КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 67 249
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Гласувах за Виктория като нова къртица. Струва ми се, че тя остава така в страни и никой не се занимава с нея, което си е плюс за къртицата на този етап.

# 1 261
тези които постъпиха умно бяха Сано, Каменов и Виктория.

Тези които НЕ взеха отношение.

Оххх така излиза в случая, ама ми се иска да е иначе.  Mr. Green Искам един лидер там, дето хем ще излезе чист (ще е уважаван), хем ще вземе отношение, хем ще насочва играта. Искам, ама няма.

И аз искам, но няма такъв. Надеждата е в следващото издание.

# 1 262
Малко ще издребнея със следващия ми коментар:

Направиха ми впечатление думите на Бориса "Аз знаех, че Емил ще излезе". Най-верочтно го е казала просто ей така и не би трябвало да се филмирам, но ги съпоставих с думите й, че не е искала къртицата да излезе.

Има само два варианта наистина да е знаела - или Емо й е казал, че ще играе симулативно или продукцията й е дала въпросите предварително (залагам на вариант 1).

Това обяснява и защо заби копието си на Емо, ако наистина не иска да номинира приятел и също така не иска К. да излезе (в противен случай защо го номинира, няма никаква логика и аргументиран отговор от нея на въпроса, защо реши точно него).

# 1 263
  • Blondeville
Ocaso, аз не се опитвам да налагам моето мнение, затова и не бих се опитала да те убедя в него. Обичам обаче да се аргументирам  Mr. Green

Около един факт може да се завърти такава сочна клюка, че да не остане и помен накрая от факта.

А и фактът  Laughing, че в една и съща ситуация с две жени, които се чувстват неразбрани и плачат, Евгени реагира толкова различно, не знам как се вписва в моралния му кодекс. Още повече, че плачът на жената на къртицата доста по-лесно би се охарактеризирал като фалш.  Peace

Та да се върнем на това, кой заслужава победата. Мисля, че е нормално малко или много на всеки един участник в подобно предаване да му лъснат някакви недостатъци, и всеки според собствения си мироглед преценява, кои са нормални човешки грешки или кои са страни от характера, способни да го отблъснат трайно.

В тази връзка аз наистина смятам, че от всички вътре Сано най-много заслужава да спечели. Това, че не взема страна не може да се отчете като недостатък според мен. То как да вземеш страна, когато Марина и Бориса спорят коя има повече корекции например Mr. Green

Когато Виктория влезе, бях супер негативно настроена от латино-турския сценарий, който влезе  с нея. Тя обаче вътре се държи ОК и успя да тушира донякъде първоначалния ми негативизъм.

# 1 264
Аз предлагам да залагаме (тука вътрешнофорумно) Сано къде ще си забие копието, провокирано то поста на Валия  Mr. Green

Аз залагам на Георги или Ивайла. Втората ми е резервна опция.  Simple Smile

# 1 265
Днес ще разкриват жокерите за Русев  Simple Smile Да видим логиката тази година ще присъства ли или не. Mr. Green Ще съобщят и колко верни отговора има Русев от теста.Очаквам да се случи нещо неочаквано в тази насока  Mr. Green

# 1 266
Днес ще разкриват жокерите за Русев  Simple Smile Да видим логиката тази година ще присъства ли или не. Mr. Green Ще съобщят и колко верни отговора има Русев от теста.Очаквам да се случи нещо неочаквано в тази насока  Mr. Green

Аз в предния сезон така и не разбрах логиката на жокерите  Laughing Всъщност май не обясниха за всички жокери, а само за някои от тях, по спомен. И си имам конспиративна теория, че в договорите на всички участници има клауза, която гласи, че за Къртица може да бъде слаган всеки по всяко време, предвид нуждите на продукцията  Joy

# 1 267
  • София
С любопитство чакам лайфа тази вечер, че най-интересните до сега (излизането на Боби и Русев) пропусках. Не знам към кого ще се залетят копията днес, клоня към Ивайла, но може и Вики или Георги да го отнесат. Костя ми се струва, че няма да е, защото неговия глас за сега е със "силните" и все още им е нужен за разчистването на пътя към финала.
Който и да бъде номиниран тази вечер, се надявам да отстрани Марина. Твърде дълго време се задържа в Базата!

Мисля да се заемам с приготвянето на храна за довечера, че то ще трябват вечеря, късна вечеря, среднощно похапване, закуска...

# 1 268
Мисля да се заемам с приготвянето на храна за довечера, че то ще трябват вечеря, късна вечеря, среднощно похапване, закуска...

Ей тва е приказка!

# 1 269
  • IT
На Марина може и да не и издържат нервите днес.

# 1 270
Коста въобще не ми харесва, хлъзгав е '' меко казано'', не искам да остава до финала.
Бих изхвърлила доста от участниците, доста недостойни останаха на косъм от финала.

# 1 271
  • София

Ей тва е приказка!

Скрит текст:

За закуската не се мъчи...ами нека Красавицата накара Борислав да спретне едни палачинки , ама повечко...че така както УЖ няма интерес към шоуто от както него го няма, така довечера може да има извънреден брой посетители в темата

# 1 272
  • Sofia
снощи до колко продължи....

# 1 273
  • sofia
Ивайла някак си много иска да ходи на тест Simple Smile
А уж и се играе много вече, това ме навежда на мисълта, че може да е Къртицата,
Тя го намекна на Георги като му каза, да не се занимава с нея, а да си играе играта.
Може да се тълкува, че едва ли не е Къртицата и му казва да си играе, защото  ще е сигурен, че няма да изгори. Георги мисля, я разбра.
Точно това коментирахме в къщи снощи. Дали някак Ивайла не сподели на Георги, в прав текст или с горните думи, че тя е къртицата. От там произлиза и истеричната защита на нейният рицар.
А иначе ми е сладко, как се защитават един друг!

# 1 274
  • София
снощи до колко продължи....

Някъде около 00:50ч. май казаха, че Марина е заподозряната от публиката.

Общи условия

Активация на акаунт