КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 66 225
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 575
Той Н.Н. обаче доста ни чете  Mr. Green

# 1 576
Вярно ли е това, което каза Костя- че Георги е палил котки?!  #Crazy Ако е вярно то ще е много тъжно.. Sad
Но нали Георги много обича котки и си има такава? За това нещо не ми се вярва. newsm78

# 1 577
Вярно ли е това, което каза Костя- че Георги е палил котки?!  #Crazy Ако е вярно то ще е много тъжно.. Sad
Но нали Георги много обича котки и си има такава? За това нещо не ми се вярва. newsm78

Емиии Георги не реагира, не каза НЕ Е ТАКА. Кой знае колко още неща е правил този миличък чуечец.  Smile

# 1 578
Пълни глупости, опитва се да настрои хората срещу Георги.
Междудругото някой горе беше питал какво е стъргал - това е леблебия, ама по бургаски. И последно да кажа, че колкото и да е била ядосана Марина няма право да обижда така хората, които са гласували срещу нея.

# 1 579
Съжалявам, че Марина напусна. Беше забавна, а и се справяше добре в мисиите. Не мога да повярвам как всички си разпръснаха гласовете.  ooooh! Мисля, че не постъпиха коректно към Марина. Всички очакваха, че Ивайла ще се изправи на тест- дори и самата тя. Но дори и това да беше станало Марина пак щеше да си отиде.

А,значи и ти като нея смяташ,че другите са длъжни да си дадат техния си глас където Марина пожелае и и е удобно.Добре,добре  Mr. Greenмислех,че само Марина е способна да си го помисли това.

# 1 580
 Жоро не намери ли десет секунди да метне една фанелка преди номинациите ...Отврат , как се развяваше с хавлията . Другите все някак са успели да се облекат.

Емил ми стана симпатичен , има си чувства към Вики , иначе нямаше да звучи така озлобен , огорчен и разочарован от нея. Жена му защо не е играла на теста с него , нали твърдеше , че го е разконспирирала веднага?

# 1 581
Аз не мисля,че Жоро е къртицата,не се знае с колко отговора е дал повече,може и с един  Simple Smile
На Бориса банския ли се беше развързал?
На водопада каската и беше хлабава,сега с банския нещо се случи  Thinking
Аз все още нея подозирам,а Емил Р. продължава да играе играта и на вън.Нарочно казваше,че новата К. може да са Виктория и Ивайла,както правеше и жена му.
Иначе Русев на първите интервюта казваше,че Бориса става за К. и може нея да изберат,а днес друга песен пее  #2gunfire

# 1 582
Жена му защо не е играла на теста с него , нали твърдеше , че го е разконспирирала веднага?

Жертва се с идеята да спадне напрежението към Емчу, след като един от семейството е напуснал.

# 1 583
Аз не мисля,че Жоро е къртицата,не се знае с колко отговора е дал повече,може и с един  Simple Smile

Андрей каза, че с доста повече верни отговори е победил.

# 1 584
Той Н.Н. обаче доста ни чете  Mr. Green

Само дето той взема доста пари за идеите си , за разлика от вас/нас.

# 1 585
Жена му защо не е играла на теста с него , нали твърдеше , че го е разконспирирала веднага?

Жертва се с идеята да спадне напрежението към Емчу, след като един от семейството е напуснал.
И то така и не спадна.
Ники Николов си го каза - хората бяха разделени на две или Емо е К., а Бориса му помага или Бориса е К. и Емо и помага.

# 1 586
Само дето той взема доста пари за идеите си , за разлика от вас/нас.

Пари ли искаш? Само кажи.  Smile

# 1 587

Ами нищо,пак не мисля,че е той  Laughing

# 1 588

Ами нищо,пак не мисля,че е той  Laughing
И аз. Мисля че просто беше спокоен защото Марина е супер отнесена.

# 1 589
Вярно ли е това, което каза Костя- че Георги е палил котки?!  #Crazy Ако е вярно то ще е много тъжно.. Sad
Пълни глупости, опитва се да настрои хората срещу Георги.
Междудругото някой горе беше питал какво е стъргал - това е леблебия, ама по бургаски. И последно да кажа, че колкото и да е била ядосана Марина няма право да обижда така хората, които са гласували срещу нея.
Да Костя ей така цял ден мислел и решил,че ще каже, че жоро пали котки за да го злепостави Rolling Eyes, жоро и сам много добре си се злепоставя не му трябва помощ. А отношението му към зайците и това,че нищо не отрече само за себе си говори.

Общи условия

Активация на акаунт