КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 66 289
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Sofia
ужас,е нужно ли е да е толкова дълго...

# 1 276
  • sofia
Абсолютно...Цял ден съм, като с махмурлук.... ooooh!

# 1 277
Аз вчера излязох към 22.00 и се върнах към 00.00 и още имаше Къртицата.
Вчера се оляха, много дълго Simple Smile

# 1 278
  • Sofia
дано днес не е,искам игри,мисии,не свади и хули Close

# 1 279
  • София
Ивайла някак си много иска да ходи на тест Simple Smile
А уж и се играе много вече, това ме навежда на мисълта, че може да е Къртицата,
Тя го намекна на Георги като му каза, да не се занимава с нея, а да си играе играта.
Може да се тълкува, че едва ли не е Къртицата и му казва да си играе, защото  ще е сигурен, че няма да изгори. Георги мисля, я разбра.
Може... и жокерът би могъл да се свърже с нея-божествено докосване-дъщеря Рая.
С нетърпение чакам лайфа,особено появата на Ники Николов.

# 1 280
  • Bulgaria
Искам да попитам Бориса рецептата за растящи гърди без намесата на пластичен хирург / нали казва че няма силикон в гърдите/

снимка от клипа на Борис Дали - Помощ от приятел / 2010г./

и снимки от клипа на Константин - Виждам те / 2013г./

# 1 281
Искам да попитам Бориса рецептата за растящи гърди без намесата на пластичен хирург / нали казва че няма силикон в гърдите/

Ужилила я е пчела.

# 1 282
Цитат
Приятелка на Бориса не е ли Калина от острова на изкушението

Аз пък се учудвам, че само от там я познавате ? Някои гледа ли изобщо от вас пуснете водата с Любен Дилов  в неделя ? ЗА мен едно от най-добрите предавания в ефира и там Калина е главно действащо лице.

Офф , продукцията , стига вече ...

# 1 283

Потвърждавам, и мен ме ужили същата на едно място и от тогава лелееее малиии

# 1 284
  С времето държанието на някои от участниците стана непоносимо - Евгени с неговата криза на средната възраст , Ивайла с манията си за величие . Защо и се налага да се излага за някакъв хонорар , след като е успяла уж.
  И за Бориса - нали е "успешна" , защо се налага да рискува в реалити? Няма ли агент , който да прецени , че с този характер , дикция и  държание , това участие ще бъде катастрофа ?  

За мен Каменов , Марина , Сано и Виктория са спечелили от участието си. Дори и Костя. Въпреки грубостта на Каменов , чаровната глупост на Марина и желанието за реванш на Вики , според мен те спечелиха фенове.

# 1 285

Ужилила я е пчела.

Simple Smile Дааа , пчелата коя е - др Енчев или др Георгиев?
Смех , пауза ... и пак смех.

http://www.kliuki.net/wp-content/uploads/2014/04/borisa-tutundjieva1.jpeg

# 1 286
Аз му хванах цаката - гледам сериите в сайта на къртицата, без реклами е много приятно.

# 1 287
Аз му хванах цаката - гледам сериите в сайта на къртицата, без реклами е много приятно.

Друго си е лайф и коментари на момента.

# 1 288
  • София

Потвърждавам, и мен ме ужили същата на едно място и от тогава лелееее малиии

Хе Хе..това бяха минутки за РЕКЛАМА

Само не показвай това МЯСТО на Бориса, че нея нищо не може да я впечатли, но после умира да разказва какво е видяла

горкият Сано, онзи ден го издаде как си изпуснал ''душата'' а сега и това...

# 1 289
Днес може и до 2 да продължим.Първо ще са Ники Николов, Ани Владимирова, Емо Русев, ще разкрият жокерите, после как предлагат на Къртицата, предверие, битка, номинации, тест, тук там някой скандал  #Crazy Аз се изморявам да гледам, евала на екипа ...4-5 часов лайф не е шега работа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт