моля профила ми да бъде изтрит

• 3 327
  • 17
  •   1
Отговори
смятам абсолютно некоректно споделеното тук от мен да бъде използвано в блиц пик бг и други новинарски сайтове поех си негативите но моля профила ми да бъде изтрит

# 1
  • Ямбол
смятам абсолютно некоректно споделеното тук от мен да бъде използвано в блиц пик бг и други новинарски сайтове поех си негативите но моля профила ми да бъде изтрит
Тези работи се мислят преди да публикуваш, а не след това.

# 2
  • Пловдив
Как си личи кой изобщо не е чел условията и правилата на форума, а само е чекнал квадратчето.

# 3
  • София
Какво толкова е станало? Всеки може да се орезили по един или друг начин.  Peace

# 4
  • В един копнеж!
А аз като неразбрал клюкарка. За какво става въпрос?

# 5
  • Ямбол
А аз като неразбрал клюкарка. За какво става въпрос?
Ако погледнеш профила, ще разбереш.
Каква си клюкарка без да гледаш профили?

# 6
Би трябвало да си доволна, че благородното ти начинание да предпазиш колкото е възможно повече българки, се осъществява  Peace
Блитц, риц, пик, мик - какво значение имат средствата, ако постигнеш ЦЕЛТА и огласиш истината за мерзавеца?

# 7
  • Варна
Може ли да има толкова противоречиви 'мисли' в едно изречение ....
Ти искаше да ни 'предпазиш', а сега защо е споделено?! Ти реши да споделиш във ФОРУМ, а сега чакаме да ревнеш, че сме го прочели....
Детство мое рално и вълшебно-на ти куклите, дай ми парцалките......
Боже, прибери си версиите...  #Cussing out

# 8
  • Варна
Хайде стига с порицанията. Тя не е малко момиченце, осъзнала е последствията.

Написала нещо, разбрала си е грешката, нужно ли е всички да продължаваме да й набиваме канчето?

Нито ще е първата, нито последната, която нещо лично е споделила във форума и после е съжалила. Веднага се сещам за Ирина, настоящата половинка на Иван ли беше, колко много информация и снимки беше споделила тук. Примери още много. Дай Боже, ние във всеки един момент да разсъждаваме трезво и успяваме да преценим последствията на написаното тук, навреме.

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 11:20 от missNoir

# 9
  • София
Ами като иска да й бъде изтрит профила, макар че няма как да стане, да беше писала на модератор, а не да пуска поредната смешна тема.  Peace "Смешна" не е точното определение, но е по-щадящо.

# 10
Няма как да й се изтрие профила, нито да й се изтрият мненията... Това многократно е обсъждано...

# 11
 На Ирина как и ги изтриха?

# 12
  • Варна
Тя има късмет Simple Smile

# 13
 Дано и авторката има, не е справедливо иначе.

# 14
На Ирина как и ги изтриха?

Коя Ирина? Явно я знаете коя е, а авторката някой познава ли я?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт