"Песен за огън и лед" - 8

• 31 739
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Вижте какво намерих:
http://i.imgur.com/GCKeP3W.jpg
Няма да го пусна в другата тема, да не им развалям удоволствието.

# 376
  • Варна
Ехаааа, значи Игрит вероятно ще е "спасения" персонаж и ще заеме мястото на Вал.
Обаче дочух, че съдбата на Шае ще е по-лоша отколкото в книгите.. Sad

# 377
Как по-лоша? Ще оживее? Ще я дадат на Кайбърн? cry

# 378
  • Варна
Ще я дадат на Кайбърн? cry

Мислех, че може да последва съдбата на Тиша, но сега ми се струва, че ти май уцели. Shocked Rage newsm43

# 379
Ако Шей "преживее" ще е много гадно. Чудя се дали Варис не бутна Шей е кревата на Тайуин в последния момент, за да предизвика Тирион. Тайуин се мъчеше отровен на ВЦто и представа си е нямал какво става.

# 380
  • Варна
Ако Шей "преживее" ще е много гадно. Чудя се дали Варис не бутна Шей е кревата на Тайуин в последния момент, за да предизвика Тирион. Тайуин се мъчеше отровен на ВЦто и представа си е нямал какво става.

О, не.
 Stop

Варис дори не знаеше, че Тирион ще тръгне към Тивин. Сцената с Шае в леглото е много естествена и непринудена, не мирише никак на сценарий. Ако Тивин бе излязъл по-рано от ВЦ-то?
Освен това изобщо не вярвам да е отровен.

Скрит текст:
Аз се отказах да влизам във форумите на  ice&fire, след като прочетох подробната и обоснована теория, че Даарио Наарис е Бенджен Старк под прикритие. Rolling Eyes

# 381
Оооооо Игрит е изключителна досадница. По- добре да я убиват. Може ли толкова симпатични персонажи да убият, а да оставят тъпите и дразнещите.
И аз не вярвам Тивин да е отровен. Сцената е с цел Тирион най-после да види баща си безпомощен и унизен.Всеки заслужава своето възмездие. Пък и трябваше да се даде конкретен отговор дали златото на Ланистър идва от червата на Тивин.

# 382
  • Варна
Момичета и момчета бих искала да обсъдим нещо. Пак за Санса, Кутрето и техните сватби.. Blush

Как мислите, какво точно е замислил Петир, защото аз се опитах да си го представя, но някак все не ми се връзва?

1.Вариант:  Омъжва Санса за Хари като Алайн, консумират брака и тя не може да докаже , че не е консумирала брака си Тирион, т.е. не може да се обяви за Санса Старк/Хардинг, защото брака й с Хари е невалиден.

2.Вариант (към който клоня): Преди да сватбата с  Хари, Петир обявява Алайн като Санса Старк, някоя септа я преглежда и установяват, че брака й с Тирион не е консумиран, т.е. невалиден. Обаче дали Аня Уейнууд/Хари/Ройс биха си сложили такъв таралеж в гащите като сродяването с подозираната за отровителка на Джофри/сестра и дъщеря на бунтовници и предатели. И евентуално как Петир би ги убедил (изиграл)

3. Вариант: Изобщо не смята да жени Санса за никого, приказва й сладки приказки, а смята да я задържи за себе си.

4. Вариант: Други идеи?

# 383
Мисля, че вариант 3, но може и да има друг план. Щяло да има скандална глава със Санса...ще видим.
Не е в интерес на Питър да си разкрие картите пред лордовете от Долината. Ако обяви истинската самоличност на Санса, сам ще се издаде на какви машинации е способен. Все пак я открадна под носа на целия род Ланистър. "Ако враговете те подценяват, винаги можеш да ги изненадаш", е неговата философия. Има нещо друго там, но не виждам какво.

Аз за Тайуин съм убедена, че е отровен, но няма да ни кажат в прав текст, както и с Фрей пая. Нещо нередно имаше с процеса на гниене, иначе Мартин нямаше да ни занимава с подробности кой как точно реагира на миризмата. (Пушката на Чехов.) А само преди няколко седмици имаше друг отровен, който не смърдеше на погребението си. Както и да е. Не ми е целта да убеждавам.

# 384
4.Лорд Робърт
5.Уилас Тирел отново Laughing

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 21:54 от tk74

# 385
  • Варна
Последно пиша и аз по повод "отравянето".

Тивин не умира от отровата, умира от стрела в корема,  при прострелването се изпуска, т.е. червата работят (това е рефлекс)
Преди дни са отровили внука му, смяташ ли че не е взел всички мерки за да не бъде отровен самия той?

С гниенето според мен искаха да развенчаят мита за свръхчовека Тивин.
Фекалиите са развъдник на бактерии, той умира в нужника, май го бяха оставили и да поседи повече време, така, че да започне разложение е нормално.

# 386
  • Варна

Няма смисъл да жени Санса за Робин -  момчето скоро ще умре и вероятно няма да остави наследник. След смъртта му Санса отново става никоя, а Хари е наследника на Арин.

# 387
Кутрето е прекалено хитър и целеустремен затова не вярвам да е толкова тъп да държи Санса за себе си. Няма да има никаква изгода от това. Годеж ще има със сигурност, но сватба  newsm78. При какви обстоятелства Кутрето ще има власт над най много територия? Макар и не еднолично.

# 388
  • Варна
Кутрето е прекалено хитър и целеустремен затова не вярвам да е толкова тъп да държи Санса за себе си. Няма да има никаква изгода от това. Годеж ще има със сигурност, но сватба  newsm78. При какви обстоятелства Кутрето ще има власт над най много територия? Макар и не еднолично.

Ако ожени Санса като Алайн за Хари. Тогава той ще бъде законен тъст, ако тя е Санса Старк, той е никой за нея. Thinking

Т.е. вариант 1.

# 389
Много сте бързи аз докато се чудех да добавя 5.Уилас Тирел отново  и една камара отговори има вече Grinning

Общи условия

Активация на акаунт