ЯНУАРЧЕТА 2015, Добре дошли

• 28 288
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро, момичета Simple Smile

Рядко се включвам, ама от малкия не ми остава никакво време.

За гаденето - вчера открих, че ментовите бонбони много облекчават нещата, става почти поносимо положението. Иначе като ме удари някаква неприятна миризма, веднага тичам да повръщам. Да минава вече, че не се търпи.

За течението - миналата бременност имах течение през цялото време, като само веднъж микробиологията показа гъбички. АГ-то каза, че е нормално и че всяка бременна има течение, затова този път не му обръщам внимание, като дойде време за изследвания ще си покаже има ли проблем.

Хубав слънчев ден на всички!

# 601
Здравейте,
и аз се включвам във вашата тема.Очаквам второто си дете с термин 28.01.2015.Все още не съм ходила на лекар,изчаквам направо да видим тупкащото сърце.Мечтая си да е момиче и да е моята зодия - Водолей.Не знам колко често ще имам възможност да пиша,но ви чета с интерес.  bouquet

# 602
Аз също ползвам ежедневни превръзки и не мисля, че има проблем с употребата им. Ако някой се притеснява, то може да ползва най-обикновен памук...

# 603
добро утро момичета,

страхотни новини, и ивинка, сори, не съм разбрала, но новината е страхотна и си добре дошла, така или иначе.

моята мечта също беше да си имам момиченце и да е водолей, като мен, но ще е козирог и ще е момче - сънъвах съм ое нощта преди да си направя тест, и знам на 99%, че ше е така!

и аз ползвам превръзки, но течението било нормално - така ми казаха, ползвам от ежедневните и засега не съм усетила, че имам проблеми.

да се похваля - вчера за първи ден ен съм имала никакви проблеми. коремът мие  леко подут, но никой още не заподозрял, че съм бременна. т.е. не се забелязва, но аз си го виждам и мисля, че изглеждам огромна ... ooooh! ама това да са ми само ядовете !

целувки и лек ден от мен - отивам да пия един фреш сега, че нещо много ме мъчи глад, а още не ми е време за обяд!

# 604
Здравейте и от мен  Hug

И аз да кажа добре дошли на новите мамчета и честито на всички с тупкащи сърчица Simple Smile

За ежедневните превръзки - и аз ги ползвам от години и не мисля, че биха създали проблем. Даже би трябвало да е по-хигиенично по пътя на логиката  newsm78 поне аз така си мисля де...

А иначе и аз да се похваля като bgzvezdi4ka днес за първи път съм без сутрешно гадене Simple SmileSimple Smile

А я да ви попитам нещо. Мамите, които си боядисват косата как мислят да процедират през следващите месеци? Малко странно звучи, но четох някъде, че не било добре, тъй като веществата прониквали през кожата на главата и отивали в плацентата. Въпреки това пък не всички лекари били на това мнение и според някои нямало проблем. Та съм в голяма чуденка какво да правя, че ако не се боядисвам 9 месеца на финала бебето ще се уплаши като ме види  Mr. Green да не говорим, че татко му ще е избягал много преди това   Mr. Green  Mr. Green

# 605
ivinka0722 ,на теб термина не ти ли е февруари? провери и се запиши при февруарските мами Hug

bgzvezdi4ka  ами не съм февруари  на 23.01.2015 г. Simple Smile

хуху, аз имам рожден ден на 23.01 Simple Smile а пък термина ми е за 15.01  baby_neutral Laughing

# 606
sn_nasic,

аз си се боядисвам - само знам, че от хормоните може да има странични ефекти и да се получи разминаване в цвета.  аз се боядисах вчера и всичко е 6, не виждам конкретна причина и според мен това са пълни глупости. токова мои приаятелки родиха и си се поддържаха, и като гледам всичко си им е наред.

аз да чукна на дърво и днес съм добре, даже съм се замислила малко колело да карам довечера Wink

вие как сте, скъпи ми неналгедни бъдещи мами? Crazy

# 607
puffy2307 ,

сестра ми е родена на тази дата, аз съм на 8/2. а бебчето и при мен е за 15/01 според доки Simple Smile но нищо не се знае, може и по-рано да се роди - казаха ми че най-късно до седмица ако е преносено ги израждат!!!

да ви питам - вие мислите ли да си вземате болнични или ще работите до края? аз дори се чудя декември дали да си взема такъв. скоро ме повишиха, мога да си работя отвкъщи и ако всичко е наред мисля и декември да съм на работа до празниците. много хора казват, че съм луда, но пък има смисъл, според мен.вие на какво мнение сте?

# 608
Здравейте и от мен  Hug

И аз да кажа добре дошли на новите мамчета и честито на всички с тупкащи сърчица Simple Smile

За ежедневните превръзки - и аз ги ползвам от години и не мисля, че биха създали проблем. Даже би трябвало да е по-хигиенично по пътя на логиката  newsm78 поне аз така си мисля де...

А иначе и аз да се похваля като bgzvezdi4ka днес за първи път съм без сутрешно гадене Simple SmileSimple Smile

А я да ви попитам нещо. Мамите, които си боядисват косата как мислят да процедират през следващите месеци? Малко странно звучи, но четох някъде, че не било добре, тъй като веществата прониквали през кожата на главата и отивали в плацентата. Въпреки това пък не всички лекари били на това мнение и според някои нямало проблем. Та съм в голяма чуденка какво да правя, че ако не се боядисвам 9 месеца на финала бебето ще се уплаши като ме види  Mr. Green да не говорим, че татко му ще е избягал много преди това   Mr. Green  Mr. Green

С безамонячна боя ще продължа Simple Smile
За коремите е нормално затези, които са бременни с 2-ро, 3-ти или 4-то бебе да им проличи много по-рано , с първата ми пролича чак в 6-ти, а с тази вече ми личи  Crazy

# 609
puffy2307 ,

сестра ми е родена на тази дата, аз съм на 8/2. а бебчето и при мен е за 15/01 според доки Simple Smile но нищо не се знае, може и по-рано да се роди - казаха ми че най-късно до седмица ако е преносено ги израждат!!!

да ви питам - вие мислите ли да си вземате болнични или ще работите до края? аз дори се чудя декември дали да си взема такъв. скоро ме повишиха, мога да си работя отвкъщи и ако всичко е наред мисля и декември да съм на работа до празниците. много хора казват, че съм луда, но пък има смисъл, според мен.вие на какво мнение сте?

супер водолейки сме си  Sunglasses ама бебчетата ако са за 15 май ще са козирози  Grinning

# 610
# 611
канарска-маймунка и аз за някакъв такъв вариант си мисля с безамонячна. За целта обаче трябва да кажа на фризьорката, за това ще поизчакам още малко Simple Smile

# 612
Здравейте и от мен  Hug

Амонякът е вреден за бебето, но има и безамонячни бои, които можеш да използваш Peace

# 613
Привет на всички новодошли  Hug
Относно боядисването мисля да си продължа да го правя, както и досега с без амонячна боя  Peace
Аз, да чукна на дърво не мога да се оплача от гадене, по скоро към 11ч. ми става едно напрегнато, като се поразтъпча малко преминава.
Мисля да си работя до последно, ако ми позволява състоянието. Единственото ме притеснява пътуването около 130 км дневно....

# 614
Здравейте на всички. Аз в понеделник бях на първи преглед, всичко е наред, сърцето чухме... само ме притесни малък хематом острани на сакчето и сега съм малко на тръни, но какво да се прави... Sad аз също съм на Утрогестан.
И много странно, но днес влизам в 7 седмица и би трябвало гаденето да достигне т.к. своя пик и така чак до 12 седмица, но странното е, че днес за първи път от доста време не ми се гади, нищо не усещам даже. И за това сега малко се  тревожа, кажете, при някоя от вас има ли подобно нещо? Sad
Ох, как ще издържа до следващия преглед чак на 9 Cry
П.С.: Честито на новите, пак пожелавам на всички да си останем докрай в темата и да гледаме здрави и доносени бебета  Hug stork-girl stork-boy

Общи условия

Активация на акаунт