"Песен за огън и лед" - 8

• 31 805
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
То и закони за гостоприемство имаше ама и те отдавна не важат Simple Smile.
А Кралица Нимерия била ли е омъжена? Тази история ми се струва доста свързана с развитието на личността на Аря. Също така вярвам, че Аря ще намери пътя си, когато се срещне отново с вълчището си. Т.е. трябва да се маха от Браавос.

# 196
  • Варна
То и закони за гостоприемство имаше ама и те отдавна не важат Simple Smile.
А Кралица Нимерия била ли е омъжена? Тази история ми се струва доста свързана с развитието на личността на Аря. Също така вярвам, че Аря ще намери пътя си, когато се срещне отново с вълчището си. Т.е. трябва да се маха от Браавос.

Нимерия е свързана с Аря доколкото Нимерия е отмъстителка. (жени се в последствие за  Мартел)
А ако погледнем реално, дори Аря да не се омъжи, все пак няма как да остане без поколение или да си наплоди копелета.

А Джойен казва в Зимен хребет отново ще има СтаркИ.

Бран за съжаление също отпада, освен ако Мартин не го излекува по някакъв вълшебен начин, което не ми се вярва.

# 197
Вълчищата усещат чувствата на децата и са като техен огледален емоционален образ. Всичкият ужас и объркване на едно изоставено дете (защото Рикон се чувства като такъв) се изразяват в Шагидог.
Ария е изключително способна, щом се свързва с Наймирия през Тясното Море. Чакам с нетърпение Санса да се прояви, Мартин е казал, че и тя е варг. Все се надявам и момичетата да се върнат в Уинтърфел.

# 198
Ааа ми то за Санса остана Кутрето  Mr. Green

# 199
  • Варна
Ааа ми то за Санса остана Кутрето  Mr. Green

Само за убиване. Mr. Green

Макар , че ми се струва, че находчив играч като него няма да бъде убит, а примерно ще се разболее от банален грип и ще вземе да умре... Flutter

# 200
Мда, но дори Аря да се върне ако се ожени няма да е Старк, нали?  Т.е. момичетата отпадат.

Нали го обсъждахме, че има прецеденти като Мормон примерно. Децата на наследницата вземат името на рода и.

# 201
Ммм що бе, вместо вълк, да се вмъкне в неговата глава и да дава нареждания от негово име  Mr. Green Ще е интересно развитие на сюжета и ще посъживи малко нейната линия ( която ме убива от скука)

# 202
  • Варна
Мда, но дори Аря да се върне ако се ожени няма да е Старк, нали?  Т.е. момичетата отпадат.

Нали го обсъждахме, че има прецеденти като Мормон примерно. Децата на наследницата вземат името на рода и.

Има прецеденти, но кого би си взела за мъж? Някой втори син или някой от знаменосците на Старк, може би. Все пак няма как да е Егон Таргариен, да речем.. Thinking

Санса изобщо не е скучна. Вярно, че се впуска в обяснения кой как бил облечен, но около нея е винаги интересно.

# 203
Санса ви скучнее, защото още не е резнала ничия глава  Whistling

# 204
На мен пък Санса никак не ми е скучна, особено напоследък, откакто избяга с Кутрето. Всъщност, никога не е била - дори в началото, когато само пърхаше по разни принцове и рицари. Някак бях сигурна, че има потенциал да стане нещо повече от нечия женичка. И сега съм на това мнение. Харесвам я! Heart Eyes

# 205
Мда, но дори Аря да се върне ако се ожени няма да е Старк, нали?  Т.е. момичетата отпадат.

Има прецеденти, но кого би си взела за мъж? Някой втори син или някой от знаменосците на Старк, може би. Все пак няма как да е Егон Таргариен, да речем.. Thinking

Санса изобщо не е скучна. Вярно, че се впуска в обяснения кой как бил облечен, но около нея е винаги интересно.

+1 за Санса...

Ако е Наследница на Зимен Хребет, със сигурност ще има доста богат избор.

Сега чак се усетих, че Донела Хорнууд е Мандърли по рождение, паят е най-малкото, което би сготвил за Болтънови лорд Виман  Twisted Evil

# 206
Бумър, моля те, припомни ми коя беше Донела Хорнууд? newsm78

# 207
Тази, за която Рамзи се ожени, след което я принуди, да го направи наследник на Хорнууд и я остави да умре в кулата от глад.

# 208
Тази, за която Рамзи се ожени, след което я принуди, да го направи наследник на Хорнууд и я остави да умре в кулата от глад.

Ааа, Лейди Рогов лес! Така кажи! Laughing
Благодаря ти!  bouquet

# 209
Уф да, с тия преводи на имената е голяма каша   Crazy

Та жената е братовчедка на лорд Виман, мъжът и и синът и загинаха за Роб

Северът помни

Общи условия

Активация на акаунт