КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 66 225
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 605
Скрит текст:
Скрит текст:
Вярно ли е това, което каза Костя- че Георги е палил котки?!  #Crazy Ако е вярно то ще е много тъжно.. Sad
Но нали Георги много обича котки и си има такава? За това нещо не ми се вярва. newsm78
Пълни глупости, опитва се да настрои хората срещу Георги.
Междудругото някой горе беше питал какво е стъргал - това е леблебия, ама по бургаски. И последно да кажа, че колкото и да е била ядосана Марина няма право да обижда така хората, които са гласували срещу нея.
Да Костя ей така цял ден мислел и решил,че ще каже, че жоро пали котки за да го злепостави Rolling Eyes, жоро и сам много добре си се злепоставя не му трябва помощ. А отношението му към зайците и това,че нищо не отрече само за себе си говори.
Как по точно за теб се изложи ДОСТАТЪЧНО Георги?
Просто ще си постна мнението от вчера:
За мен той олицетворява всичко противно в един човек. Заплашва хората със саморазправа навън, унижава всеки който не е на неговото мнение, агресивен е, сексист е, скача на жени, дава какви ли не квалификации, супер жесток е към животинчета, физиономията му се изкривява от злоба и по някаква причина има супер високо мнение за себе си въпреки, че има интелектуалното ниво на 13 годишен пубер. Не само, че не виждам нищо мъжко в него, но не виждам и никаква човещина от негова страна. И както казах по-рано хората които се гаврят с животни за забавление заслужават напълно същото да се случи и с тях.

Мога много да споря по този въпрос. Кое е сексистко в изказването, че мъжете и жените са равни, при все че и Костя го каза днес. Второ защо може да колим прасета, крави и т.н., а и доста хора ядат зайци, ама това че ги е хвърлил е ГОЛЯМ проблем. Всички сме убивали мухи, кое в това което той направи беше по лошо. Трето и Бориса има високо мнение за себе си и наистина е с акъл на 13 годишна, но ако кажеш, че Георги е глупав - ето това ще е глупаво. Той е страшно умен, хитър и в играта вижда нещата доста добре.
Ако не правиш разлика между коляне на прасе което ще изядеш и палене на котки за забавление проблема не е в мен. Честно казано не ме интересува дали е умен, ако ще да е прочел 500 книги е супер злобен и на лицето му е изписано, че не е добър човек. Човещината при него липсва. Нищо не каза за заплахите и за това, че ако нямаше камери костя и марина щяха да са пребити досега.
Ама ти с него ли беше като палеше котки, че си толкова сигурна? И толкова добре ли го познаваш за да си убедена, че Костя и Марина щяха да се пребити? И кога Костя, по дяволите? Марина и Бориса са дразнители. Защо никой нищо не казва по въпроса, че тогава когато той скочи на Марина Бориса и Ивайла започнаха скандала, Бориса имаше също мега злобен поглед и Евгени също се включи? Злобен поглед има когато загуби мисия, което е нормално защото е спортист, ядосва се. Той и Пушката се ядосва, Емо Каменов псува ама не, концетрирали сме се върху Георги защото сме овце, които поддават на видеа пускани ни от продукцията. Колко хора по точно е пребил Георги освен тези на ринга, ти нали се сещаш, че ако наистина избухваше така, когато го ядосат и по твоята логика ги пребиваше нямаше да е там, а в затвора?

Просто ще цитирам една английска поговорка - If it looks like a duck, quacks like a duck and walks like a duck, it's a duck". Той не може да се контролира пред камери знаейки,че цяла България го гледа, искаш да ме убедиш,че навън е едно невинно, кротко агънце. Моля те, изписано му е на лицето точно какъв е - поредната повярвала си мутра с мания за величие и мъжественост. Всеки разговор който водят с Костя просто доказва колко е комплексиран.

# 1 606
Скрит текст:
Скрит текст:
Вярно ли е това, което каза Костя- че Георги е палил котки?!  #Crazy Ако е вярно то ще е много тъжно.. Sad
Но нали Георги много обича котки и си има такава? За това нещо не ми се вярва. newsm78
Пълни глупости, опитва се да настрои хората срещу Георги.
Междудругото някой горе беше питал какво е стъргал - това е леблебия, ама по бургаски. И последно да кажа, че колкото и да е била ядосана Марина няма право да обижда така хората, които са гласували срещу нея.
Да Костя ей така цял ден мислел и решил,че ще каже, че жоро пали котки за да го злепостави Rolling Eyes, жоро и сам много добре си се злепоставя не му трябва помощ. А отношението му към зайците и това,че нищо не отрече само за себе си говори.
Как по точно за теб се изложи ДОСТАТЪЧНО Георги?
Просто ще си постна мнението от вчера:
За мен той олицетворява всичко противно в един човек. Заплашва хората със саморазправа навън, унижава всеки който не е на неговото мнение, агресивен е, сексист е, скача на жени, дава какви ли не квалификации, супер жесток е към животинчета, физиономията му се изкривява от злоба и по някаква причина има супер високо мнение за себе си въпреки, че има интелектуалното ниво на 13 годишен пубер. Не само, че не виждам нищо мъжко в него, но не виждам и никаква човещина от негова страна. И както казах по-рано хората които се гаврят с животни за забавление заслужават напълно същото да се случи и с тях.

Мога много да споря по този въпрос. Кое е сексистко в изказването, че мъжете и жените са равни, при все че и Костя го каза днес. Второ защо може да колим прасета, крави и т.н., а и доста хора ядат зайци, ама това че ги е хвърлил е ГОЛЯМ проблем. Всички сме убивали мухи, кое в това което той направи беше по лошо. Трето и Бориса има високо мнение за себе си и наистина е с акъл на 13 годишна, но ако кажеш, че Георги е глупав - ето това ще е глупаво. Той е страшно умен, хитър и в играта вижда нещата доста добре.
Ако не правиш разлика между коляне на прасе което ще изядеш и палене на котки за забавление проблема не е в мен. Честно казано не ме интересува дали е умен, ако ще да е прочел 500 книги е супер злобен и на лицето му е изписано, че не е добър човек. Човещината при него липсва. Нищо не каза за заплахите и за това, че ако нямаше камери костя и марина щяха да са пребити досега.
Ама ти с него ли беше като палеше котки, че си толкова сигурна? И толкова добре ли го познаваш за да си убедена, че Костя и Марина щяха да се пребити? И кога Костя, по дяволите? Марина и Бориса са дразнители. Защо никой нищо не казва по въпроса, че тогава когато той скочи на Марина Бориса и Ивайла започнаха скандала, Бориса имаше също мега злобен поглед и Евгени също се включи? Злобен поглед има когато загуби мисия, което е нормално защото е спортист, ядосва се. Той и Пушката се ядосва, Емо Каменов псува ама не, концетрирали сме се върху Георги защото сме овце, които поддават на видеа пускани ни от продукцията. Колко хора по точно е пребил Георги освен тези на ринга, ти нали се сещаш, че ако наистина избухваше така, когато го ядосат и по твоята логика ги пребиваше нямаше да е там, а в затвора?

Просто ще цитирам една английска поговорка - If it looks like a duck, quacks like a duck and walks like a duck, it's a duck". Той не може да се контролира пред камери знаейки,че цяла България го гледа, искаш да ме убедиш,че навън е едно невинно, кротко агънце. Моля те, изписано му е на лицето точно какъв е - поредната повярвала си мутра с мания за величие и мъжественост. Всеки разговор който водят с Костя просто доказва колко е комплексиран. И нищо пак не каза за заплахите които е отправил към Костя по време на рекламна пауза, че ако си забие копието на Ивайла ще го причака навън и ще го спука от бой.

# 1 607
Ето го принтирания лист от форума, с мнението със скрити две снимки. Личи си перфектно, както и малките аватари отстрани.
Русев, като чу за тая жена, която е направила такива оригинални обяснения на жокерите каза: Това ще да е майка ми.  Laughing

Три пъти слушах,може би не съм на точния момент,какво казва?

Гледай пак, между 02:15 и 02:13 от оставащото време на отбора. Ако пак не го чуеш, ще ти кажа вече.  Simple Smile

# 1 608
  • SF
Не знам дали е много умен Георги, но със сигурност е дървен философ, който трудно може да бъде надприказван в нормален разговор, воден на нормален тон.
Аз правя разлика между начетен и философстващ.
Много ми беше нелепо поведението му, когато Бориса (епизода с рисуването с боичките), го насмете и надприказва. Това е доста непривично за него. Гледаше си върха на обувките и мънкаше.
Всъщност аз се плаша от неговия поглед. Има нещо доста налудничаво в него. Издава гняв и напрежение, неувереност и това е погледа на агресивен пил човек.

# 1 609
И всички сме перфектни, много умни и никога не сме избухвали.

# 1 610
Свършиха аргументите и започнахме с това, че няма безгрешни  Rolling Eyes. Аз лично животни не съм измъчвала, не съм заплашвала, че ако някои не направи каквото искам ще го причака някой и ще го спука от бой и ненавиждам арогантните хора. За мъже които налитат да бият жени мисля, че коментара е излишен. Съгласна съм с това за погледа - мен лично ме побиват тръпки от него.

# 1 611
Свършиха аргументите и започнахме с това, че няма безгрешни  Rolling Eyes. Аз лично животни не съм измъчвала, не съм заплашвала, че ако някои не направи каквото искам ще го причака някой и ще го спука от бой и ненавиждам арогантните хора. За мъже които налитат да бият жени мисля, че коментара е излишен. Съгласна съм с това за погледа - мен лично ме побиват тръпки от него. Георги е типа който ако го ядосаш може да ти налети и просто в изблик на ярост да те убие.
Не, не са ми свършили аргументите, изобщо дори.
1. Не можеш да бъдеш сигурна за измъчването на животни. Казах го един път.
2. Второ това какво говори той изобщо не означава, че ще го направи. Повтарям се отново, че той щеше да е в затвора ако беше чак такъв какъвто го изкарваш. И пак ще кажеш, че щом не може да се сдържи пред камера, то значи навън е по зле, обаче защо пък трябва да се сдържа да лицемерничи и да не показва какво мисли, както и да го прави все пак има свое мнение. Каквото почукало такова се обадило. Марина е наистина глупава, да не използвам по тежки думи, а Бориса явно го провокира. Ники Николов и Ани Владимирова днес, ако си гледала добре, също казаха че е умишлено и че го прави от яд, а и че той е предложил нещо разумно.
3.Георги изобщо не е такъв тип, ама изобщо. Той е типичен мъж за регионът където живее, ядосва се, пали , обаче нищо няма да направи. Познавам такива мъже, нямаш идея когато намерят точната жена как я защитават, обгрижват и обичат. Пък и нека не забравяме, че той многократно каза, че е станал такъв след като са го зарязали, дори и ако се поразровиш в нета ще видиш, че и ММА е започнал заради раздяла с жена. Ние сами сме си виновни, че сме кучки и докарваме мъжета до такива състояния.
А и да кажа, че лично аз никога не бих си позволила да държа такъв тон на някого, най малкото пък по голям от мен, било то и със само 10 години.

# 1 612
А ти откъде си сигурна какво би направил или ненаправил навън? Явно го познаваш лично? Това с региона са пълни глупости. Приятелят ми е от монтанска област и няма абсолютно нищо общо с Емил Каменов.
Твоята логика е точно "щом ме бие, значи ме обича". Ние жените сме кучки, ние ги предизвикваме Rolling Eyes, нека ни бият, така ни се пада, нека ни изнасилват защото сме се държали провокативно ooooh! И пак казваш - той е от типа мъже които би обгрижвал и т.н откъде го знаеш това? Заплахите и отношението към животните се видя в ефир, не са празни приказки които ей така ми дойдоха на акъла.

# 1 613
Прогнозата за времето за 19.02.2014 СОФИЯ е 5-19 градуса.

Това във връзка с факта, че Русев е по тениска с къс ръкав в офиса на гл. редактор или там където е първото предложение, да става къртица.

От сянката която хвърлят сградите си личи, че е някъде около обед часа. Доста слънчево, ясно време. В прогнозата за времето го дават с умерена облачност.

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 03:17 от Ocaso

# 1 614
А ти откъде си сигурна какво би направил или ненаправил навън? Явно го познаваш лично? Това с региона са пълни глупости. Приятелят ми е от монтанска област и няма абсолютно нищо общо с Емил Каменов.
Твоята логика е точно "щом ме бие, значи ме обича". Ние жените сме кучки, ние ги предизвикваме Rolling Eyes, нека ни бият, така ни се пада, нека ни изнасилват защото сме се държали провокативно ooooh! И пак казваш - той е от типа мъже които би обгрижвал и т.н откъде го знаеш това? Заплахите и отношението към животните се видя в ефир, не са празни приказки които ей така ми дойдоха на акъла.
От монтанският регион не познавам никой, но онзи ден ми обясняваха, че точно така говорели там. Нямам предвид, че щом ме бие значи ме обича, нито за провокативното отношение, а за това, че той сам казва, че се е озлобил заради раздяла. 
Казвам неща, само в които съм сигурна и няма значение познавам ли го или не.
И нека прекратим темата, тъй като явно сме на различни мнения и никоя няма да убеди другата в противното.

Това във връзка с факта, че Русев е по тениска с къс ръкав в офиса на гл. редактор или там където е първото предложение, да става къртица.
И аз това се замислих, но пък не видя ли, че се вижда, че навън е слънчево.

# 1 615
От монтанският регион не познавам никой, но онзи ден ми обясняваха, че точно така говорели там. Нямам предвид, че щом ме бие значи ме обича, нито за провокативното отношение, а за това, че той сам казва, че се е озлобил заради раздяла.  
Казвам неща, само в които съм сигурна и няма значение познавам ли го или не.
И нека прекратим темата, тъй като явно сме на различни мнения и никоя няма да убеди другата в противното.

И аз това се замислих, но пък не видя ли, че се вижда, че навън е слънчево.
Еми явно са те излъгали защото не говорят всички така. И това, че се е озлобил не му дава правото да си го изкарва на други хора, особено пък Костя абсолютно нищо не му е направил, никой не му е виновен ако е разочарован. Права си, няма да стигнем до консенсус, по-добре да спрем до тук.

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 03:27 от pandaannie

# 1 616
Втори човек (мисля жена е) е в стаята. Освен това да са предварителни разговори, да пита гл. редактор кой от участниците е съгласен да е къртица. Иначе ако това е момента в който се решава, че Русев поема ролята, то очевидно повече от двама знаят затова.

# 1 617
Ocaso браво,респект!!! Много си наблюдателен.Досега и аз тез баджаци гледах и се чудя на коя ли дама са!?Не вярвам да са на Русева,нейните са тънки.Направо ми иде да взема метъра и директно в базата,да ги подкарам наред жинурята. Laughing В един момент(веднага след весника) се виждат и ръце.Според мен се намират в хотелска стая,а Русев обръща главата си в посока на дамата поне два пъти.Първото,което проверих е дали е било слънчево и топло на 19.02.2014.Било е, даже е имало и температурни рекорди.Ето тук:

http://btvnews.bg/video/video/vremeto/vremeto-tsentralna-emisiya … 19-02-2014-g.html

На мен друго ми направи вечатление,че май Русев е поотслабнал.Личи си му в лице.
Моята параноя до там стигна,че до сега гледах церемонията по определяне на втората КЪРТИЦАТА(епизод 6) и видеото с Н.Николов. С една и съща тениска е Русев,има и мартиничка на ръката,но ми се струва отлабнал,в лицето си личи най-много.

ПП:Ocaso,ДЪЛБОК ПОКЛОН!!! Другите баджаци не бях ги видял,е те вече може и да са на Русева.Това е момента в който му казват официално.
ППП:Забравих най-важното,за мен Бориса е Къртицата от самото начало.Нооо, ако са две Къртици,то тогава Русев е втората. Peace

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 05:20 от kurcho

# 1 618
  • София
 Може записа да е правен февруари, защото по колите има сняг, но дали само с Русев е направено това видео или е имало и други. И според случая, в зависимост кой ще решат да ни пробутат за Кърт, това видео ни показват  ooooh! ПОЛУДЯХ и аз, ама на БигБрадърските номера сме се нагледали и вече хич им нямаме вяра.

Защо и честно ли е, преди излизането на Хриси - жокерите били правени така, че да водят към нея  Rolling Eyes

Определено и от видеото са рязани и вадени откъси.

# 1 619
Виктория е Къртицатаааа Grinning. Като ги видях за пръв път след церемонията с Костя легнали и си говореха лице в лице нещо ми прищрака необяснимо. Като силните шести чувства, въпросителни и стрелкички на Ивайла и Бориса в края на 35 Епизод. Сега Бориса, Ивайла и Георги знаят за един и същи човек и могат да си цъкат на теста с нея.

Никой не си е променил грам поведението след новата церемония, само при Виктория бая неща виждам(или си въобразявам). Имаше едно интересно микроизражение когато довърши някаква фраза и погледна надолу и вдясно - нещо като вина/гузност към човека с когото говореше(май Костя), товар върху плещите. И понеже съм разсеян не мога да намеря сега в кой епизод точно беше.

А днес предверие, в което не взе участие. После на арената... това да те сложат в отбор с Е. Каменов си е happy living Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт