли си блонди?

# 1 249
blondie_anna, давам превод за други като мен които искат по-кратки отговори:

Ти не смяташ, че Ивайла е фалшива.

ОК, темата е приключена в този момент. Сега ще прочета всички останали твои разклонения и ако се хвана за нещо, хвана, ако не здраве да е.  Mr. Green

# 1 250
Просто много ме дразни този техен двоен аршин - победителят трябвало да спечели честно и почтено без подмолни игри. Супер, и аз така мисля. Ама в това не ми се връзва умишленото и целенасочено очерняне на някой от групата, че е къртица, когато отлично знаят, че не е, режисирано и отработено. ......

Въобще те двамата видиш ли са единствените достойни,честни,възпитани  Sick Използват в момента много удобно и Марина и Костя  PeaceМогат само да се радват,че това не е биг брадър и не се гонят участници чрез зритески вот.

# 1 251
  • IT
Според мен най-подмолен и манипулативен в момента е Костя. Той е и най-умен от тях, както и най-нагъл. Някой от участниците беше коментирал факта изказването му на кастинга:"Кой от вас има IQ 140?".
Бориса и Евгени се изложиха вчера, тези които постъпиха умно бяха Сано, Каменов и Виктория.

# 1 252
Бориса, Марина и Ивайла са приблизително един типаж, действията им са сходни , но всяка сочи другата като по-лоша и лицемерна.
Ивайла постоянно им изпраща  дъги и еднорози, явно е взаимствала нещо от сестра си ,но определено действията не говорят за духовното извисяване, което проповядва.

# 1 253
тези които постъпиха умно бяха Сано, Каменов и Виктория.

Тези които НЕ взеха отношение.

Оххх така излиза в случая, ама ми се иска да е иначе.  Mr. Green Искам един лидер там, дето хем ще излезе чист (ще е уважаван), хем ще вземе отношение, хем ще насочва играта. Искам, ама няма.

# 1 254
  • Blondeville
Ocaso, не давам кратки отговори, защото обичам да се аргументирам. Честно, не мога да преценя дали поведението на  Ивайла е фалш или не, може би по-скоро не мисля, че е фалшива, но ако си изчел какво съм написала, това е без значение. Няма значение дали заявяваш факт или си изсмукваш нещо от пръстите, когато го правиш като махленкса клюкарка  Peace

# 1 255
Няма значение дали заявяваш факт или си изсмукваш нещо от пръстите, когато го правиш като махленкса клюкарка  Peace

Точно обратното мисля аз.  yes

Факта е факт, дори и да го кажеш по най-дразнещия начин.  yes

Лъжата е лъжа, дори и да я напудриш и представиш с панделка.  yes

Сега евентуално можем да се опитаме да се убедим един друг в правотата на другия, но по-добре да изтъпея лично аз  Mr. Green отколкото да се вкарвам в подобни загубени каузи.

Добра дискусия си направихме иначе.   bouquet

# 1 256

Оххх така излиза в случая, ама ми се иска да е иначе.  Mr. Green Искам един лидер там, дето хем ще излезе чист (ще е уважаван), хем ще вземе отношение, хем ще насочва играта. Искам, ама няма.
Според мен до изброените най-много се доближава Сано.
Мисля, че довечера Марина, Бориса, Пушката и Костя ще номинират Ивайла (или евентуално Виктория като по-слаб играч, за да се спаси Марина )
А останалите Ивайла, Каменов, Георги и Виктория - Костя.Сано като свободен електрон никога не мога да предвидя къде ще сложи копие.

# 1 257
  • Варна

Да, останаха безгласни букви, които са безинтересни и такива с лидерски претенции, които с начина си на себеизява си навличат негативи.

Имаше такъв , какъвто описваш, но вече е извън играта с общите усилия на всички вътре Wink

За мен лично не съществува вътре човек, който да стане обичан победител като Любчо... за съжаление.

blondie_anna , съгласна съм с теб, но винаги има хора, които да не се съгласяват и това си е тяхно право, колкото и смислени доводи и аргументи да приведеш като доказателство Peace

# 1 258
Според мен до изброените най-много се доближава Сано.

Съгласен, че той е най-близко, но пък "близко" ми е доста неправилна дума в случая.  Mr. Green

Уфф пак се замислих, добре де, защо не е едно риалити с хора, за които ще пишем 90% хубави неща, ще ни карат да се усмихваме, ще ни карат да се чувстваме по-добри хора. А то, некви скандали, напрежение, глупости.
Сега някой ще каже, мииии то това се гледа, сеира. Не знам дали е точно така, според мен нормалните хора осъзнато или не търсят хубавото, а не лошото. Например аз никога не бих си представил да гледам тва или което и да е риалити в днешно време без да левериджвам  Laughing с форума, ду ю ноу уат ай мииийн.  newsm10

# 1 259
Ивайла някак си много иска да ходи на тест Simple Smile
А уж и се играе много вече, това ме навежда на мисълта, че може да е Къртицата,
Тя го намекна на Георги като му каза, да не се занимава с нея, а да си играе играта.
Може да се тълкува, че едва ли не е Къртицата и му казва да си играе, защото  ще е сигурен, че няма да изгори. Георги мисля, я разбра.

Общи условия

Активация на акаунт