ЯНУАРЧЕТА 2015, Добре дошли

• 28 677
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Парацетамол може да пиеш, аз за хремата си правя лайка сол и сода. Наблегни и на чайовете и слагай мед и лимон.

# 91
Парацетамол може да пиеш, аз за хремата си правя лайка сол и сода. Наблегни и на чайовете и слагай мед и лимон.
  bouquet  Чудя се дали да звъня на док. Темп. ми спадна за 30-40 мин. сама. Много странно.

# 92
  • бургас
Тракийка Aз мисля, че това е по-скоро от бременността, а не е някоя болест. Аз също съм така, подържам си ТТ приблизително 37,1-37,2 и дори вечер я покачвам. Не се притеснявай, но ако ти се вдигне над 37,5 - тогава вече е настинка или нещо от вида.   bouquet  за твое успокоение можеш да се консултираш с твоя доктор  Wink

# 93
Тракийка може да се обадиш за консултация и за твое успокоение на АГ да питаш дали е някакъв  проблем и дали има нужда да ходиш лично на място. Hug Всичко ще е наред,щом сама е паднала за отрицателно време не мисля,че  е проблем

# 94
Благодаря момичета. Той каза същото  Hug Да ви питам нещо друго, което може би е малко далечно, но все пак... започнахте ли да се мажете с нещо против стрии? Не говоря за корема, а за гърдите, бедрата и другите части, където се очаква да се уголемят първо?

# 95
Аз си купих олио на Мустела,мажа се от около седмица(почти цялото тяло),просто превантивно.Знам че ако ти е предразположена кожата или ако е суха с каквото и да мажеш все тая.Както и да е аз смятам да се мажа,въпреки че генетично не съм предразположена.Искам живот и здраве догодина, ако имам стрии,да мога да кажа,че съм се мазала ,опитала съм всичко,но уви,а не да се жалвам имам и да не знам дали е от немазане или от кожата.Голямо обяснение дадох,дано сте ме разбрали  Laughing

# 96
Аз да се похваля- тази сутрин бях при АГ. Всичко е ОК. 7г.с. Имах късмет и на доплера се засече сърчице.. newsm44 много се радвам, че го чух. Стискам палци всичко нататък да е безпроблемно. Пожелавам от сърце и на останалите майчета, само хубави емоции.
За мазането, аз от предната бременност се мазах с какво ли не. Нямам и една стрия, но наистина всичко е до структура на кожата, кремовете само подпомагат естествените и функции. Останових обаче, че толкова скъпите продукти не са кой знае колко по-хубави. Купувала съм и съвсем обикновени мазила от аптека, на билкова основа с какаово масло и др. и мисля че по си заслужават. Единствено дискомфорта от факта, че навън е 30-40 градуса а ти трябва да се мацотиш, чакаш да исъхва и т.н си остава.
Олио не бих си взела пак защото не ми попиваше добре в кожата, а само видимо се омазняваше (и всичките ми дрехи бяха мазни).
Много се обясних и аз ..ха,ха Laughing

# 97
Забравих да спомена и аз не съм доволна от това олио на Мустела.Не ми цапа дрехите,но не попива,нямам нерви да стоя 20-30мин след като се намажа и много бързо се изразходва(една опаковка ми стига за около 10-тина дни).Другата седмица ще си купя някакъв лосион.Мамите,които вече са минали по този път с какво сте се мазали и кога започнахте да се мажете?

# 98
Аз пък днес се забих в една аптека и си взех точно същото олио  #Crazy Вярно, че от кожа до кожа има разлика, но да видим как ще ми подейства и на мен. Ще споделя.

# 99
Аз почнах да се мажа още като почнахме опитите за бебето с масло на Икаров за стрии. Маже само корема, гърдите и бедрата до някъде не целите Simple Smile. Мисля да си взема зехтин, препоръчаха ми "Спитико". Дано има някакъв резултат това цялото мазане Simple Smile

# 100
Здравейте! Искам да се включа и аз в темата с малко нестандартен въпрос. Надявам се да ми дадете съвет, мнение или просто кураж. Преди няколко дни разбрах, че съм бременна за трети път, но този път неочаквано и непланирано, първите ми две бременности бяха планирани и сега малко ми дойде като гръм. Притеснението ми може да ви се стори смешно, но мен силно ме тормози. Притеснявам се, че съм забременяла на Разпети петък - денят, в който секса е забранен. Две години подред на този ден допускам някаква неволна грешка и все ми се случва нещо неприятно. Страх ме е сега, че точно тогава може да е станало бебето и да се случи нещо лошо. Вие какво мислите по въпроса? Моля, споделете си мнението и опита, благодаря ви предварително  Simple Smile

Vega Osho, разбирам те, но се довери на инстинкта. Не мисля, че е лошо. Беше ли на лекар? Аз утре съм и незнам,много ми е противоречиво. Дъщеря ми е на 2г и 3м, от една година съм на работа...

# 101
Аз да се похваля- тази сутрин бях при АГ. Всичко е ОК. 7г.с. Имах късмет и на доплера се засече сърчице.. newsm44 много се радвам, че го чух. Стискам палци всичко нататък да е безпроблемно. Пожелавам от сърце и на останалите майчета, само хубави емоции.
За мазането, аз от предната бременност се мазах с какво ли не. Нямам и една стрия, но наистина всичко е до структура на кожата, кремовете само подпомагат естествените и функции. Останових обаче, че толкова скъпите продукти не са кой знае колко по-хубави. Купувала съм и съвсем обикновени мазила от аптека, на билкова основа с какаово масло и др. и мисля че по си заслужават. Единствено дискомфорта от факта, че навън е 30-40 градуса а ти трябва да се мацотиш, чакаш да исъхва и т.н си остава.
Олио не бих си взела пак защото не ми попиваше добре в кожата, а само видимо се омазняваше (и всичките ми дрехи бяха мазни).
Цхестито, Азария!!! Много гот.: Кога ти е последния цикъл?

# 102
Уау,бравооооо!!!  Hug Дано всички го чуем и видим скоро.Май ще ни изпревариш...щом си в седма седмица май ще е декемврийче,няма да е януарче???Или нещо се бъркам???

# 103
Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 15:47 от Vega Osho

# 104
Термина (предполагаем)е 6.01, според АГ.,а според моят календар съм в 6-та г.с. и последния ми цикъл е 29.03,
Незнам защо така се разминават тези седмици, но не се и притеснявам толкова за това- важно е, че новините са добри.

Общи условия

Активация на акаунт