ЯНУАРЧЕТА 2015, Добре дошли

• 28 275
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Аз ще почвам директно с него, но да речем на 2-3 дни ще се мажа, надвам се в по-напреднала да имам нерви редовно да го нанасям, то ако ще се нацепваме нищо не може да помогне, но поне да не съжалявам, че не съм се мазала. Имам една приятелка, която беше доста стриктна с мазилата и пак се нацепи   Sad

# 646
Аз ползвам лосион на Палмерс с дозаторче и съм много доволна. Пише, че съдържа колаген и си чувствам кожата по-различно честно казано. Взех си го от аптеката до нас и е 17.50 лв.

# 647
 Hug здравейтее момичета ще се включа и аз активно, но за съжаление все още плахо т.к не съм сигурна  Embarassed какъв ще е резултата

# 648
foxyleidy в какъв смисъл не си сигурна какъв е резултата? не мога да разбера коментара ти.

одбре дошла и ти пожелавам лека и безпроблемна бременност  Hug

# 649
Добър ден!  Hug
Вчера сутринта и аз се сдобих с положителен тест за бременност.  Crazy
По калкулатора на сайта се очертавам с термин 25ти януари.
Имам син на 3г. и 4м. също януарче...
Все още не съм ходила на лекар, ще взема направление в началото на др. седмица и ще свърша и тази работа.  baby_neutral

# 650
Феличе,ще се мацотим,а дано имаме еластични кожи.Аз до сега бях на Мустела,ама ще минавам и аз на Палмерс,но тъй като не го намирам по аптеките,ще си го поръчам по интернет.

# 651
Любомира,много добра новина,Честитоооо!Лека бременност и пухкав финал около термин. Hug

# 652
  • Варна
Аз за сега го приемам през устата,тъй като съм в отпуск,но живот и здраве другата седмица като тръгна на работа пак,предполагам че ще по продължа вагинално.

А сега защо си го причиняваш и го пиеш?
При всички положения, Утрогестана се усвоява от организма по-добре, когато се оставя вагинално. Тогава няма и никакви странични ефекти. Аз започнах да го пия, когато прокървих и с нетърпение чакам да спре кървенето и да започна пак да го слагам.

# 653
Аз за сега го приемам през устата,тъй като съм в отпуск,но живот и здраве другата седмица като тръгна на работа пак,предполагам че ще по продължа вагинално.

А сега защо си го причиняваш и го пиеш?
При всички положения, Утрогестана се усвоява от организма по-добре, когато се оставя вагинално. Тогава няма и никакви странични ефекти. Аз започнах да го пия, когато прокървих и с нетърпение чакам да спре кървенето и да започна пак да го слагам.
Ами ти даже и сега може да го слагаш вагинално,на мен ми каза АГ,че действа по бързо.Аз като имах течение го слагах вагинално и през устата.Ами сега го приемам през устата,защото лежа и спя по цял ден,не ми прави такова впечатление  Laughing а и още съм притеснена и гледам много внимателно да си следя течението,да не се премесва с Утрогестана.Знам ли и аз си вкарвам постоянно някакви филми,не знам какво ми става Thinking

# 654
  • Варна

Ами ти даже и сега може да го слагаш вагинално,на мен ми каза АГ,че действа по бързо.Аз като имах течение го слагах вагинално и през устата.Ами сега го приемам през устата,защото лежа и спя по цял ден,не ми прави такова впечатление  Laughing а и още съм притеснена и гледам много внимателно да си следя течението,да не се премесва с Утрогестана.Знам ли и аз си вкарвам постоянно някакви филми,не знам какво ми става Thinking

Не, не мога да го слагам сега, защото аз нямам течение, а направо си отделям кафеви съсиреци. Единият ембрион няма пулс и организма се мъчи да го изхвърли.
Относно спането, наистина действа в добра посока. Аз откакто пия Утрогестана през устата, ни ММ чувам да хърка,  ни гърди ме болят като се обръщам - както легна, така се събуждам на сутринта...  Laughing
Колкото до следенето на течението, не се притеснявай. Утрогестана отделя една снежно бяла каша, която омешана с каквото и да е различно от бяло течение, се вижда веднага...

# 655

Не, не мога да го слагам сега, защото аз нямам течение, а направо си отделям кафеви съсиреци. Единият ембрион няма пулс и организма се мъчи да го изхвърли.
Относно спането, наистина действа в добра посока. Аз откакто пия Утрогестана през устата, ни ММ чувам да хърка,  ни гърди ме болят като се обръщам - както легна, така се събуждам на сутринта...  Laughing
Колкото до следенето на течението, не се притеснявай. Утрогестана отделя една снежно бяла каша, която омешана с каквото и да е различно от бяло течение, се вижда веднага...

Ох,милата...дано всичко мине по-бързо и всичко да е наред. Hug Hug Hug Ами може да опитам и от утре да го слагам вагинално,че да видим как ще съм със спането тогава.
Лека и спокойна вечер Hug

# 656
  • Ямбол
Отчети от мен, вчера се завънахме в БГ,днес бях на преглед и д-ра отново каза,че се виждат 2 плода в сакчето, 1-то си има пулс и е 1 см,а за другото не е сигурно дали ще се развие,било 9 мм и изостава с 3 дни,което не е драстично,но пулса не е сигурен,иначе са еднояйчни и според него само 1 ще се развие и остане,но каквото е писано такова.
За сее си,както и с предна бременност,нямам никакво гадене,с тази и гърдите не ме болят,чувствам се много добре.
СЛед 2 седмици мога да отида за да се види развитие, ако не след месец за записване вече и изследвания.
За новата тема, скоро наближава време, давайте идеи за заглавия,моите предложения са :
-Януарско сърчице,вече тупка и расте
-Вече сме големи с тупкащо сърце
-януарче мама не остава, често и се прилошава
-нашето Януарче е вече цяло сантиметърче
-всички вече знаят, Януари с мен ще си играят

Ако желаете, аз мога да я пусна,като се запълни тази тема.

# 657
Отчети от мен, вчера се завънахме в БГ,днес бях на преглед и д-ра отново каза,че се виждат 2 плода в сакчето, 1-то си има пулс и е 1 см,а за другото не е сигурно дали ще се развие,било 9 мм и изостава с 3 дни,което не е драстично,но пулса не е сигурен,иначе са еднояйчни и според него само 1 ще се развие и остане,но каквото е писано такова.
За сее си,както и с предна бременност,нямам никакво гадене,с тази и гърдите не ме болят,чувствам се много добре.
СЛед 2 седмици мога да отида за да се види развитие, ако не след месец за записване вече и изследвания.
За новата тема, скоро наближава време, давайте идеи за заглавия,моите предложения са :
-Януарско сърчице,вече тупка и расте
-Вече сме големи с тупкащо сърце
-януарче мама не остава, често и се прилошава
-нашето Януарче е вече цяло сантиметърче
-всички вече знаят, Януари с мен ще си играят

Ако желаете, аз мога да я пусна,като се запълни тази тема.

Добре дошла,
Първото заглавие ми допадна най-много, а това с прилошаването като го прочетох ми прилоша  Laughing

# 658
Добро утро и от мен!
В това дъждовно време само да се спи нищо друго  Laughing
Незнам дали е от Утрогестана,но заспивам почти седнала. Blush
Вчера към 20;00 положих телеса да гледам филм,и даже не съм видяла началото.Нещо взех много да спя.Аз преди също спях по корем,но сега нещо ме е страх и се мъча по гръб.
Днес дадох кръв и урина,вагинален секрет и цитонамазка.В понеделник ще са готови резултатите.Хубав ден от мен.

# 659
момичета, добро утро,

и аз гласувам за първото заглавие или пък за последното, където ще си играем с тях януари. н пък може и двете да използваме, нали до януари има доооста време.

аз още не съм дала кръв и урина, на лекар съм чак на 12/06, така че ще видим дали всичко ще е ок пак. и без това от профилактичните ми правиха изследвания скоро, та си викам, ще отида  малко рпеди прегледа, та да видя има ли някъкъв спад.

аз да се похваля, на пук на твърденията на доки, че тия седмици ще ми става много зле, аз се чувствам добре. утре приключвам 7 седмица и не ми е ставало лошо. дано и другите две минат така. Rolling Eyes

Вова Нова, ти как си, защо вземаш толкова лекарства, че и вагинално? всичко наред ли е при теб - отдавна не си писала.

на девойките с лоши новини за близначетата - много съжелявам, но по-добре дно и да е живо и здраво отколкото две с проблеми. знам, че е трудно и много гадно, но все пак мислете положително и за другите ембриончета Simple Smile гуш от мен и се пазете много!!!! Blush

Общи условия

Активация на акаунт