56-то СОУ - Прием след IV клас

• 1 233
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте, мами   bouquet
Синът ми ще го местим в 56-то СОУ. Сега учи в друго училище в Люлин, в 4-ти клас е, но НЕ сме доволни от него и планираме да го преместим в 56-то. Има ли дечица, които учат там? Бихте ли споделили мнение? Какви паралелки има в 5-ти клас? Знам, че басейна не работи от доста време, но има и други спортове като баскетбол, волейбол и катерене...
Очаквам вашите мнения и коментари. Дори и да има негативни, съм убедена, че в 56-то ще е 100 пъти по-добре от сегашното му училище.
 Hug

# 1
  • София
От позната знам, че има добра паралелка с математика, ако ви влече.Чела съм,че има и паралелка с 2 чужд език испански.Но не мога да дам преки отзиви.Ще се радвам да споделите догодина отзиви, тъй като ние също се чудим за там.

# 2
Утре ще имам информация от училището и ще пиша

# 3
Подадохме молба декларация, че желаем да преместим детето там да учи от 5-ти клас. Ще се потвърди дали има места до 10,06. Има паралелка с испански, с математика и с английски. Отделно се посочват броя часове по ЗИП, които детето ще изучава, като се подреждат според желанието. Това последното е супер объркано  Rolling Eyes

# 4
И аз не те разбрах какво точно имаш предвид с желанията. Когато трябваше да го попълвам това (в момента завършвам седми клас) първо бяха дали пробна анкета, не че го знаехме това. Едва след това, като се видяха бройките, направиха действителни подбори.
При мен беше така - по една паралелка с математика; ИТ + математика; БЕЛ и една с испански. Първите три това допълнително изучаване е под формата на ЗИП, за испанския не съм сигурна, ще питам един съученик, който се премести в нашата паралелка. С подреждането се избира къде автоматично ще отиде, ако човек реши да се премести в самото начало (така стана при мен една ситуация и на 15 септември се преместих в друг клас. Заради подреждането отидох в ИТ-то, вместо ИЕ, както искаше майка ми).
Прочетох отново ммението ти и мисля, че е по същия начин.

# 5
Да, доста е сбъркано  Crazy
" първо бяха дали пробна анкета, не че го знаехме това. Едва след това, като се видяха бройките, направиха действителни подбори." - и сега нещата стоят по този начин  Peace
Не ни интересува испански, дано влезе в АЕ с ИТ-насоченост.
Благодаря за мнението!   bouquet

# 6
По испански има добра учителка, която е кубинка. Много добро впечатление имам от нея, учи се сериозно. Но е добре да се учи испански ако ще се продължава в испанска гимназия. Учителката по български език е много амбициозна, добра филоложка. По математика госпожата също е много добра педагожка и е едно от любимките ми. Работи се по проект Успех, например в кръжока по история се занимават с посещение на всички музеи в София. Има и други кръжоци в споменатия проект. Мисля, че е едно от най-добрите училища в Люлин до 7-ми клас.

# 7
 Hug Записах го в паралелка с информатика

# 8
  • София
Моля, споделете за добри учители от 1 клас в 56 училище.

# 9
Аз не мога да бъда полезна в случая.

# 10
Синът ми завърши 7 клас тази година, паралелка математика. Препоръчвам я! Класът беше много силен, изкараха страхотни оценки на матурите, повечето деца ще учат с много добри училища. Все пак зависи и от децата. В нашия клас подборът беше много добър, а средата чудесна.

За първи клас препоръчвам с две ръце Цвета Николова. Невероятна учителка!

# 11
Еми....детето е прието в паралелка с информатика. Но с ужас днес разбрах, че спортното катерене е било до 4-ти клас  Shocked А от 5-ти клас нагоре това катерене се осъществявало на Витоша.
Моля, споделете какви други спортове има. Басейна вече работи, но детето НЕ се интересува от плуване  Confused Баскетбол? Волейбол?

Общи условия

Активация на акаунт